118
Szerinted milyen lesz a világ a jövőben?
-
#78 Miért is?:) na látod, ne offoljunk. -
#77 ne kérdezz hülyeséget! :| szted mi lesz akkor h elfogy minden alapanyag? szén,olaj stb.. -
#76 miért? -
#75 bezárják a topicot -
#74 Amúgy azok akik csak úgy belöknek 1 mondatot ,h sz@r lesz,meg mittudomén mikor elpusztul azok honnan tudják? -
#73 ezen jót röhögtem. kösz :DDD -
#72 Húú a számból vetted ki a szót! -
Daza500 #71 az albánoknak :) -
Prank #70 attól függ kiknek... -
#69 jobb nem lesz,ettől ami most van... -
Daza500 #68 A vizet plazmásítva el lehet égetni. -
#67 hidrogénhajtásnál a tárolást kell megoldani leginkább, és mehet is, komoly fejlesztéseket várnak azon a terüeten -
#66 Fúzió :P -
2300 ban elpusztul a föld
na ilyen lessz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#64 Egyetértek, remélem kitalálnak valamit.:) -
#63 A túlhalászás miatt kihalnak a halak a tengerekből.Elfogynak az őserdők.stb fenyegeti az emberiséget,de reméljük rájön és sikerűl meghagyni valamennyit és nem fog annyit pusztítani a saját érdekében.
Egyébként szerintem 1 globális országot kéne összehozni,1 olyan nyelvel amelyet minden országban tanúlni kellene,meg hasonlók....
És ha találnak idegen civilizációkat,azután még fognak kutatni a többi után is?És mi lesz ha már megtaláltuk őket,találkozunk velük,eljutunk a bolygójukra? -
Daza500 #62 50 év múlva a hó eltűnik az Alpokról. :) -
#61 Sztem nem maga az UV sugárzás, hanem az időjárás változás, hőemelkedés. Kérdés, hogy mi fog tudni alkalmazkodni. Tengerben nagyon sok élőlény él a korallokon, azok pedig nem bírják a tenger hőmérséklet változást (csak 2-3 fok változás kell ha jól értettem, nincs messze). Felbomlik az egész rendszer. :S
Remélem az a hínár ami az oxigén nagy részét termeli az bírni fogja :o (arról nem volt szó a filmbe)... ki tudja milyen következmények lesznek amire nem is gondolnánk :S
-
#60 Ezt mondtam én is :) sajnos így halad a mi kis világunk, mi lesz 2400-500-ba? megfog halni minden állat, ember, növény a földön, mert UV sugárzás lesz?Hát ennyit erről..remélem a jövő számára kitalálnak valamit=) -
stoner27 #59 na ilyen lesz a jövő gyerekek:
-a kecsöpben már nem hogy paradicsom,de paradicsom aroma se lesz
-a hamburger még nagyobb lesz(förtelem)
-paris hilton öregedni kezd,és emiatt önygilkos lesz,világon mindenhol gyásznap
-a szőkék fogják uralni a földet
-kiszel tünde albumot ad ki(atyaúristen)
-és még sorolhatnám ezeket a szörnyű eseményeket...ennyit akartam mostanság -
#58 Sajnos nem olyan soká, már el kezdett olvadni. És ez egy öngerjesztő folyamat ráadásul, mert ahol szárazföldön elolvadt a jég, ott a felület elnyeli a napsugarakat és továbbnöveli mégjobban a hőmérsékletet. Amit írtam dokumentum filmet ("Fagyos Oázis..."), abban jól láthatóak a változások; csak ajánlani tudom akit érdekel ez a téma :-)
Árvizet attól függ hol nézzük, Hollandiában biztos lesz ^^
-
JackMeadow #57 "Nem tudom hogy a következő világháborút mivel, de az utolsót biztos hogy bunkóval fogják vívni" (vagy valami ilyesmit mondott Einstein nem?) -
#56 olyan kicsik lesznek a mobilok, hogy az emberek nem találják meg, a nők nem tudnak pizzát rendelni, és kihal az emberiség -
#55 jah az aárvíz elönti a hollandokat akik magyarországra költöznek :D:D -
#54 Dehogynem, sztem a kisebb szigeteket elfogja önteni, az éghajlatok elhelyeszkedése garantált hogy csúszni fog, mi lesz veled emberiség:D -
#53 én optimista vagyok, szerintem jó lesz.
