Hello Kitty Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.vatera.hu/hello_kitty_erintokepernyos_cuki_mobiltelefon_165089238.html
Mások azt mondták, hogy õk is ott vették, de nekik is csak 1-est kapni most.
Hát akkor itt most elakadtam.
az én guildom vitte a legtöbb kaját cinamonroll-nak mi vagyunk az elsõ.
mondjuk én ehhez nem járultam hozzá, én még a questeket csinálom, õk meg már az összes questet megcsinálták, pekingben is.
a klánvezér egy angol 25 éves könyvelõ lány, amikor nem tud játszani akkor a barátja játszik a karakterével. omg.
Þór vígi þessi rúnar
/me örül
COMODO-ban a Defense+ -t ki kell kapcsolni és admin joggal rendelkezõ felhasználóval bejelentkezni és úgy csinálni az egészet (nem elég csak az exét adminként futtatni)
ahhoz meg h 1.3Mbájt/sec-el jöjjön ahhoz a router QoS-ében a 6966-os port feltöltését korlátozni kell. (valami bittorent szarság szerûvel szedi, csak mindez rejtve van)
ha lejött kipróbálom h mûködik e és majd megírom
habár csak ez van ilyen nagy, remélem ez a legfrissebb amit a hivatalos oldalról is tölteni lehet.
valakinek sikerült már innen letöltenie?
http://en.hellokittyonline.eu/
Vagy rohadt lassú vagy nem mûködik, de nekem el sem indult.
Most innen töltöm:
http://download.mmosite.com/pages.php?gameid=81
de lehet h szart kedtem el :S
meg így is csak kb 50k-val jön.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Meg egy 17 éves fülöpszigetivel. 😊
Jó volt a guild nagyon. Hozta a régi GW-s filinget, bár nem ventri-n, hanem guild chat-en.
Þór vígi þessi rúnar
やられたらやり返す。倍返しだ!
A társaság miatt jó. Az event-ek jók. A grafika gagyi de aranyos. A hangulat aranyos. A kvesztek többsége nagyon gagyi egy MMO-snak, párnál a hajamat téptem. Van pár jópofa.
Hang még nem volt, csak zene.
Jó lesz ez, csak el kell vonatkoztatni a WoW szintû összetettségtõl. Elsõsorban lányoknak készül és fiataloknak, tehát nekünk gagyinak tûnik.
Ellenben cuki kislányokkal lehet összetalálkozni. Pedofil gyanús estekben azonnal ban. Ha titkolod az életkorod és kiderül, azonnal ban.
A véglegesben valszeg ketté lesz osztva a szerver. Lesz egy a gyerekeknek és a nagyobbaknak. Persze lehet kamuzni az életkorbeállításnál, de ha lebuksz, azonnal ban.
p.s.: Mint kiderült, a klánban ahol vagyok/voltam van/volt egy 19 éves magyar lány is. Kicsi a világ. Fõleg miután kiderült, hogy az egyik ex-kollégám (Stormregion-ös) volt barátnõje. Még kisebb a világ.
Þór vígi þessi rúnar
やられたらやり返す。倍返しだ!
2009 elsõ negyedévéig pihi van. Akkor jön majd az Open Beta!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Viszont a kvesztek néhol az agyamra mennek: hozz 10 xy-t. Namost xy esési aránya kábé olyan 5-10%. Elég undorító.
A jobbik eset, amikor 30 db z-t kell vinni, aminek a droprate-je kábé 25-33% körül van.
Szerencsére nem csak ilyen kvesztek vannak, de a jelenlegi küldetések kábé felét ezek teszik ki.
Szóval jó móka szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
username,password jo,levelet megkaptam,játék lszedve updatelve,és uganugy error :o
a Founder for Hello Kitty Online, please be assured that we received
your email and will process it accordingly. You should receive an
update within a couple of weeks. Thank you for your interest in Hello
Kitty Online!
If you are writing us about any other matter, please understand this
is an automated email account that is NOT read by a human. If you
have questions or comments, please contact [email protected]
or visit www.hellokittyonline.com or www.sanriodigital.com
Have a great day!
a Founder for Hello Kitty Online, please be assured that we received
your email and will process it accordingly. You should receive an
update within a couple of weeks. Thank you for your interest in Hello
Kitty Online!
LoL. Akkor várás van...
Þór vígi þessi rúnar
de télleg,ekkora fasságot nem hiszem el...mire megkapjuk a belépési jogot,addigra vége lesz a bétának !
Aztán reménykecc, mint én. Ilyen fasságot...
Þór vígi þessi rúnar
Lehet, hogy ezt korábban kellett volna kirakni, hogy tudjuk csinálni ezt a procedúrát. Ehhh...
Akkor várás van a mélre...
Þór vígi þessi rúnar
Ezt kell tenni:
1. sign up for an account at www.sanriotown.com
2. using your new SanrioTown account, send a blank email to [email protected] (note: only emails sent from SanrioTown will be considered)
3. You will receive a confirmation email saying that your message has been received. In a couple of weeks, we will notify you of your Founder status and send you instructions on how to download the game. The fun starts on October 8!
Þór vígi þessi rúnar
Biztos, hogy a sanrio-s mélcimmel és jelszóval kell belépni? Mert a Sanrio-ba be tudok lépni a játékba meg nem, mert username or password error vagymit lök...
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar