479
-
#439 mekiben szeretnék lehet most dolgozni a nyáron és szeretném megkérdezni hogy valakinek van-e tapasztalata már a fórumon?
részmunkaidőben (~4óra) lehet-e jelentkezni? -
de tényleg rendesen eszem [bár nem teljesen igaz, néha bementem burgerkingbe tortillatekercset enni, az még okés (sok zöldség, vékony tészta, nem zsíros), azt is juice-al] -
#437 benéztem a topic-ba és ezen a hozzászóláson beszartam:D:D
hatalmas:) -
#436 -
Rundstedt17 #435 végül is mekibe egy pluszos menü + 3sajt burger az olyan 2 ezer,de jah ha gazdag lennék tuti kipróbálnám amit mondasz -
Rundstedt17 #434 Nem néztek furán különben is az a lényeg hogy fizető vásárló vok többit leszarják XD + elvitelre szoktam kérni általában,útközben vonaton jó ha van mit eszegetni,olvasás vagy filmnézés közepette. -
#433 Nem néztek furcsán hogy 5-öt kérsz?Talán meg tudnék én is enni annyit de biztos eléggé megbámulnának.Én kb. 3 havonta esek be egy mekibe,mindíg sajtburgert eszek. -
#432 Jóval több, 2000-3000 Ft között mozognak a hamburger áraik, de van 4000Ft-os is. Ezekben mondjuk benne van sültkrumpli + egyéb köretek is, + olyan hamburgert képzelj el, amit késsel és villával eszel, nem kézzel.
Torkos csütörtökön jó volt, mert minden féláron volt. Én sem kajálok minden nap ilyen helyeken (sőt, jó ha évente 1x), de ha "egyszer lesz pénzem amit lebaszhatok", akkor abból ezerszer inkább veszek 1 hambit itt, minthogy vegyek 20 sajtburgert, mert a minőségbeli különbség zongorázható... -
#431 Egyébként semmi bajom a mekivel, ár/érték aránya rendben van, és relatíve "finom"-nak mondható kajákat árulnak.
Csak az a baj hogyha egyszer elmegy az ember egy igényesebb helyre, és megkóstol egy igazi hambit akkor utánna meg fog változni a "finom hamburger"-ről alkotott világképe :) -
Rundstedt17 #430 jah gondolom 1500 ft legalább,annyit meg nem ér..... -
#429 Ha egyszer lesz sok pénzed javaslom menj el inkább egy jobb helyre, ahol IGAZI hamburgert adnak. Mondjuk Friday's. Én most voltam ott torkos csütörtökön. Na ha azt megkóstoltad majd elgondolkozol azon hogy mit állítóttál a mekis sajtburgerről :P -
#428 Jó öreg Quick :( -
#427 mert az ice teát nem a COCA-COLA gyártja... hanem a LIPTON, ezért nincsen az ice teához coca-colas pohár -
#426 Mer' olyan finom ;) -
#425 Én eccer 3 db big macet ettem (plusz menü), de még éreztem, hogy egy negyedik is lemenne. -
Rundstedt17 #424 csak 5db volt a szokásos adag:D -
Rundstedt17 #423 már meguntam,én sem mindig ettem csak havonta. -
#422 én nem igazán szoktam ilyeneket enni de azt hiszem kéthavonta/havonta beiktatok egy ilyen napot. -
Rundstedt17 #421 5 db-ot ettem régebben mindig. -
#420 nekiesnék az tuti amugy nem tudom lemenne-e amugy meg ha nem megy le később is be lehet nyomni.
6db lement és csak éhesebb lettem tőle.
-
#419 Nem mondta, hogy megeszi egyszerre :) Nekem hidegen is baromira izlik a sajtburger ^^ -
Rundstedt17 #418 20 egyszerre aha persze:DDDD -
#417 *super size me -
#416 A sajtburger k.rva finom.
Ha lesz pénzem amit lebaszhatok tuti hogy kikérek magamnak egy 20-at.
Nyámi.
Lehet nem egészséges de egyszer egyszer szerintem simán belefér.
A super size mi az meg egy olyan nagy baromság mint az hogy a mekinek fontos a környezet. -
#415 Egyébként fura, de részegen sokkal jobban érzem, hogy mennyire zsíros a mcroyal meg a sültkrumpli. -
#414 Valamit valamiért ;) -
#413 jaja most újra van pohár, a formája mint a régi 3 decis dobozos cola, a felirat szerint 2008-as széria, kint kivonják a maradék jön hozzánk.
viszont az szemétség hogy csak szénsavas üdítőhöz adnak poharat. -
#412 Hajnali 3:30-kor részegen az oktogoni mekiben egy élmény volt a duplasajtos mekroyál :)
+INFO: Megint adnak a menükhöz poharat. -
Szoki333 #411 Ki ez a szőke csaj a fenti képen? Rendesen blokkolnám ;) -
Rundstedt17 #410 mostanában fish mac menü + vagy big mac menü+,a sajtburger minősége romlott. -
#409 mindig azt próbálom valahogy elérni, hogy ha már egyszer ilyen helyen
kell enni, akkor minél olcsóbban jóllakjak,
régen azt hittem a sajtburgerhalmozás a legjobb módszer,
de aztán a dupla sajtos mcroyal nyert :D
(krumplit, piát stb. sose veszek)
nektek mi szokott beválni?
-
Rundstedt17 #408 talán túlságosan is -
makkinz #407 A multkor bementünk a mekibe és akkor még létezett az "M" szendvics és kivot rakva egy nagy plakát a Happy Meal mellé és csaj ismerősöm ránék a pultra és ilyen hülye hangsúllyal felmutat a plakátra : AZT A SZendvicst kérem xDDDDD Amúgy meg A dunakeszi Auchannál meg már sztem egy csomó más helyen is mmár én töltöm az üdítőt... Hátt. Mi KFC-set szoktunk játszani és teleisszuk magunkat. Amúgymeg Mc' favorit a BigMac BurgerKingben meg a Rodeo. meg a fagyijuk. A BG-s fagyi mindent visz *-* -
#406 Ráadásul még finom is ;> -
Rundstedt17 #405 dehogy káros -
#404 Finom :C -
#403 épp erről beszéltem xD -
#402 Lehet, hogy káros.. de finom ;) -
#401 No offense.
Csak erre meg azt mondhatná más, hogy "Lehet, de attól még ugyanolyan káros" :) Aztán jöhetne a flamewar -
#400 Leirhatod.. de attól még ugyan olyan finom.