Soha nem győzzük le az AIDS vírusát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utalj át NEKEM egy
Kara kánként folytatom tanításom.
1. Ha ennyire jólelkû vagy, kérlek utalj át neme egy millió forintot. (Minden adófizetõ magyar kb. évi 1 millió ezer forintot "tejel" a cigányok felzárkóztatására.)
2. Én mindig felteszem a kérdést: Vajon az, aki a segélyt kapja, segítene rajtam, ha bajban lennék?
Nos, sem az afrikai néger, sem az itthoni cigány nem segített még soha rajtam, amikor bajban voltam.
Ez ugyancsak egy igaztalan általánosítás, ami nem elõremozdítja a dolgokat, annál inkább hátra, mert elvitatja azon feketék érdemeit, akikre ez nem igaz.
A fehérek nagy okossága meg kétélû dolog, mert pl. ha sikeresen kiírtjuk az emberiséget, az állatfajok jó részével, akkor nem okosak vagyunk, csak õrültek.
Az ilyen általánosító kijelentések rasszista jellegûek, ennyi, ez ilyen egyszerû.
Sõt, ami azt illeti, ha úgy csinálunk, mintha nem vennénk észre, a büdös életben semmi nem fog változni. A feketék most fejletlenek, tehát fejleszteni kell majd õket, csinálni kell majd velük valamit. Írhattam volna cigányokat is, tökmindegy. Ezt csak szabad látni? Nem kell süketnek, vaknak, és némának lennem a politikai korrektség miatt, nehogy megsértsek valakit, ugye?
Az, hogy a feketék buták, nem azért lehetséges, mert fekete a bõrük, hanem mert elmaradott helyen élnek nagy számban. Ezt kimondani, észrevenni nem rasszizmus, legfeljebb nem illik. Természetesen egy fejlett helyen felnövõ fekete nem lesz buta. És azt is elismerem, hogy "a feketék buták" általánosító kijelentés alkalmas arra, hogy megsértse a nembuta feketéket. De általánosságban akkor is igaz lesz, hogy "a feketék általánosságban butábbak, mint a fehérek", ha a fejed tetejére állsz.
"a feketék buták" = minden fekete buta; a többi ember nem feltétlenül buta; ergo: azért buták, mert feketék. Logikával hogy állsz?
(sosem értettem mit esznek ezen az emberek, sokkal több jó dolog van ennél a világon, és még beteg sem leszel...) Gumival meg mi értelme? Basszus... az olyan, mintha semmit sem csinálna az ember, többet ér, ha magát megkönnyíti...
VILLARREAL CF mindörökké!
Etnikumoknál van összetartás, a maffiánál is, szektáknál stb. de nemi identitás alapján nincs, nem is lehet. Egy-két felvonulás meg nem jelent semmit. (1/365)
mindegy, lehet, hogy nem helyesek a gondoltaim, de sajnos ettõl még nem fogok ezen véleményen változtatni.
Blackmail the Universe
Nem szabad általánosítani.
A HIV-fertõzõttek elkülönítésérõl meg annyit, hogy lényegében Afrika ennek is tekinthetõ 😊 A többit meg ugye valahogy meg kéne jelölni, de Isten óvjon minket még egy olyan szörnyûségtõl, mint a nácik idején volt. A legjobb tényleg egy negyedévi kis szuri lenne, vagy 'újpartnerenkénti' szuri, hogy mindenki naprakészen ellenõrizve legyen 8de amúgy akkor ezt már több betegségre is ki lehetne terjeszteni). Mert így mindenki biztonságban lehetne és az AIDS-esek sem lennének számkivetettek. Ráadásul aki tényleg szerelmes az meg nem akad fel ilyen 'apróságokon', hogy AIDS! Pl szerintem a gyermeknemzést is meg lehetne úgy oldani, hogy 'fertõtlenítik' az ivarsejteket valahogy..
Aki meg direkt fertõz.. Az olyat valami nagyon kemény, évekig tartó kínzással kéne sújtani, az olyannak nincsenek emberi jogai. Úgy kéne bántani õket, hogy a túlvilágon is emlegessék az örökkévalóságig. Nem tudom megérteni, még akkor sem, ha 1 én nem voltam ilyen helyzetben 2 elkeseredettek amiatt, hogy megfertõzõdtek/félnek a haláltól, egyebek. Volt 1 csaj akivel szerencsére nem kerültem össze, az is milyen jól megmagyarázta, hogy a gumit nem szereti, a tabi meg egyrészt nagyon kijön rajta (mellékhatások), másrészt meg akkor úgyis összeszedhet betegséget, szóval majd vegyem ki mielõtt elmegyek ugyanaz.. Na az ilyeneknek kéne erényövet hordaniuk addig, amíg be nem nõ a fejük lágya... Ja arról nem is beszélve, hogy füves-drogos + cigizik orrbaszájba.. Kár lesz 5 év múlva hallani a halálhírét, mert alapvetõen jó csaj.. :S
Blackmail the Universe
http://en.wikipedia.org/wiki/Bubonic_plague
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080208132835AAMVF2B
http://pharyngula.org/index/weblog/comments/marty_pomeroy:
"In the 1980's, a small community of people in Italy were found to have a mutation of a protein which plays a role in removing cholesterol from cells."
Kell nézni a tévét, azért.
Delta-akárhányas génrõl van szó.
Csak úgy mellékesen, szó volt egy pici olasz hegyi falucskáról, vhol északon, amelynek a lakói szintén egy pestisjárvány szerencsés túlélõinek leszármazottai. Náluk az az érdekes még, hogy hiába eszik a zsíros szalonnát, mint általában a hegyi népek, a koleszterinszintjük mégis tök normális. Én már nem emlékszem a falucska nevére, de érdemes lenne eltölteni ott egy vakációt, és felszedni egy ilyen jó genetikájú csajt, hogy az esetleges utódaim ilyen egészséges hajlamokkal szülessenek. Jó, mi? :-)
jajj ne legyünk ilyen butuskák, hiszen heteróból 50x annyi van, mint melegbõl. Ha a homik 20%-a fertõzött, a heteróknak meg 1%-a, akkor darabra több heteró lesz ugyan fertõzõ, de mégis nagyobb esélye van egy homokosnak elkapni, mint egy heterónak...
mert nem azért lesz buta, mert sárga vagy fekete
Nem azt írta, hogy "azért buta, mert színes", hanem "buta, és színes". Nincs ok-okozati kapcsolat a kettõ közt, ahogy a kutya sem azért szõrös, mert ugat, hanem szõrös ÉS ugat.
Gyogyszer gyarak tuti jol jarnak..
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Épp arról szól, hogy évekig szinte kimutathatatlanul meg tud bújni a szervezetben, akár pár sejtben is, ahonnan újra fertõzõképes...
de persze, te bízz egy vállon ejtett karcolásos gyorsteszten, nyilván megbízható eredményt hoz! 😄
ezeket a gyógyulásokat dokumentálták, tudnak róla az orvosok.
A spontán gyógyulásokért ugyanaz a gén felelõs, amely a páciensek õseit a pestistõl is megvédte.
Km 1 éve számoltak be a Tv-k arról hogy egy ipse regisztrált Aids-es volt...
Aztán egy szép nap minden orvosi beavatkozás nélkül a 33. teszt szerint meggyógyult...
Egyes elmesélések szerint Afrikában is voltak már ilyen gyógyulások... csak az ugye nem regisztrálta senki sem.