1878
  • herczeg
    hát ha előbb nem, az open bétán bizti leszek (10 nap múlva lesz, az utolsó nemhivatalos időpont szerint amit én hallottam)
  • Kibagami
    Egész jó. Jó hamar megvan a travel power, nem kell mérföldeket rohangálni. Jó sok szinkron van benne, legalábbis az elején, én még csak azt láttam. Számomra szokatlan a kasztnélküliség és a harcrendszer. Ezalatt az energy builder-t és pl. a blockot értem. Sokkal inkább érezni akciójátéknak, mint a többi MMO-t. Ami tetszik a coh-hoz képest az a repülés sebessége, és az környezet hangulata. Gondolom meg lehet unni a hóvihart is, de így elsőre nagyon tetszett.

Nekem pont a testreszabhatóság volt kicsit hiányos, de ezt be lehet tudni a CB állapotnak. De tényleg sokmindent lehet állítani, csak a costume részben hiányoltam pár dolgot, ami biztosan belekerül majd. Persze a négylábon-közlekedés jó poén.
  • herczeg
    én is jelentkeztem CBre de nem kaptam kódot, ha valakinek van de nem használja az átpasszolhatja

(egyébként milyen? teljesen vegyes véleményeket hallok róla, sokan istenítik főleg a customization rész miatt, de sokan le is húzzák)
  • Kibagami
    Az NDA ugyan tiltja a bővebb tájékoztatást, de a már nyilvános részekről írhatok.
  • Kibagami
    Bétatesztelem a játékot. Ha valakinek még van CB-hez hozzáférése, jelzhetné, hogy csapatban is kipróbálhassuk. COH-ot játszottam több hónapig, herczeg SG-jében is vagyok/voltam, de már év eleje óta inaktív vagyok ott.
  • Hmuda
    Nem booster pakkok (bár hasonló), az item shop az, amikor pénzért veszel speciális pontokat (jelen esetben "Cryptic Point"-okat) és azokat beválthatod mindenféle in-game cuccokra.

Ha már havidíjat lehúznak rólam, akkor elvárom, hogy azért a pénzért mindenhez ugyanannyi hozzáférésem legyen mint bármely más játékosnak. Ha extra pénzt akarnak lehúzni rólam, még ha csak külsőségekről is van szó, akkor dugják fel maguknak, az én pénzemből egy fityinget se fognak látni.

Pont a játék legnagyobb vonzerejét jelentő kosztümöket akarják pénzért vesztegetni. Pontosan emiatt hagytam abba a CoX-ot. A booster pakkok is pontosan ugyan erről szólnak, csak más tálalásban.

Döntsék el, hogy vagy havidíj, de akkor korlátlan hozzáférés mindenhez, vagy itemshop, de akkor maximum az alap játékért kérjenek még pénzt.
  • herczeg
    ez az itemshop ez nem tudom mit takar, de ha az NCSoft City of Heroesos booster packjaira hasonlít akkor engem nem igazán érdekel. meg nyilván nem veszem, de nem zavar hogy van mert nem lesz kevésbé élvezetes a játék nélkülük. (kicsit ugyan piszkálja a csőröm hogy plusz zsét akarnak lehúzni rólam azért a tartalomért amiért én havonta fizetek, de hát istenem)

egyébként hivatalos megnyilatkozás az így néz ki:

"I know everyone has questions about microtransactions – what are they, how much are they, etc. I’m sorry we didn’t post something earlier; we’re really heads down in development right now. We’re going to release a WHOLE lot of information in the very near future about not just about microtransactions, but pricing in general. That said, here’s some basic principles about microtransactions to at least answer some of your concerns:

1) Microtransactions enable us to have a larger development team
    2) Microtransactions are mostly aesthetic (costume pieces, pets, etc.)
    3) If a microtransaction does have any sort of in game effect, then it can be also be earned in game.

I promise we'll read this thread, note any questions, and answer them more in depth soon. Heck, I'll try to answer the easy ones today/tomorrow/this week."

tömören: a mikró főleg kosztüm elemekre, petekre, stbre vonatkozik, ha bármi játékmenetbeli hatása is van akkor azt a játékban is meg lehet szerezni
  • Pluskast
    Hmm na én csak ma szereztem tudomást a játékról (gamespot heti megjelenési listáját nézegetve). Viszont ahogy elolvastam az itt leírtakat nagyon sajnálom, hogy ilyen plussz fizetős lesz a dolog, mert így tuti nem fogom megvenni. Nagy kár mert a COH/COV nagy kedvencem volt. Nem értem miért nem lehett ezt is olyan rendszerben megoldani :((
  • Hmuda
    Ha abból indulunk ki amit eddig lehetett tapasztalni a piacon, akkor olyan lesz mint a többi item-shopos MMO, csak itt még havidíj is lesz mellé. Szóval nekem halott a játék, Emmert feldughatja magának az "utálom az itemshopokat" hazugságot.
  • Since
    Valaki tud írni valamit a Cryptic pontokról? Úgy tudom hogy havidíjas lesz a játék de lesznek akkor mikro tranzakciók is? Ez kicsit drága lesz akkor havi szinten nem?
  • chefshift
    Ugytünik törölték a videókat de van itt 3 új kiszivárgott gameplay video :

CO video
  • chefshift
    Hmm leszedték a videót, no de itt megtalálható

CO Videók
  • chefshift
    sok sok kép még itt :

képek 1

képek 2
  • chefshift
    Hát ezt elrontottam nem kicsit.

