1878
  • foxpal
    Nagyszerű... ilyen fasza patchelést még nem nagyon láttam...
  • Tatyla
    megállt
  • foxpal
    Nekem megált a patchelés veletek mivan?
  • drop
    live megy akit érdekel mig szedi
  • foxpal
    mikor fog leálni?
  • Tatyla
    ha nem állítom le valószínű én is ott járnék...
  • Kibagami
    Én a closed béta miatt már dél körül patcheltem, most generálom a karaktert.
  • drop
    és éjel leáll megint a szerver mert karbantartás van csak nem értem miért nem lehet elöre letölteni az egészet
  • bandika64
    najó én itthagyom a gépet nincs értelme ennyit várni itt ülve. Jó éhszakát majd reggel játszunk azért a neveket légyszi írjátok majd le ide és akkor felveszünk mindenkit friendbe meg majd alapítunk 1 guildet na jó éjszakát jó töltögetést:)
  • 0Fritz0
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1203513728&no=299]#299[/URL]
  • foxpal
    Nálam most rákapcsolt egy kicsit gyorsabban szed most de szerintem csak reggel 10kor lesz belőle játék
  • bandika64
    60 mega 30 perc alatt váó ez rekord... :D
  • Tatyla
    ha ilyen a kiszolgálójuk mi lesz később?nevetséges ez a sebesség ,ja pápá mai játék...
  • bandika64
    :D ráadásul nekem lecsökkent a letöltési sebesség 20-ra a a kliens updaterben... az este 9óratól tartó játék átkerült reggel 9 órára... :D
  • Tatyla
    én hülye leállítottam a másik verziót hogy ezt az ujjat felrakjam és az már 40%-on járt most ez patchel előröl...
  • bandika64
    szerintem tuti az lesz mint wownál ved dmeg a dobozost hiszen ahoz is van 1 cd kulcs,gondoloma dnak 1 vagy 2 hónap ingyen játékot de h. aktiváld kell venned 1 gamecardot,de én szerintem ha bejöna béta veszek lifetime-ot az hosszútávra jobban megéri és ha mellett esikerül még elpasszolnoma wow accomat akkor még jobban járok
  • foxpal
    Előkell rá fizetni majd vagy elég ha megveszem majd és lehet tolni?
  • bandika64
    hát figyu ha most letöltöd és szept asszem 4-én lesz már nálunk is kapható akkor nem kell újra letöltened max párszáz megát patchelni ha szorgalmasak a srácok és kiavítják a béta alapján beküldött feedbackeket... remélem hamar lesz nálunk itthon dobozos verzió ezeket a digitális letöltéseket nem csípem.
  • foxpal
    Na már 1% :D
  • foxpal
    Hát azért vannak mmo-k amelyet nemkell órákig patchelni:P
    gondolom ez ígéretes ezért tart majd sokáig
  • Facek
    pew, tudtam én előre, még mmot nemláttam ahol nem kellett volna órákig peccselni :D
  • foxpal
    Talán ha tűzfalat kikapcsolom gyorsabb lesz...
  • bandika64
    úristen 100al jön... na ma nem játszunk
  • foxpal
    Ez elfog tartani egy kis ideig...
  • foxpal
    Tényleg:D
  • bandika64
    most patchel 3623 megát:S
  • foxpal
    Én csak megláttam hogy super gondolom akkor hogy miről szól a játék talán a szuper hősködésről:D
  • bandika64
    SKACOK! Indítsátok újra a launchert nekem már server up-ot ír ki!!!!
  • bandika64
    szintén :D
  • Facek
    Lol én azt hittem tök mind1 mit választok :DD
  • bandika64
    ez a béta kulcsos duma? Fú de jól tippeltem,reggel 8kor elsem olvastam csak pont és küdjék a mailt... így lenne 5ösöma lottón
  • QuippeR
    Melyik világ inspirálta a Champions Online készítőit? - ez a kérdés, a helyes válasz pedig a második: a szuperhősök világa.
  • foxpal
    Majd ha inditják a szervert akkor majd sor kerül a patchelésre
  • drop
    pedig ugy nézem fog patchelni mert azt irja alul patch csak nincs szerver
  • bandika64
    ááá még nem működnek a szerverek:S Launcherben azt írja jobb felső sarkoban server down
  • bandika64
    Windows 7 Release Candidates are not supported cuccot ír ki ne csüggedjetek oké és kész... majd ha kijöna végleges változat lesz hozzá támogatás!
  • foxpal
    Hehe:D
    Mingyárt telepitem
  • bandika64
    :D pont most jött le a closed beta is xD Na akkor megy a kukába köszi h. szóltatok már majdnem telepítettem volna:D
  • drop
    remélem nem kell frisitenni hivatalos irc chatin at irják elvileg nem kell
  • foxpal
    Váo tényleg