1878
-
#318 Nekem epp most unlockolja :) -
#317 mehet a unlock -
#316 Majd kiderül nekem még lock... -
#315 nem tudom de lehet unlock után nem kell leszedni a frisités mert elvileg ez a legfrisebb kliens nem ?
-
#314 Én maradtam download managernél , én még hajnalban bőven ráérek játszani :) -
#313 sry elírtam... "vajon" xD -
#312 de az a closed beta az nekem 65%nál van de 220al jön tűzfal szerint 550-el szal bármelyik pillanatban átugorhat 100%ra onnan még 3.6 giga... na valyon melyiket indítom el először fileplanet vagy closed beta? Micsoda küzdelem... váá -
#311 na már patchel :D -
#310 még 80 perc áháháháh
aztán még kb 2 giga letöltése áháhááh azaz jó másfél óra
mire elindítom már 9 óra áháháháh
ez tök kib@aszás -
Kiado #309 Még jó, hogy én kondi után hazatérve vettem észre csak a topikot xD -
Kiado #308 You are activating:
* Champions Online Open Beta
Big thx, Foxpal :) -
#307 Kihagytam egy edzést a játék miatt:D ez nemvall rám de most ez nagyon kocka lépés volt. -
#306 viszaszámlálás -
#305 bocs az lemaradt h. fileplaneten a preorder részlegbe kell beírnod azt a kulcsot vonalak nélkül,utánna tudod letölteni de ahoz kell download manager és utánna még a champions-online.com -on kell accountot kreálnod majd enter key és utánna tudsz játszani ha végre elindulna már ez a sz@r -
#304 jaja elvileg azaz, FoxPal-nak köszönd énis miatta kerültem be a bétába:) Márcsak a telepítésig kéne eljutni... habár én szerintem max annyit fogok ma csinálni h. elszöszmötölök a karakter kreálással meg csinálok vmi háttér történetet a karakteremnek aztán alvás és majd reggel játszunk... akinek elindul az majd légyszi írja le a nevét ide és akkor mindenki felvesz mindenkit friendbe és majd csinálunk guildet szal aki megveszi az tudja folytatni velünk:) Már nagyon kíváncsi vok rá,ha nagyon bejön akkor lehet befizetek 1 lifetime-ra mert ha úgy nézzük az oclsóbb és akkor játszok vele amikor akarok szal nemvok rákényszerítve h. játszak vele mert lefog járni... plusz city of heroes kimaradt de mindig is szerettem volna játszani vele meg ez vhogy már frissebb is meg tele van újdonsággal. Remélem lesznek benne ingyenes kiegészítők mint CoH ban az Issue-k ^^ Sry a regényért -
#303 Olvass kicsit viszább -
Kiado #302 Köszi, elvileg műxik, ezt kaptam mailben:
Bonjour,
Merci d'avoir participé `a notre super concours.
Voici votre clé beta pour Champions Online, valable `a partir du 17 Aout :
És még a végén 25 jegyű kód, gondolom akkor az a kulcs. -
#301 http://www.canardpc.com/concours/champions/ amit FoxPal a "Megmentő"-nek köszönhetünk (ez egy teszt kérdés szal némelyik ember ezért nem kapott kulcsot mert rosszat jelöl be tippem szerintem milyen karakterek vannak a champions onlinban és bejelölöd a 2.-kat vmi szuperhős izébizé) de szerintem már elfogytak,még megpróbálhatsz kérni vkitől akinek van felesleges kulcsa. (Lentebb beírta 1-2 ember) -
Kiado #300 Hali!
Kulcsot honnan lehet szerezni hozzá?
-
#299 Mai játékra azért én nem számítanék. -
#298 na mivan míg mindig nem nyílt ki ez a szar? Azt reméltem mire hazaérek már nem írja h. locked háááát... -
#297 kb 40 perc alatt letöltött 7%-ot de ahogy irok má 10% kicsit felgyorsult -
Pio #296 Azt legalább gyorsan szedi? -
#295 Sajnos nekem csak egyet adott, még a modem reset sem segített. -
#294 aztaku.. 3.6 giga a patchOO na ezzel ellesz 1 darabig:) -
#293 kösz a linket. -
Kibagami #292 Igen, a linken a closed beta telepítője van, ami patcheli magát open betara. -
Pio #291 Elvileg lehet több szálon is tölteni szóval ha lassú akkor tedd be valami letöltéskezelőbe és ess neki több szálon, akkor gyors lesz.
De még egyszer mondom egyáltalán nem biztos, hogy ez is jó lesz szóval csak saját felelősségre :)
Amúgy azt írják, hogy majd még le kell tölteni vagy 2 gigát miután unlockolódik a játék szóval szerintem ma nem nagyon fogtok tudni játszani.
Elvileg a külön linkről lejövő verziót már most lehet update-elni. -
#290 ez már mükszik:D de elég lassú 5 óra mire lekapja,mind1 lehúzom közbe benthagyom a download managert had checkeljen:D -
#289 nekem sem működik a link -
Pio #288 ITT A JÓ LINK. Én most már inkább kivárom a fileplanetet, ki tudja, hogy ez jó-e meg hogy open beta kliens-e :) -
weky #287 Köszi! Akkor 19 órától már be is fog engedni a szerver -
#286 mi időnk szerint 17.00 -
weky #285 Nézegettem a hiv. fórumot, de nem találtam infót arra, hogy ma hány órától indul a béta. Gondolom este 18-19 óra körül, nem? -
#284 hát ööö nekem nem jön be.... -
#283 http://files.champions-online.com/in...line_setup.exe
Ezzel le lehet szedni a klienst nem kell várni fileplanet-re. -
krisz073 #282 Na nekem még szerencsém volt és sikerült 2 kulcsot regelni.
Az egyiket be is aktiváltam magamnak, meló után otthon húzom is a klienst.
Elméletileg maradt még 1 kulcsom, de estére kiderül.Ha esetleg nem kell akkor szívesen felajánlom akinek nem jutott. -
Pio #281 Én regeltem pár kulcsot, ma-holnap körbekérdezek ismerősöknél, hogy ki nem kapott még aztán ha valakinek kell még majd adok. Nem valami nagy mennyiségről van szó, de szerintem 1, max 2 maradni fog. -
Pio #280 Augusztus 26-ig tart az open beta elvileg. -
#279 Ezt az üzenetet kaptam:
"Bonjour,
Merci d'avoir participÃ"
kulcsot nem is kapok? :(