159
-
peterx #159 Jó cucc! :)
http://hardverapro.hu/apro/gears_of_war_2_all_fronts_collection/hsz_1-50.html -
#158 Valószínűleg már soha -
IXEMGabeo #157 mikor jön PC-re ez a remekmű? -
alan wake #156 hello.van a játékról warez topic? -
attilas90b #155 Nem vagyok csatlakozva livera, ugyanis Flashelt a gépem, szóval ha tényleg csupán ennyi a probléma, akkor jól megszívtam. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. -
TneX #154 Csatlakozva vagy a Live-hoz?
Úgy tudom karaktereket csak ugy lehet unlockolni hogyha csatlakozva vagy, mert online ellenőrzi hogy megvan-e az adott achievment mielőtt megadja a karaktert. De ha nincs internetkapcsolatod akkor ezeket elvileg nem lehet unlockolni.
Javitson ki valaki ha tévedek. -
attilas90b #153 Hello mindenki. Nekem lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom megnyitni Raam-ot a Gears 2-ben pedig a hozzá szükséges archivement teljesítve van. Légyszi valaki segítsen, mert már régóta próbálok rájönni, hogy mi lehet a probléma. -
elaca #152 Hali mindenkinek, aki kedvet érez egyedi tartalmak létrehozásához a Gears of War-hoz mellékelt Unreal editorral jelentkezzen nálam.Új multiplayer térképek ,módok ,stb.......az nézzen el ide hamarosan elkezdem feltölteni az oldalt. -
#151 Be is kell lépni egy profilba tudtommal, nem elég csak simán csatlakoztatni a második joy-t. -
#150 Nekem az lenne a kérdésem hogy miért nem tudok co-opolni? mikor rámegyek hogy osztott képernyős hadjárat azt irja hogy elöbb csatlakoztatni kell egy joystickot. De már csatlakoztatva van és látja is a gép -
AKLaciAK #149 Sziasztok eladó egy vadiúj, soha nem használt GoW2 Limited Edition. Érdeklődni pm-ben. Ár:10k -
Proxsin #148 kéne 1 kis segítség geas of var al kapcsolat ban valamiért ne mtalál 1 szervert sem neten vki segítene a problémámon pls -
#147 Neked is van konzolod? -
#146 Átrohanni nem tudsz alatta? -
ricsa008 #145 most megpróbálom leírni hol akadtam el hátha rá ismertek
egy valami templom szerűség
van kör melynek egy taposó kapcsoló van +oda kell húzni még egy szart és akkor kinyílik 2 ajtó de ha lelépek a kapcsolórol becsukódik mielőtt odaérnék :D
ennyi hátha ráismer valaki és tud segíteni -
#144 hi, persze hogy lehet. itt egy lista, amit lehet tolni coopban (ketten, vagy többen)
army of two
call of duty world at war
left 4 dead
resident evil 5
amiket én ismerek -
#143 Hali. Én most tervezem az xbox360 vásárlást és az a kérdésem hogy a gow2 lehet 2en játszani? tudnátok esetleg ajánlani olyat amit lehet 2en? köszi -
#142 Akit esetleg erdekel, masodik Gears of War konyvismerteto: erre! -
gyuri12 #141 Mennyit szoptam én ott.:D
Hatalmas mák kellett ott. -
AKLaciAK #140 Felőlem mehet, de insanen szeretném egyedül végigvinni, co-op-ba inkább hardcore-on játszunk majd. Egyenlőre mint írtam a vízi szörnynél vagyok insanen, de most multizok inkább, el akarom érni a 25. szintet min. aztán majd folytatom a kampány módot is. -
AKLaciAK #139 Hát nemtom, nekem az egy simábban ment, megy mert már Raam-tábornoknál tartok márcsak az van és megvan az is insanen. -
#138 coopban nincs kedved tolni?
megpróbálhatjuk insane fokozaton is :p -
gyuri12 #137 Egyedül kijátszottam Insane-en.:)
Nem annyira durva mint az első rész. -
AKLaciAK #136 am insanen végigvitte már vki? én most kb a játék felénél járok (viziszörny) nagggyyon durva -
AKLaciAK #135 gyertek inkább annexezni, vagy koth-ozni, az az igazi játék! nem mintha a horda piskóta lenne (főleg 50-es szintnél, ugye Hentesbill? a multkori tényleg ott volt a szeren :D) -
#134 én is kb 1 hete vagyok rácuppanva, azóta már a 21. szintig elvittem :D
hordát múltkor elvittük az 50. szintig 4en a biztonság nevű pályán, marha fun volt :D -
#133 Halljátok-e ez tényleg jó multiba. Ma haverokkal 4en toltuk horda módban. Nagyon fasza! -
#132 Mert hamarosan lesz live. -
gyuri12 #131 Akkor minek akarod azokat feloldani?:) -
#130 Ez nem jött be hisz nekem live sincs. -
#129 rendben megpróbálom
KÖSZI!!! -
gyuri12 #128 Nekem sem oldotta fel,de azt csináltam,hogy:
-kihúztam a netkábelt,bejelentkeztem a nevemre,játszottam,kiléptem,kikapcsoltam az xboxot
-aztán bedugtam,elkezdtem GoW2-ni,és akkor feloldotta.
Nem biztos,hogy működik,mert ez eddig csak nálam jött be,de hátha nálad is jó lesz.:) -
#127 sziasztok!!!
nem tudja valaki hogy kel feloldani a gears of war 2-ben anthony carmine karakterét mert hogy az 1-ben elértem azt az eredményt amit kért de semmi. -
#126 jót gameltünk ma :D
engem is vegyen fel bárki nyugodtan a liveon barátnak, akinek van kedve gow2zni -
AKLaciAK #125 Játékosokat keresek egy kis baráti GoW2 multira (horda, king of the hill, stb.)
Akit érdekel az vegyen fel ismerősnek: TheronLaci néven keressetek. Egy haverommal mi napi rendszerességgel játszunk, csak hát a botokkal elég rossz. Keressetek bátran, megbeszélünk egy időpontot és mehet a játék. -
gyuri12 #124 Cod5-ben,meg BF 1943-ban mindig az elsők között vagyok, de ez a játék nagyon nem megy multiban.:(
Azért Insane-en kiviszem ezt is egyedül,mint az egyet.:D -
#123 Eladó:
Gears of Wars 2 (magyar, BONTATLAN) - 7k -
#122 gears of war 3 bocsi az elöbbiért -
#121 http://www.gamestar.hu/gears-of-war-3-ket-ev-mulva-felakaszthatjuk-a-fara.html -
#120 Hali.
Én xboxon akasztottam ki a 2-t nekem nagyon tetszettmaga a történet,a grafika minden!Nem tudja valaki h Gears of war 3 várható e a közeljövőben?