Ez lenne :

CO caracter creator
  • chefshift
    Azt hiszem ez a videó mindenkinek tetszeni fog. :)

[IMG]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RaeBvr-x7f0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=de&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RaeBvr-x7f0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=de&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>[/IMG]
  • chefshift
    Video - Power Armour
  • herczeg
    interview bill roperrel. magyarul.
  • herczeg
    ez engem annyira pont nem keserít el, sőt még kicsit örülök is mert:

1, jobb játékot kapunk
    2, majdnem biztos hogy ha megjelenik a CO abba hagyom a CoH-t, mert kettőt azért nem fogok fizetni. de egyenlőre még nem akaródzik abbahagyni :/
  • chefshift
    :(:(:(

"We wanted our fans to hear this from us first... We’re changing our Champions Online launch date from July 14th to September 1st of this year.

Why? Here’s what our own Bill Roper, Design Director and Executive Producer on Champions Online, had to say about it:

“It is critically important for an MMO to be as good as it possibly can be at launch. Through our constant dialogue with our vocal and supportive community of beta testers, we quickly realized that in order to implement certain features that we all considered important the development of Champions Online would require more time. So that's what we're going to give it. Cryptic has a proven track record of releasing solid games and we want to maintain that with Champions Online.”

What does this mean for you? Simply, more beta play time right now and a better, more polished game at launch."

• Broafka
    ez tök nagy ötlet! :D
  • chefshift
    Hihi

Tunneling Travel power
  • Hmuda
    Item shop a CO-ban.

Ha ezt keresztül viszik akkor számomra ennyi volt a dolog.
  • herczeg
    kaptok két videót, mert régen voltak

meg egy rakat képet, mert most nézegettem őket, és konkrétan nagyon faszák ezek a kosztümök

• Viktor99
    Kösz, valószínű hogy csak a triallal fogom nyomni... :) (ha lesz)
  • Hmuda
    Gondolom mint a többi fizetős MMO 99%-ában: 15$
  • Viktor99
    Télleg, és mennyi is lesz a havidíj?
  • Hmuda
    Már csak azt kellene tudni, hogy külön lesz-e az amcsi és EU szerverlista.
  • herczeg
    azt is leírják egyébként hogy egyszerre startol euban és az usaban...
  • chefshift
    ATARI AND CRYPTIC STUDIOS ANNOUNCE SHIP DATE FOR CHAMPIONS ONLINE ON PC

Who:

Atari, Inc., one of the world’s most recognized videogame publishers, and Cryptic Studios™, a leading developer and publisher of massively multiplayer online role-playing games (MMORPGs), announced today Champions Online for PC systems will be available worldwide July 14, 2009.

• chefshift
    Szerintem kezdésnél csak US serverek lesznek.
  • Prody
    Én is meg szeretném majd venni, és szerintetek US, ugymint CoHnál, vagy EU verziót érdemes? Ill. ki melyiket fogja? :)
  • chefshift
    Ennek a video végén mondja a tag, hogy 2009 tavaszán jön ki a játék.

http://g4tv.com/xplay/videos/35353/Hands-On-Champions-Online-Part-Two.html
  • herczeg
    tavasszal? te tudsz valami újat?
  • chefshift
    Ki jön Championozni tavasszal ? :)
  • herczeg
    nem ment. na akkor itt

előző delete létszi
  • herczeg
    kép nagyba, hátha megy
  • herczeg
    Eurogamer interjú Bill Roperrel

sok mindent mond pl a nemezis rendszerről, meg hogy nem lesz konzol verzió startkor csak PC, meg pár apróságot még.

plusz van egypár király kép is

négykarú küklopsz kicsit király? két lábujjú, félcipős, zöldbőrű kukás-hero valakinek?

pletykák szerint június-július környékén jön ha valaki még nem hallotta volna (meg a gamespyon is második negyedévre van jelölve)
  • Lerstal
    oké :) már meg van.
  • Hmuda
    Valahol rosszul olvastad. :P

Mind a két platformra ki fog jönni.
  • Lerstal
    jah és ez pc-re ki fog jönni? valahol azt láttam hogy xbox360-ra ... :/