118
Szerinted milyen lesz a világ a jövőben?
  • dragon11
    Miért is?:) na látod, ne offoljunk.
  • NeverwinterKING
    ne kérdezz hülyeséget! :| szted mi lesz akkor h elfogy minden alapanyag? szén,olaj stb..
  • Balumann
    miért?
  • Super Saiyan
    bezárják a topicot
  • Jrex
    Amúgy azok akik csak úgy belöknek 1 mondatot ,h sz@r lesz,meg mittudomén mikor elpusztul azok honnan tudják?
  • NeverwinterKING
    ezen jót röhögtem. kösz :DDD
  • dragon11
    Húú a számból vetted ki a szót!
  • Daza500
    az albánoknak :)
  • Prank
    attól függ kiknek...
  • Akos 001
    jobb nem lesz,ettől ami most van...
  • Daza500
    A vizet plazmásítva el lehet égetni.
  • Aquir
    hidrogénhajtásnál a tárolást kell megoldani leginkább, és mehet is, komoly fejlesztéseket várnak azon a terüeten
  • Aquir
    Fúzió :P
  • skate00

2300 ban elpusztul a föld

na ilyen lessz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dragon11
    Egyetértek, remélem kitalálnak valamit.:)
  • Jrex
    A túlhalászás miatt kihalnak a halak a tengerekből.Elfogynak az őserdők.stb fenyegeti az emberiséget,de reméljük rájön és sikerűl meghagyni valamennyit és nem fog annyit pusztítani a saját érdekében.
    Egyébként szerintem 1 globális országot kéne összehozni,1 olyan nyelvel amelyet minden országban tanúlni kellene,meg hasonlók....
    És ha találnak idegen civilizációkat,azután még fognak kutatni a többi után is?És mi lesz ha már megtaláltuk őket,találkozunk velük,eljutunk a bolygójukra?
  • Daza500
    50 év múlva a hó eltűnik az Alpokról. :)
  • Balumann
    Sztem nem maga az UV sugárzás, hanem az időjárás változás, hőemelkedés. Kérdés, hogy mi fog tudni alkalmazkodni. Tengerben nagyon sok élőlény él a korallokon, azok pedig nem bírják a tenger hőmérséklet változást (csak 2-3 fok változás kell ha jól értettem, nincs messze). Felbomlik az egész rendszer. :S

