Ikariam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
én a borospincén nevelkedem😊 Szal cat is borász mitn én😊
Chavios szigeten vagyok

FZoleee
ha elérnék odáig, hogy azt kifejleszthetném... 😄
Jelenlegi fejlesztés idõ: 7D 9h 56m 28s (2,904 Fejlesztési Pontok)
Ja, ez a kulturális csereüzlet 😊
Atesz89
a szõlõpréselés kifejlesztése a kocsmához
a kultúrális csereüzlet kifejlesztése pedig a múzeumhoz
természetesen az akadémián...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
ok akkor majd jelzek ha készen állnak a fejlesztések 😄

FZoleee
Nem tudja valaki mi kell a kocsmához (tudom bor, de az épület megépítéséhez) vagy a múzeumhoz?
Atesz89
Amúgy te merre felé vagy? És az írásod alapján te kristályt tartalmazó szigeten vagy vagy tévedek?😊

FZoleee
felõlem cserélhetünk 😄
tarti19
ja jó összekevertem az akadémiát😄
nekem 4. szintû és 22 tudáspontot szednek össze óránkét a ribancok😄

Atesz89
én betan vagyok...

tarti19
ha meg nagyon unod magad lemuzzál😊

gabo91
Van már kocsmám. Bevan állítva, óránként felszólgálnak 3 kancsó bort, ami +80 elégedetségi pont.
Ott van gy gomb is hogy csirió igy gombnyomásra is szolgálnak fel. mivel csökken folyamatossan igy rányomtam párat a gombra egy embernyit ment le az eglégedetség és folyamatossan csökken a kocsmától is.
rohadt bughalmaz az egész...
unom a traviant már de inkább azzal szorakozom mint ezzel a szarral...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

tarti19
kellene egy ksi bor neked?😛

Te is bétán vagy ? 😛
Esetleg bort kristályra csere ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tarti19
jah de ez így nem jó emrt te alphán vagy mi meg sokan betan😊

Atesz89
Hát jah mondjuk nekem már 3.szinten van az akadémiám így a 4.hez majd úgyis kell de a kereskedéshez mondjuk még ki kell fejlesztenem a vagyont + rá kell állnom a bortermelésre de ha végzek vele megdumálhatnánk a cserét

Küldtem üzit

gabo91
hát igen, meg a kénpost is csak késöbb a katonaságnál :S

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
gabo91 néven megtalálsz. Irj rám aztán egyezkedünk

FZoleee
Kristály :S Sok mindenre nem lehet használni (max akadémia fejlesztésre)
Most van 145 😊

Ha szerveren 2-n vagy akkor kereskedhetünk.

gabo91
Én törlöm a fenébe. Rohadt szar az egész. 10 kereskedésbõl 8-at megszívok. Ha eladni megyek akkor elveszik a szajrét üres kézzel hazajönnek, ha venni megyek akkor meg zsebreb***ák az aranyat és üres kézzel jövök haza.
Elgem van már ebbõl. A népeséget nem tudom fentartani, mert nemtudok venni se bort se márványt. A kristályt meg már nem tudom hova tenni lassan.

tarti19
neparázzál😄 fosztogasd majd õket ha inaktívok, akkor esetleg tudsz fejlõdni gyorsan

Martin Rome
Udv/ tegnap kezdtem betan kenes szigeten vagyok, szoval jol megszivtan szigeten is kb 3 ember aktiv a 10bol. kivancsi vagyok meddig huzom igy

Atesz89
Az nem is olyan vészes 😄
milyen luxuscikk van a szigeteden?

tarti19
😊 nekem ne mondd hoyg enyni idõ alatt 3.szinten 197 lakosod van😄 az kamu

tarti19
Ja meg másik szigetrõl nem lehet cserekereskedelmet fenttartani? Tehát nem szóbeli megállípodásba hogy küldök neked ennyi ezt te meg nekem ennyi azt hanem kereskedelmi menüben esetleg ilyen nem is lesz ? avgy majd olyan épület ami ezt így orvosolná, vagy marad az arany és ez amit írtak pár sorral lejjebb?

