1878
-
Shader #238 na megadtam egy másik emailt és igy jo volt. most várom a download managert hogy kezdje tölteni :S -
#237 hát majd mehetnénk egy szerver ha lesz de most nézem a hivatalos chatit és ot irja hogy lehet holnap indul a szerver csak
-
#236 Mert a co. megvár engem és addig nélkülem nem játszotok -
#235 10 kor se fog kezdődni mint látom -
#234 Most néztem, csak az a kérdés van és igazából énis csak úgy a 2.-t jelöltem be..és egyből megkaptam..De lehet hogy most várni kell és később kidobja.. -
#233 énis csak tippeltem... a végén volt vmi superhero szal betippeltema azt.... de az még 8:10-kor volt azóta lehet h. már elfogytak de én szóltam havernak ő is a 2. opciót jelölte be mert azt modntam neki és ő 9:46-kor még kapott key-t próbáld meg még1x szerintem rosszul nem járhatsz vele -
Shader #232 de a kulcs kérö oldalon a 4 kérdsé közül mindegy volt hoyg melyiket jelölöm be ugye? mert nem tudom mit irt ki miután megadtam az emailomat (helyes e vagy nem) -
#231 Hát amikor én kértem azonnal megkaptam...Egyszer elkell fogynia lehet hogy a végét járta.. -
#230 én a 2. opciót választottam és mire belogoltam gmail-re már ott is volt... -
Shader #229 hi! sokat kell várni mig elküldik a kulcsot? mert még nem érkezett meg :S -
#228 ugyan az lesz az accont felhasználó név meg jelszó mint a hivatalos oldalon lépek be igaz? -
#227 nem fogok 1 órán keresztül itt ülni és nyomogatni a check now-t :D egyébként a kulcsot nemcsak a fileplaneten kell aktiválni hanem a www.champions-online.com -on is bal oldalon van 1 enter key a support menü alatt. (gondoltam megelőzöm a miért nem jó az accountom kérdéseket) -
#226 Tán neked bevált? -
#225 egyébként az az 1 óra az csak az automata check. Szal ha nyomogatod a checket és közben elérhető lesz akkor nem kell még 1 órát várni hanem akkor már telepítheted. -
#224 na erre nemis gondoltam:) -
#223 Próbáld be egy másik gépen ha van -
#222 Ja nekemis várni kell még.. -
#221 még 1 órát várni kell vmi check bizével... na mind1 addig seedelek 1 kicsit ncore-ra :D -
#220 hát pedig nemmükszik :( futattam má vista sp1-sp2 es módba xp sp1-sp2 es módba a telepitőt nemindul +redszergazdaként is ugyse -
Pio #219 Na, közben befutott, köszönöm még egyszer :) -
#218 1 órát kelett várnom hogy vissza számoljon 1 órától omg...
De ha letelik az idő és Check Now-t nyomok lehet hogy megint ezt fogja bedobni... -
Pio #217 Áááá, tudtam, hogy 6kor be kellett volna ide néznem mielőtt elindulok otthonról :)
Kössz a linket! Mondjuk nekem még nem küldték a kulcsot :( Remélem fogják... -
#216 nekem is annyi de kíváncsi leszek menyi kell még leszedni a mikor feltelepiteted -
#215 ja és sry a chat féle hozzászólásokhoz,kéne sg-re hozzászólás szerkesztés:D
Bartn73-nak
OS:Windows XP SP2/ Windows Vista/Windows 7 (32 or 64-bit)
http://www.champions-online.com/faq#14
elvileg windows 7 alatt futnia kéne -
#214 én már pénteken leszedtem előfizető vagyok a fileplanetre -
#213 Jó de nálam most még csak 1,9gb -
#212 amikor végzett nálam a letöltéssel ugyanazt irta ki mint neked a képen az 1 órás izét -
#211 nekem tölt 450 és 630 között ugrál a letöltési sebesség 10 perc és lentvan FoxPal szerintemn vmi tűzfal bekavar neked -
#210 Mivan ti már le is szedtétek?
Másoknak sem szed most a DM? -
#209 elvileg 10 kor indulnak a szerverek de kíváncsi leszek mikor tudom aktiválni a letöltött klienset -
#208 Létezik olyan hogy windows 7 alatt nem indul a telepitőXD ? mert nálam most aztirja hogy:A fájl verziója nem kompatibilis a windows verziójávalOO? valaki súghatna megoldást:) -
#207 -
#206 hát nemtom engema download manager sosem hagyott cserben lehet h. akkor este frissítettek vmit éppen. De nekem anno az AoC trialt szépen letöltötte kb 1 hétig töltöttem 10 részletben és csak 1x kellett sorban állnom:) Nekem kb 50 perc van hátra a negyedénél vagyok mögöttem1 20 perces sorban állással és eddig nem volt semmi gixer,remélem így is marad (meg az encription miatt nem lehet máshonnan leszedni mert levannak zárva a fájlok amíg elindul a béta) -
#205 Nekem 400k-val jött este de rányomtam a Check Now-ra így most megint előlről számol... -
#204 90k-val jön hát el fog tartani egy ideig... -
#203 Szivesen akinek jóljött ^^ Sajnos Download Manager nemszedte le az este hanem megált és most még várnom kell 1 órát mire újra elkezdi tölteni...
Esetleg valaki nemtudja hogy esetleg másmodon lelehet-e szedni? -
#202 ahoz képest h. milyen jó játéknak tűnik elég kevesen írnak ide a fórumba és ez aggaszt egy kicsit... CoH-hoz képest nagyon kevés :( -
#201 köszi szépen így már oké,majd írjátok melyik szerveren kezdtek -
#200 egyébként a kódot azon az oldalon amit Doxpal mondott a fileplaneten kell megadni a preorder menünél nekem azt írta verified és már töltöm is a klienst (kell hozzá fileplanet download manager!) -
#199 http://forums.champions-online.com/showthread.php?t=27825