Ikariam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenlegi fejlesztés idõ: 7D 9h 56m 28s (2,904 Fejlesztési Pontok)
Ja, ez a kulturális csereüzlet 😊
a kultúrális csereüzlet kifejlesztése pedig a múzeumhoz
természetesen az akadémián...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
nekem 4. szintû és 22 tudáspontot szednek össze óránkét a ribancok😄
Ott van gy gomb is hogy csirió igy gombnyomásra is szolgálnak fel. mivel csökken folyamatossan igy rányomtam párat a gombra egy embernyit ment le az eglégedetség és folyamatossan csökken a kocsmától is.
rohadt bughalmaz az egész...
unom a traviant már de inkább azzal szorakozom mint ezzel a szarral...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Esetleg bort kristályra csere ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Elgem van már ebbõl. A népeséget nem tudom fentartani, mert nemtudok venni se bort se márványt. A kristályt meg már nem tudom hova tenni lassan.
Váá nem akar mûxeni ez a kereskedés, márvány megérkezett, de a kristály nem
Én boros szigeten vagyok.P😄
Ha te fejleszted ki, hoyg tudj az ültetvényeken is dolgozni akkor azt a tövbbiek is megkapják? mert mintha ezt véltem volna felfedezni vagy csaka neveket írja , ki?
Városházát minek 7. szintre emelni?
Egyébként én csak tegnap kezdtem egyenlõre tetszik és estére már megindíthatom remélhetõleg a borkitermelést...
1000 aranyat buktam.
Mekkora egy szar ez a játék travianhoz képest.
Bug halmaz az egész. Elinditod a kereskedõt odamegy elveszik a pénzt aztán visszajön üresen a hajó.
Meg ugye itt piacon ugy kereskedsz, hogy árú-arany vagy arany-árú
nem lehet árú-árú kereskedelem.
Hadsereget kell küldeni egy rohadt kereskedõ hajóval vagy mi???
azért ez elég bosszantó
Az új telep létrehozása elég költséges. 1250fa, 12.0000 arany és 40 lakos kell. (meg ugye palota)
A fejlesztés szerintem jó, hogy folyamatosan megy és nem kerül semmibe se, csak a tudósokat kell kifizetni, és nem kell indítgatni a fejlesztéseket mindig.
Kereskedés viszont pocsék szerintem. Travian kereskedés szempontjából jobb.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
holnapra meglesz a 7es szintû városházam 😛<#buck>#buck><#buck>#buck>
cat02 meik szigeten vagy??
+fav
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nem tudok tovább építkezni, mert nem tudok nyersit cserélni. Szal most kb várhatok 2 napot mire kifejlesztek mindet
béta szerveren vagyok, kiírta hogy alfa tele van xD
de még eléggé zavaros minden mjad beletanulok😄D
Elküldtem szomszéd szigetre rabolni katonákat, esetleg tudod h hol lehet nézni merre járnak, mikor érkeznek vissz A?
Hatás: Engedélyezi a kereskedelmi javak bányászását és a kereskedelmi posztok építését ez a VAGYON
Név: Piac
Leírás: A legkülönösebb cikkek érkeznek messzi szigetekrõl a boltjainkba. Itt üzletelhetünk a kereskedõkkel, így szerezhetünk megfelelõ nyersanyagokat is.
Engedélyezi: Kereskedelmi Egyezmények