Több lakos miatt 😊
Váá nem akar mûxeni ez a kereskedés, márvány megérkezett, de a kristály nem

FZoleee
34:64-en vagyok 😄
tarti19
szeritnem javítjáka játékot hiszen nagyonúj eza szerver még 😊 pl az elsõ összepontszámban 116 pontos és én 110 pontos avgyok tehéát max 2 nappal elõbb regelteka betara, bár így legalább lesz némi eseélyegyenlõség😊
Én boros szigeten vagyok.P😄
Ha te fejleszted ki, hoyg tudj az ültetvényeken is dolgozni akkor azt a tövbbiek is megkapják? mert mintha ezt véltem volna felfedezni vagy csaka neveket írja , ki?
Városházát minek 7. szintre emelni?

Atesz89
Üdv valaki nincs esetleg bétán Zharios<28:60>szigetén vagy környékén?
Egyébként én csak tegnap kezdtem egyenlõre tetszik és estére már megindíthatom remélhetõleg a borkitermelést...

Remélem nem mert én is most kereskedek 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gabo91
"Sajnos a kereskedelmi flottád üres kézzel tudott elmenekülni innen: laura polisza és most visszatér ide: Jericho."

1000 aranyat buktam.
Mekkora egy szar ez a játék travianhoz képest.
Bug halmaz az egész. Elinditod a kereskedõt odamegy elveszik a pénzt aztán visszajön üresen a hajó.
Meg ugye itt piacon ugy kereskedsz, hogy árú-arany vagy arany-árú
nem lehet árú-árú kereskedelem.
Hadsereget kell küldeni egy rohadt kereskedõ hajóval vagy mi???
azért ez elég bosszantó

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Én kristályos szigeten vagyok, elég gagyi igy. A márványos gyorsan tud építkezni, és a márványt jó pénzért el lehet adni mert építkezéshez kell. A kristály csak az akadémia húzásához kell. Kénpor meg még anyit sem ér az elején mint a kristály. Boros sziget ugyancsak jó mer népeségedet meg tudod dobni vele. Ha sok lakosod van sok lessz a bevétel szoval tudsz venni akár 30 aranyért is egy márványt. Meg aztán a boral is jól lehet kereskedni.

Az új telep létrehozása elég költséges. 1250fa, 12.0000 arany és 40 lakos kell. (meg ugye palota)
A fejlesztés szerintem jó, hogy folyamatosan megy és nem kerül semmibe se, csak a tudósokat kell kifizetni, és nem kell indítgatni a fejlesztéseket mindig.
Kereskedés viszont pocsék szerintem. Travian kereskedés szempontjából jobb.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

byzhouse
nekem már tul sok van 😄 csak elfogyot a márvány mert a 7es szint 93márvány :S Alpha

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Jó neked, én most kaptam 50 et mindebõl, béta

byzhouse
Hello

holnapra meglesz a 7es szintû városházam 😛<#buck><#buck>
cat02 meik szigeten vagy??

+fav

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Nekem most nagyon "belassult"
Nem tudok tovább építkezni, mert nem tudok nyersit cserélni. Szal most kb várhatok 2 napot mire kifejlesztek mindet

Ha építessz kikötõt és veszel hajót akkor nem csak ott

mért csak a szigeten tudok fosztogatni?
THX
Városházára kattintassz és ott van

SZisztok ,h tudom megváltoztatni a városom nevét?
szucsy89
én most regeltem😊
béta szerveren vagyok, kiírta hogy alfa tele van xD
de még eléggé zavaros minden mjad beletanulok😄D
tarti19
nem katonázom😄
egyelõre minek😄 falon nem mennek át a parittyások 😊

Áh köszi, én is pont most néztem (tényleg 😄)

Elküldtem szomszéd szigetre rabolni katonákat, esetleg tudod h hol lehet nézni merre járnak, mikor érkeznek vissz A?

tarti19
de lehet😊
Hatás: Engedélyezi a kereskedelmi javak bányászását és a kereskedelmi posztok építését ez a VAGYON

Név: Piac
Leírás: A legkülönösebb cikkek érkeznek messzi szigetekrõl a boltjainkba. Itt üzletelhetünk a kereskedõkkel, így szerezhetünk megfelelõ nyersanyagokat is.

Engedélyezi: Kereskedelmi Egyezmények

Hm h tudnák márványt beszerezni ? Márványos szigeten falut alapítok és küldöm magamnak ? Mert kereskedni nem lehet úgy mint travianban

zsolesz92
Kiderült hogy az egész sziget amin vagyok, nem tud nyersanagot küldeni!!

tarti19
mindegy neki😊
nekem csak bor van aszigeten de gondlom máshová is kimehetsz nyersiért és uyganúgy fejleszteheted mitn a többit ezért jó ez ebbena játékban😊