1878
-
hitch #278 meddig lehet beta kulcsal játszani? -
#277 már nem engedi -
#276 akkor ez a kompatibilitás hibaüzenet ez azért van mert még nincs unlockolva? -
RaSzTaH #275 és lehet tudni mennyi van még, mert félek mire hazaérek melóból már elfogy... vagy esetleg valaki lenne oly szíves és 2 bétakulcsot intézne nekem? (sajnos meló korlátai miatt nem tudom megnézni a linket)
Megköszönöm. -
Pio #274 szerk.: amúgy még mindig van ingyen kulcs ITT -
Pio #273 Az mi a rák? :) -
#272 Ha valakit nem érint a ST online beta meg alkudhatnánk a beta kulcsra. -
Pio #271 Nem érdemes ezen annyit stresszelni, 9 nap múlva úgyis törlik :)
Amúgy a downloader felpörgött 60Kra, nem sz*rral gurítanak :D -
#270 szerintem elég lenne vmi külföldi név magyarra fordítva... akkor legalább tudnák h. magyarok vagyunk:D Igazság Ligája azt cső,nem vmi fantázia dús de hát ez van -
Kibagami #269 Ja és remélem mindenki begyűjtött legalább 1 tartalék kulcsot, hátha lesznek későn érkezők. -
Kibagami #268 Este 6-7 körül nyit a szerver elvileg. Hajrá mindenkinek! :) -
#267 még 7 óra van hátra sajna adig megyek wowozni xd
guild név H-TEAM na jó ne -
#266 unaloműzés képpen milenne ha elkezdenénk vmi guild neveket gyártani? xD -
#265 Szuper :D -
#264 Majd ha elindítják a bétát (délután/este), akkor lesz unlock-olva. -
#263 Bocs a kép miatt...
Szóval?! -
#262 Waiting for key unlock... jó és hogylehet a lakatot eltüntetni róla hogy folytassa?:D -
#261 Jó nekem letelt az egy óra de semmi úgyhogy bassza meg ez a rohadt játék -
Shader #260 ritka hülyén van ez a letöltési ill. aktiválási dolog megcsinálva :S -
#259 Hát ja azt énsem tudom jólenne ha valaki elmondaná nekem:D -
#258 Vagy este hét... :) -
Shader #257 nekem most letöltötte a clienst vagy mi, de most mit kell checkelnie? várni kell 1 órát vagy hogy is van ez? -
#256 szero,vok meg társai -
nagypite #255 Nincsenek "szerok" csak chanelek olyan mint a gw. -
#254 Hallod az még ráér kiválasztani ^^ -
ranex15 #253 Jo lenne ha kitalalnak melyik szerora menjünk:P ha lesz szero szerintem jöjjön mindenki a legelsöre:D
Ha igy megfelel??? -
#252 Igazából énsem nagyon de jólenne ha legalább ma feltehetném ezt a minden lében kanál játékot -
#251 Ez így van csak most nemmegy semmi ezért nemjutottunk előrébb..
De ha már leirod akkor legalább ezt is:http://www.canardpc.com/concours/champions/ itt lehet kapni béta kulcsot és nemkell ide fileplanet -
Pio #250 Szerencsére ma amúgy se érnék rá szóval annyira nem bosszant a dolog de azért ez már tényleg a pofátlanság netovábbja :D Ha már kaptak egy ilyen exkluzív kulcsosztási lehetőséget cserébe legalább a preordereseknek biztosítanák a zavartalan letöltést... :D -
#249 Regisztrálj a http://champions-online.com -on.
Azután ITTadd meg a kulcsodat.
Utána IDE is írd be.
A kulcs érvényesítése után előhoz egy másik ablakot, ahonnan letölthető a FilePlanet Download Manager, ezután szintén az oldalról szedhető le a béta. -
#248 ilyen a downloader nekem is ennyi... -
Pio #247 Nincs a netemmel semmi baj, nekem 50 és 150K között ugrál. A netem amúgy kábé 5-600ra képes. Nem tudom akkor, hogy mi lehet a para... -
Shader #246 500 avg vel jön lehet neteddel van valami tré nem? -
Pio #245 Ez valami rossz vicc, hogy a fileplanetről 50Kval jön le a cucc? :D Pofám leszakad legalább akiknek preorder keyük van engednék, hogy normálisan töltsék le, de neeem, azoktól is várják az előfizetést...
Egy biztos, hogy a fileplanetre soha semmi pénzért nem fogok pénzt szánni akármit is kínáljanak, undorító az egész... :S -
Shader #244 http://forums.champions-online.com/showthread.php?t=27825 -
#243 Délután öt körül. -
ranex15 #242 sziasztok a clientet honan tudom letölteni egy linket pls :D kapptam kulcsot hála az egyik gyereknek aki itt irt:P thx DE EGY CLIENT LINK TY
-
Shader #241 amugy köszi a megmentést :D -
#240 10 pst az nálunk mikor van -
#239 When the servers go up tomorrow are they going to be up 24/7?