Az enrgiával kapcsolatban meg biztos vagyok, hogy ha baj van akkor úgy is kitalálnak valamit. Pláne így, hogy már most gondolkodnak a kőolaj alternatíváján mikor még legalább 50 évre elegendő a készlet. -
#52 Tudtommal még nagyon soká fog elolvadni a jég az északi sarkon, és még akkor sem lesz árvíz. Viszont az éghajlat biztos meg fog változni. -
#51 "2384 Az ember megismeri a halhatatlanságot......" - persze már -
#50 nem arra gondoltam, hogy ott is atomháborúról fantáziálnának, hanem hasonló komolyságú dolgokat találnak ki. -
#49 Ezeknek sztem köze nincs Nostradamushoz :o Valaki unatkozott :D -
Hajnalcat #48 -
#47 Pont ilyen:). -
#46 És mind ez mi miatt?A túlzott szén dioxid miatt, az Ózon Réteg kilyukadt, s a legvékonyabb az Északi Sark Fölött, és nem tudom, nem sok év múlva elönti a szigeteket, Hollandia egy részét.. +a földre érkező UV(Ultra IBolya) sugárzást mi fogja majd fel?:) ennyit a jövőről... sok gyár... -
#45 Hú!Nem gondoltam h már ennyien írtatok volna:)Én megnéztem a téma keresőbe de nem talált semmilyen jövővel kapcsolatos témát,ezért nyitottam.
Egyébként nem kell csak a Föld jövőjében gondolkozni.Az emberiség meghódítja a marsot stb.Én a jövőt az alien-ben lévőnek tudom elképzelni...
Az egyik csatornán szokott lenni a Beyond Tomorrow és abban voltak már a sűrített levegővel hajtott autók is,de én az elektromosságnak adok nagy jövöt,azt könnyen előtudnák állítani fény,víz és szélből is... -
#44 nemlesz warez az sgn :O -
#43 Már rég vízzelhajtott autókkal járnánk ha a sok arab meg a többi kőolaj tulajdonos nem ragaszkodna a pénzéhez -
#42 hát olya jövő szerü :D -
Rundstedt17 #41 Utálok mosolygós emberekt látni tömegközlekedéssel utazva.Rohadtul idegesít,az intercityis komolyságot szeretem... -
#40 Szcientológiába ilyeneket? Szerintem szó nincs ilyesmikről se. -
#39 Jó topik.
-Energia szerintem nem lesz probléma. Ha elfogy, akkor jönnek a megújuló energiák felhasználása (szél, nap/fény, víz, természeti energiaforrások). Már kezdenek elterjedni, nekünk is van vízzel működő óránk :) Elméletileg vízzel működő autót is feltalálták.
-A másik probléma ami vszínű sok problémát okoz majd, a globális éghajlatváltozás. Most néztem meg egy dokumentumfilmet (Fagyos Oázis - A globális éghajlatváltozás). Hallottam és tapasztaltam dolgokat, de nem hittem volna, hogy ennyire durva a helyzet. Szegény pingvinek meg jegesmedvék :( )
A tudomány tovább fejlődik, vszínűleg még sokáig. Alig várom a repülő autókat (remélem megélem), uh mennyi baleset lesz már előre látom :B
Társadalmi szempontból nekem úgytűnik mindenhol egyre rosszabb a helyzet, főleg Mo-n. (közhangulat egyre rosszabb), ha már elmosolyodik vki a villamoson hülyének nézik :/ Remélem ez változni fog :S Na jó kicsit utópikus vagyok :D