1878
-
Lerstal #118 ez nagyon jó lesz!
de mi lesz a City of Heroes-al ?:( -
#117 szóval, videó a New York Comic Con alkalmából
Hmuda tudod törölni a rosszat? -
#115 a tegnapi Q&A keretében a Cryptik végre adott néhány infót a fegyverekről.. szóval azt tudjuk hogyha mondjuk van egy lézersugár erőnk, mi választhatjuk ki hogy az az ujjaink végéből, a szemünkből, vagy a mellkasunkból jöjjön ki. namost ha minden igaz opcionálisan azt is választhatjuk hogy egy fegyóból jöjjön ki. +ha pl van egy kard támadásunk és a jó kis pallosunk helyett találunk egy tüzes katanát (mert ugye már loot is van) és kézbe vesszük akkor esetleg a fegyver extra effektekkel is kiegészíti támadásunkat. arra kérdésre hogy közelharci fegyverrel lehet-e távolsági támadást indítani csak rizsáztak
(persze lesz, lesz, most még egy kicsit nem merthogy előbb még nem de majd ha igen akkor különben nem gondolod hogy annak a felhőnek tök érdekes a formája?)
szóba kerültek még a defenzív powerek (a regen érdekesen hangzik minél több ütést szenvedünk el annál jobban gyógyulunk. ezt én a CoH furyjához hasonlóan képzelem el) és az ivesstigation/evidence system, ami kezdéskor még nem lesz és nem is nagyon értem mit akarnak belőle kihozni (oké érdekes story, teljesen meg vagyok véve, de hogy lesz belőle játékelem? helyszínelünk? supergrissom? mondjuk lenne benne potenciál, röntgenlátással meg szuper-szaglással megvizslatni a helyszínt és levadászni az elkövetőt, csak bizti nem ilyen lesz)
jah és SG bázis se lesz indításkor
-
#114 Kösz, hogy azért te rendszeresen ránézel az oldalukra. Vizsgaidőszakban sokmindenen jár az eszem csak ezen nem. :-) -
#113 a CO honlapján meglehet csodálni és értékelni a karaktergeneráló kreálmányait. sok értelme nincsen de azért úgy nagyjából már láthatjuk milyen lehetőségeink lesznek. Cápafejű-robotkezű-szuperügynök rulz -
#112 hmm... eddig nem is nagyon figyeltem a DCO-ra. de szerintem nálam nem az fogja eldönteni hogy CO vagy DCO vagy esetleg CoH2 (pletyka szintjén létezik de ezt már az NCsoft csinálná nem a Cryptik) lesz a nyerő, hogy melyikben rántja elő a fegyvert faszább animációval az akárki, hanem hogy mennyivel kreatívabban tudják kiaknázni a szupererőkben rejlő lehetőségeket, mennyire tudnak elrugaszkodni a CoH archetypejaitól (gondolok arra hogy sikerül e megoldaniuk végre hogy az ember egy speedsterrel nyomulhasson, és ne csak gyorsan fusson hanem valóban a sebességet használja a támadásaihoz, vagy ugyanez teleporterbe) -
#111 Ahogy elnézem a fegyverek még mindig csak úgy előbukkannak a semmiből. A DC-Online már megoldotta ezt a problémát, jobban oda kellene figyelniük a konkurenciára. -
#110 itten van egy videó páe ingame jelenettel. a katanás rész nekem nagyon bejött -
#109 Day as a Dev néven készült videó ami főleg interjúkat tartalmaz de van néhány ingame jelenet is
-
#108 Egy-két újonnan bemutatott dolog (pár pillanatnyi karaktergenerálás pl).
-
Pemack #107 én is Foxbat lettem -
#106 Champions Online [URL=http://www.champions-online.com/node/159]kvíz[/URL. hogy vajon melyik karakterre is hasonlítasz te... -
#105 [URL="http://www.champions-online.com/which_champion_are_you"][/URL]
Raised on a steady diet of comic books, you grew up to be an unstable lunatic, whose wacky ambitions are only matched by your delusions of grandeur. You're too crafty to get caught, otherwise you'd certainly be locked away in the loony bin!