Remélem az a hínár ami az oxigén nagy részét termeli az bírni fogja :o (arról nem volt szó a filmbe)... ki tudja milyen következmények lesznek amire nem is gondolnánk :S
  • dragon11
    Ezt mondtam én is :) sajnos így halad a mi kis világunk, mi lesz 2400-500-ba? megfog halni minden állat, ember, növény a földön, mert UV sugárzás lesz?Hát ennyit erről..remélem a jövő számára kitalálnak valamit=)
  • stoner27
    na ilyen lesz a jövő gyerekek:
    -a kecsöpben már nem hogy paradicsom,de paradicsom aroma se lesz
    -a hamburger még nagyobb lesz(förtelem)
    -paris hilton öregedni kezd,és emiatt önygilkos lesz,világon mindenhol gyásznap
    -a szőkék fogják uralni a földet
    -kiszel tünde albumot ad ki(atyaúristen)
    -és még sorolhatnám ezeket a szörnyű eseményeket...ennyit akartam mostanság
  • Balumann
    Sajnos nem olyan soká, már el kezdett olvadni. És ez egy öngerjesztő folyamat ráadásul, mert ahol szárazföldön elolvadt a jég, ott a felület elnyeli a napsugarakat és továbbnöveli mégjobban a hőmérsékletet. Amit írtam dokumentum filmet ("Fagyos Oázis..."), abban jól láthatóak a változások; csak ajánlani tudom akit érdekel ez a téma :-)
    Árvizet attól függ hol nézzük, Hollandiában biztos lesz ^^
  • JackMeadow
    "Nem tudom hogy a következő világháborút mivel, de az utolsót biztos hogy bunkóval fogják vívni" (vagy valami ilyesmit mondott Einstein nem?)
  • degenerator
    olyan kicsik lesznek a mobilok, hogy az emberek nem találják meg, a nők nem tudnak pizzát rendelni, és kihal az emberiség
  • LES FORZA INTER
    jah az aárvíz elönti a hollandokat akik magyarországra költöznek :D:D
  • dragon11
    Dehogynem, sztem a kisebb szigeteket elfogja önteni, az éghajlatok elhelyeszkedése garantált hogy csúszni fog, mi lesz veled emberiség:D
  • banok
    én optimista vagyok, szerintem jó lesz.
    Az enrgiával kapcsolatban meg biztos vagyok, hogy ha baj van akkor úgy is kitalálnak valamit. Pláne így, hogy már most gondolkodnak a kőolaj alternatíváján mikor még legalább 50 évre elegendő a készlet.
  • Facek
    Tudtommal még nagyon soká fog elolvadni a jég az északi sarkon, és még akkor sem lesz árvíz. Viszont az éghajlat biztos meg fog változni.
  • szucsy89
    "2384 Az ember megismeri a halhatatlanságot......" - persze már
  • degenerator
    nem arra gondoltam, hogy ott is atomháborúról fantáziálnának, hanem hasonló komolyságú dolgokat találnak ki.
  • Balumann
    Ezeknek sztem köze nincs Nostradamushoz :o Valaki unatkozott :D
  • Hajnalcat
  • mama2
    Pont ilyen:).
  • dragon11
    És mind ez mi miatt?A túlzott szén dioxid miatt, az Ózon Réteg kilyukadt, s a legvékonyabb az Északi Sark Fölött, és nem tudom, nem sok év múlva elönti a szigeteket, Hollandia egy részét.. +a földre érkező UV(Ultra IBolya) sugárzást mi fogja majd fel?:) ennyit a jövőről... sok gyár...
  • Jrex
    Hú!Nem gondoltam h már ennyien írtatok volna:)Én megnéztem a téma keresőbe de nem talált semmilyen jövővel kapcsolatos témát,ezért nyitottam.
    Egyébként nem kell csak a Föld jövőjében gondolkozni.Az emberiség meghódítja a marsot stb.Én a jövőt az alien-ben lévőnek tudom elképzelni...
    Az egyik csatornán szokott lenni a Beyond Tomorrow és abban voltak már a sűrített levegővel hajtott autók is,de én az elektromosságnak adok nagy jövöt,azt könnyen előtudnák állítani fény,víz és szélből is...
  • _Atti_
    nemlesz warez az sgn :O
  • Sephirot T
    Már rég vízzelhajtott autókkal járnánk ha a sok arab meg a többi kőolaj tulajdonos nem ragaszkodna a pénzéhez
  • Jagumo
    hát olya jövő szerü :D
  • Rundstedt17
    Utálok mosolygós emberekt látni tömegközlekedéssel utazva.Rohadtul idegesít,az intercityis komolyságot szeretem...
  • Balumann
    Szcientológiába ilyeneket? Szerintem szó nincs ilyesmikről se.
  • Balumann
    Jó topik.
    -Energia szerintem nem lesz probléma. Ha elfogy, akkor jönnek a megújuló energiák felhasználása (szél, nap/fény, víz, természeti energiaforrások). Már kezdenek elterjedni, nekünk is van vízzel működő óránk :) Elméletileg vízzel működő autót is feltalálták.

-A másik probléma ami vszínű sok problémát okoz majd, a globális éghajlatváltozás. Most néztem meg egy dokumentumfilmet (Fagyos Oázis - A globális éghajlatváltozás). Hallottam és tapasztaltam dolgokat, de nem hittem volna, hogy ennyire durva a helyzet. Szegény pingvinek meg jegesmedvék :( )

A tudomány tovább fejlődik, vszínűleg még sokáig. Alig várom a repülő autókat (remélem megélem), uh mennyi baleset lesz már előre látom :B

Társadalmi szempontból nekem úgytűnik mindenhol egyre rosszabb a helyzet, főleg Mo-n. (közhangulat egyre rosszabb), ha már elmosolyodik vki a villamoson hülyének nézik :/ Remélem ez változni fog :S Na jó kicsit utópikus vagyok :D