1385
-
#211 akkor én ki vagyok lőve --> Beta szerver -
#210 szerver: Alpha
koordináta: 57:71 -
Cat 02 #209 Ha első faluban kihúzom a tejreszkedést, építek apalotát, csinálok 2. falut akkor a 2. faluban 1bők tudok palotát építeni és onnan megint foglalni ? -
#208 melyik szerver és mik a sziget koordinátái? -
#207 valaki Zockyos szigeten van?? vagy az környékén? byzhouse néven megtaláltok 7es házzal -
#206 ok thx -
#205 Igaz akkor kimész a szigetre és kiválasztod valamelyik társat a szigeten és ott kiválasztod a szállítást .(Persze előtte üziben állapodj meg a csere tárgyában...) -
#204 így van ezt kell tenni kereskedelmi központba tudsz kereskedni , viszont ha még nincs kp-d akkor is tudsz szállítani a szigeten belülre nyersanyagot -
#203 Ha minden igaz ki kell fejleszteni hozzá a "vagyont" az akadémián és építened kell egy Trading Postot és elvileg ott már tudsz kereskedni
Ha ezt meg tetted akkor passz még nem tartok ott... -
#202 már vettem 2 hajót is, hogy kell őket kiküleni kereskedni? mert én sehogy se tudom őket... -
zoszt #201 A felszolgálás folyamatos, csiriót akkor nyomj, ha az adagot megváltoztatod. Különben legfeljebb csak a kocsmáros szedi le a jussát. -
#200 ezek a tudósok nagy kópék:D -
Cat 02 #199 az viszont fasza ! -
#198 csak az épitkezést kell újra kezdeni asszem ha ott építesz academyt akkor az beleszámít a másikba és gyorsabban lesz kész amit épp fejlesztesz. -
Cat 02 #197 Ha alapítok 2. falut akkor ott megint kezdhetem előröl a fejlesztéseket ? -
#196 Deltán de én angol verzióval tolom -
#195 hmm betan vagy alphan vagy? -
#194 akkor már 3-an vagyunk borászok :P -
#193 Érdemes a város falat tovább építeni mint lvl 11? mert most 100% védelmet ír ki lesz ez több is? -
Cat 02 #192 Van itt valaki aki kristályt adna borért ? -
#191 én a borospincén nevelkedem:) Szal cat is borász mitn én:)
Chavios szigeten vagyok
-
#190 ha elérnék odáig, hogy azt kifejleszthetném... :D
Jelenlegi fejlesztés idő: 7D 9h 56m 28s (2,904 Fejlesztési Pontok)
Ja, ez a kulturális csereüzlet :) -
#189 a szőlőpréselés kifejlesztése a kocsmához
a kultúrális csereüzlet kifejlesztése pedig a múzeumhoz
természetesen az akadémián... -
#188 ok akkor majd jelzek ha készen állnak a fejlesztések :D -
#187 Nem tudja valaki mi kell a kocsmához (tudom bor, de az épület megépítéséhez) vagy a múzeumhoz? -
#186 Amúgy te merre felé vagy? És az írásod alapján te kristályt tartalmazó szigeten vagy vagy tévedek?:) -
#185 felőlem cserélhetünk :D -
#184 ja jó összekevertem az akadémiát:D
nekem 4. szintű és 22 tudáspontot szednek össze óránkét a ribancok:D -
#183 én betan vagyok... -
#182 ha meg nagyon unod magad lemuzzál:) -
#181 Van már kocsmám. Bevan állítva, óránként felszólgálnak 3 kancsó bort, ami +80 elégedetségi pont.
Ott van gy gomb is hogy csirió igy gombnyomásra is szolgálnak fel. mivel csökken folyamatossan igy rányomtam párat a gombra egy embernyit ment le az eglégedetség és folyamatossan csökken a kocsmától is.
rohadt bughalmaz az egész...
unom a traviant már de inkább azzal szorakozom mint ezzel a szarral... -
#180 kellene egy ksi bor neked?:P -
Cat 02 #179 Te is bétán vagy ? :P
Esetleg bort kristályra csere ? -
#178 jah de ez így nem jó emrt te alphán vagy mi meg sokan betan:) -
#177 Hát jah mondjuk nekem már 3.szinten van az akadémiám így a 4.hez majd úgyis kell de a kereskedéshez mondjuk még ki kell fejlesztenem a vagyont + rá kell állnom a bortermelésre de ha végzek vele megdumálhatnánk a cserét -
Cat 02 #176 Küldtem üzit -
#175 hát igen, meg a kénpost is csak késöbb a katonaságnál :S -
#174 gabo91 néven megtalálsz. Irj rám aztán egyezkedünk -
#173 Kristály :S Sok mindenre nem lehet használni (max akadémia fejlesztésre) -
Cat 02 #172 Most van 145 :)