[URL="http://www.champions-online.com/which_champion_are_you"]Take the quiz![/URL] -
#104 ahhoz képest, hogy mmo, meg miylen jellegű a játék, egész jó ez a grafika hozzá, de most így rákaptak erre a sémára, vagy mi? (az új Prince of Persiának is ilyen a grafikája asszem, ez az a comic grafika vagy nem tudom mi a neve, de egy normális komoly játékhoz szerintem elég gagyi) -
#103 Pár új kép:
-
#102 Kösz a figyelmeztetést. :-) -
#101 megkezdődött a feliratkozás a zárt bétára... -
#100 itt van egy jó kis review a demo alapján. kicsit bele megy a részletekbe (skillrendszer, loot, karaktergenerálás, ez az "Equilibrium" dolog) nekem tetszik amit látok főleg ez az újfajta megközelítése a harcnak(Equilibrium), ha jól veszem ki nem lesz olyan hogy tank->taunt->blaster->nuke->next mob
(angol tudás nem árt hozzá, kivéve ha valami jótét lélek kiszedi nektek a lényeget)
-
#99 új képek, szintén a GenCon alkalmáól
-
#98 hát még béta sincs úgyhogy kb mindenen van mit fejleszteni de azért kicsit most megnyugodtam, mert ez így elég jól néz ki. (viszont tradicionális fegyverarzenálból semmit sem látni. ez zavar...)
meg valahol mondta a srác hogy ezen még sokat fognak változtatni a
következő 3 hónapban, szóval lehet hogy ez nem jelent semmit, de én reménykedem egy bétában 3 hónap múlva -
#97 Hát a célzás még eléggé gyerekcipőben jár, van még mit fejleszteni az irányításon. -
#96 Vao, kösz. Lesz mit néznem. :-) -
#95 A Cryptic kirakott egy játszható demot a GenConra. Van belőle sok sok videó a youtubeon. Mindegyikbe érdemes belenézni...
-
#94 Biztosra veszem, hogy épp olyan jól ki lesz aknázva a tradicionális fegyverarzenál mint a high-tech. :-)
Vagy ha nem akkor előbb-utóbb (előbb mint utóbb) úgyis szól valaki nekik, hogy ez azért így mégsem járja. -
#93 előre elkészített hősökről jut eszembe, engem eléggé aggaszt hogy mindenhol fénykardot mutogatnak. remélem azért ennyire nem lesz fölényben a klasszikus fém fegyverekkel szemben majd a végleges játékban (a CoHban ha megnézed a legtöbb scrapper valami hegyes vasdarbot lóbál. nekem hiányozna ha a CO-ból ez kimaradna) -
#92 Ezek a képek az újságírók próbajátékából valók. ¬_¬
Direkt le is írták, hogy előre elkészített hősökkel játszottak (gondolom okkal rakták be azokat is amik a legutóbbi trailerben szerepeltek itt-ott) eléggé lekorlátozott körülmények között. A TTH cikk egyértelműen leírja, hogy azok a képek a saját játékukról készültek, és gőzerővel dolgoznak, hogy a többit is kisajtolják a Cryptic-ből (gondolom okkal nem mutogatják a Snake Gulch-beli jeleneteket). -
#91 ezek a képek szerintem a trailerből vannak... -
#90 Ne ítélj elhamarkodottan. :-)
Destructiod
IGN
Massively
TenTonHammer
XBox 360 Fanboy
A cikkek mellé járt hat új kép is:
-
#89 hát ahhoz képest hogy mennyire beharangozta a cryptic hogy kint lesznek a comic con-on, semmi újat nem mondtak a játékról. még egy új kép sincs... -
#88 az utolsó képet csak sikerült elrontanom
-
#87 új villain
Foxbat
"The day I was born, the earth shook and the heavens cracked open. The stars realigned. Rivers changed their courses. A comet appeared. Choirs of angels proclaimed my greatness. All ice cream was free.
I'm Foxbat. And I'm awesome."
asszem megvan a kedvenc villainom -
#86 wohooo, a képek annyira nem fogtak meg, de a játékmenet jónak néz ki! :) -
#85 -
#84 Volt már egy pár, de ettől a másodiktól padlót fogtam. Mozgásban tuti nem ilyen festményszerű, de nagyon baba. :-) -
#83 ez tökre jól néz ki, úgyhogy most hirtelen megint elkezdtem nagyon várni (nem is emlékszem hogy volt e már ilyen rendes ingame környezetes kép) -
#82 Három új kép a "Monster Island" nevű helyszínről. A második szerintem baromi jó, első ránézésre tisztára olyan mint egy concept-art.
-
#81 köszi! :) -
#80 tört nincs, van két hetes trial, ha nem ad kódot próbáld meg később. asszem le van korlátozva hogy bizonyos idő alatt mennyi kódot adhat ki. vagy nézz be a CoH topicba. bárki akinek van aktív accountja tud neked 10 napos trial kódot adni -
#79 hmm, pedig mind a kettőről hallottam, de ez az X ezt még mindig nem értem hogy jön ki, nah mind1 :)
egyébként, van ennek a Cox-nak valami free verziója, csak hogy kipróbáljam hogy milyen a játék, vagy valami tört verzió vagy nem tudom :$ -
#78 a City of Heroes(CoH) és a City of Villains(CoV) közös rövidítése