1385
-
#371 nem szórja őket ki:)
max farmolhatod -
#370 jaja, velük jobb jóba lenni...az inaktív játékosokat kiszórja a program? és ha igen mennyi idő után? -
Cat 02 #369 Nekünk 3 as
Szigetlakót ne támadj mert nem ad bele közösbe -
#368 te mikor kezdted?
nekünk 6-os -
#367 huh kristály jól jönne :$
gyerekkel beszéltem nem támadom meg :D mert szigetlakó...
de akkor is kikel rabolnóm vkit csak kel jó célszemély.
amugy a kémem sok dolgot mentet meg a 800kénporomat meg 3000fámat meg 12000aranyomat :D mert kém tudósitot a támadásról hogy 20percen belül megtámad és miközbe írok megérkezet a márványom :D 9es szintre megvan a márvány lassan
szerk: amugy nektek az erdő hányas szinten van?? nekünk 7es -
#366 azért én holnap délre lenyomom azt a telepet:D reménykedjünk benne van értelme -
Cat 02 #365 nem rosz nekem eddig ma a rablásiam
100 kristály + most ez
# 13
# Építőanyag: 520
# Bor: 6
# Kristály: 62
# Kénpor: 6 -
#364 nah szép ez az este xDXD
blokoltam 1 gyerek kikötőjét és mondta nem megyek vele sokra kiküldtem 1 kémet megtudtam hogy támadni fog képeztem 7parityást és megvédtem a városom msot is képzek megint 7parittyást és lesz 13 most én támadok :D mellé még küldök blokkolokat a kikötőjére és még képzem a katonákat.
holnaptól fosztogatom ugyse tud küldeni semmit senkinek és ha érkezne neki vmi nekem hozzák mert a hajóim kirabolják 0:00ra meglesz 8as városházam.
csődbe viszema gyereket és még 2nap 9es ház utána 10.
bevédem a városomat 10db Phalanx katonával és kb nem tud senkise támadni engem erről ennyit -
#363 neked lakosod sincs meg tudósaid se:( addig meg azért ezeket kéne preferálnod és utána menni fosztogatni -
#362 dehát nem tudok mibül éni :D
nincs márványom, sesemmim :s -
#361 a katonaásgot felejtsd el egyelőre:D azzal ráérsz még bíbelődni:) -
#360 nah az lehet...
3 katonai mozgás :P -
#359 námtom...
-
Cat 02 #358 Gondolom betámadt valakit, akkor 2szer annyiba kerül a fenntartás, -
#357 az hogy?:D fokozzál le mindekit akire nincs szükésged:D katikat tudósokat de azokra sszüksged van:( vagy melósokat lakossá -
Cat 02 #356 Blokádot vonsz a város köré -
#355 vazzeg -441 arany, micsináljak? :] -
#354 Népszerű témák ikarim 5.:) ennyi:)
De ha kiküldöd oda akatinai hajóidat akkor hogy hozzák el a zsákmányt? 1 időbe hogy értek oda? vagy hogy megy ez? -
Cat 02 #353 Huh, az fasza lehet o.O -
#352 olvasss :D
csomo helyre kiküldöm a hajokat ha véletlenül cserél vkivel hozzám jön a zsákmány -
#351 márvány nagyon kell:) aztán kén és utána már rabolhatsz orrba szájba:D -
Cat 02 #350 525 márvány -
#349 Előbb oda megyek, megyek kristályszigetre először, akadémia építéshez, azt jó erősre akarom, aztán a többi még nagyon messze van, ahoz fejleszteni kell a palotát h még 1et lehessen csinálni...
az meg 5000 fa kb, meg asszem márván kell hozzá -
Cat 02 #348 Cat 02 innen: Drunken Cats
vs Szike innen: Szike
Támadó erő: Támadó erő: (164) 164 Támadó erő: Támadó erő: 7
Védelmi erő: Védelmi erő: (98) 98 Védelmi erő: Védelmi erő: 8
Állóképesség: Állóképesség: (82) 82 Állóképesség: Állóképesség: 8
- Városfal: Városfal: 10%
Csata vége
Győzelmek: Cat 02
Maradék seregek (-Veszteségek)
Kardforgató 10(-3) 10(-3)
Parittyás 14(-13)
Cat 02 innen: Drunken Cats megnyerte a csatát és kifosztotta ezt a várost: Szike.
Zsákmány
* Arany: 9
* Kristály: 105
hehe -
Cat 02 #347 Katonai hajók mire jók a blokádon kívül ? -
#346 Szigetre sem mennék ki előbb:) hanem telepeket nyomatni legalább 2 közlei szigetre más-más nyersiért:) -
#345 Én először fosztoggattam, 6 falut kifosztottam 6 támadásbol, én vagyok a legnagyobb a szigeten, de aztán rájöttem h értelemtlen, többe kerülnek a katonák mint amit rabolok, ugyh inkább hagyom őket, fejlesztgetek, aztán majd megyek át másik szigetre fosztogatni... csak ahoz ujra kell csinálni a katonákat xD -
#344 aha 2 falu már megvolt a szigeten -
#343 Én most +700 körül vagyok, gyüjtök az uj városra :D -
Cat 02 #342 Fosztogatsz ? -
#341 nekem most pont nullán van -
Cat 02 #340 -20 as aranytermelés... -
#339 az angolon is a beta szerveren vok ott 3varosom van es 12-13szintuek a varoskak -
Cat 02 #338 10 kardforgatóval érdemes támadni ? -
#337 úgyértve hogy van valaki külföldi szerveren?
Nem mint ha én ott lennék:D
csak érdekelne :)
Ti hanyas szintűek vagytok? -
#336 ti magyar szervereken vagytok? -
#335 öcsém emebr nem tudsz értelmezni a fogadóban felszolgált bortól sé amjdfa múzeumoktól lesznek boldogabbak ergo többen jönnek.
Holnap 12-re megvan a palota is felépítve -
Cat 02 #334 Aranyat lehet fosztani ? -
#333 köszi.
AMugy vagy szőlő vagy kristály lesz -
#332 Tipp: Ha az elégedettség negatívba megy akkor a mérges lakosok elhagyják a városodat!