112
Hello Kitty Online
-
#72 akkor jol csináltam...már majdnem a email cimemrol is elkuldtem :D
de télleg,ekkora fasságot nem hiszem el...mire megkapjuk a belépési jogot,addigra vége lesz a bétának ! -
#71 Az belépsz a sanrioba. Ott küldesz egy üres mélt a megadott mélcimre.
Aztán reménykecc, mint én. Ilyen fasságot... -
#70 most akkor beléptem a accra,és most üres emailt erre a cimre ? ennek mi értelme van ? :D akkor most amelyik email cimemre regiztem,azzal küldjek,vagy az accon belül küldjek ? :D -
#69 Ehhh...néhány hét múlva...
Lehet, hogy ezt korábban kellett volna kirakni, hogy tudjuk csinálni ezt a procedúrát. Ehhh...
Akkor várás van a mélre... -
#68 ÁHHHHÁ!!!
Ezt kell tenni:
1. sign up for an account at www.sanriotown.com
2. using your new SanrioTown account, send a blank email to [email protected] (note: only emails sent from SanrioTown will be considered)
3. You will receive a confirmation email saying that your message has been received. In a couple of weeks, we will notify you of your Founder status and send you instructions on how to download the game. The fun starts on October 8! -
#67 Nálam is ez van.
Biztos, hogy a sanrio-s mélcimmel és jelszóval kell belépni? Mert a Sanrio-ba be tudok lépni a játékba meg nem, mert username or password error vagymit lök... -
#66 nem vágom mivan...errort ir ki,pedig frissitették is,jelszo név meg jo....mi a szar van ? ha már most elkrták,akkor szerintem krvára nem hozzá értö emberek csinálják...bár néztem a fejlesztöket,és már kiadtak több mmo-t meséset...szal nemvágom. -
#65 nálam is errort ir ki ! -
#64 Greetings to all our Founders! Our servers have encountered a minor problem, and our team is working hard to fully resolve the issue before the launch of the game to ensure that you all enjoy smooth gameplay once Founders’ Beta begins. Please be assured that we’re doing our best to fix the issue soonest, and we apologize for any inconvenience caused to our Founders. -
#63 Nálunk mikortól lehet tolni, nálam még mindig username and password error-t ir ki... -
#62 ha valaki nem tudná,itt kell regizni :o
most ugye connect to server volt,errort irt ki a pasra vagy nevre,szal jah nem megy még ^^
egyenlöre ugy latom hogy eléggé kivan dolgozva a login menu,meg a launcher sáv.zene meg hello kittyre illö,de olyan ocsmány,hogy zene nélkül fogom nyomni az már fix XD
-
#61 jahm :) már krv kiváncsi vagyok ^^ persze csak a funság miatt,de a végén még azlesz hogy rákockulok xD
msn-d meg add meg,hogy tolhassuk együtt,meg helpezzük egymást,szal érted :) -
#60 Az a baj, hogy csak 8-án indul a "móka".
8th October 2008 Eastern Standard Time 22:00 -
#59 nm :) nagyon jol jön torrentröl,azt ajánlom mindenkinek,nálam 800+ kbittel jön :o -
#58 thx. :) -
#57 LEHET TÖLTENI A BÉTÁT !!!!!!!!! -
#56 majd megprobalok bejentkezni ha leért a game -
#55 és annyi elég???? -
#54 :DD miylen igazolo email?
baz éncsak regeltem oda ahol az emailben leirtak.. -
#53 te az igazoló email után egyből megkaptad azaccot v nem? -
#52 én visszaküldtem azt az igazoló mailt de még nem kaptam accot -
#51 én már regeltem :D csak nekem mocskos lassan jön le a game -
#50 hmm nemtom hogy honnan vettem azt a 28as számot talán egy másik mailből de ismét megnézve... 25ig érvényes szal van még 8 vagyis 7 napom! w00t!!! -
#49 én benne vagyok :D és hogy majd jól tudjunk csapatban dolgozni bekell üzemelni a ventrit is :D -
#48 x))
hat ha mas is jatszik vele akkor leszedem és alapitok klant :DD -
#47 XDDDDDddd háháhá pedig már elképzeltem hogy nyomod be a képet a karidról 3154984 lvl ahogy csapatod kakaos néven ::DDASDS:AD:ASd:asd. -
#46 áhh megse nem égetem magam .-. -
#45 Congratulations! You're invited to play HKO!
lol most szedem le :D -
Sorius #44 Most néztem engem is meghívtak. Nem tudom hogy fogok így aludni. Nagyon felkavart a hír. -
#43 Ó a franc,addíg csak max 10-es szintű Kitty-d lesz -_- -
#42 kaptam meghivót a bétára!!!!! de csak 25-28ig érvényes :( -
#41 szedem,csak hát a torrent...gáz... -
Sorius #40 Csak saját felelősségre!! :D -
Gibor #39 én még mindig a teletabikat várom... :( -
SA2B #38 Én digimon onlinet akarok vagy pokemont -
Sorius #37 Hát én is majdnem felvágtam az ereimet, de túl tettem magam rajta :( már csak az OB vígasztal. -
#36 én sajna nem...szomorú is vagyok... -
Sorius #35 Vki bejutott a CB-be? -
Gibor #34 jah nekem 12 a 40ezerhez :D sok emailt küldtem :D -
Sorius #33 Van olyan bal oldalt hogy "Subscribe for TheClosedBeta" és odaírod az e-mail címed.