Gates: a cél a web a Yahoo nélkül is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pont a Yahoo-val szerintem nem ez lett volna, tény, hogy a MS évek óta egyre inkább koncentrál az internet felé.
többire:
Bill bácsit meg nem szidni, nem véletlenül távozik a cégtõl.
A nyugdíjbamenés meg szerintem is vicces, a következõ az lesz, hogy csak minden második sajtótájékoztatón segít a cégnek?😊
Az ajánlat meg nemhogy bunkó volt, hanem nagylelkû. Egyfelõl. Másfelõl viszont azt is megértem, hogy a tulajdonosok nem akarják eladni vérrel és verejtékkel felépített cégüket (~lehet érzelmi vonal is, de lehet mohóság is nyilván). Igaz, így egyre hamarabb eltûnnek majd a süllyesztõben😊
többire:
Bill bácsit meg nem szidni, nem véletlenül távozik a cégtõl.
A nyugdíjbamenés meg szerintem is vicces, a következõ az lesz, hogy csak minden második sajtótájékoztatón segít a cégnek?😊
Az ajánlat meg nemhogy bunkó volt, hanem nagylelkû. Egyfelõl. Másfelõl viszont azt is megértem, hogy a tulajdonosok nem akarják eladni vérrel és verejtékkel felépített cégüket (~lehet érzelmi vonal is, de lehet mohóság is nyilván). Igaz, így egyre hamarabb eltûnnek majd a süllyesztõben😊
Blackmail the Universe
Hogy lehetnek ilyen bénák, hogy nem adták el magukat... Nem veszik észre, hogy képtelenek maguktól megújulni? Kifogytak az akarásból is.. A microsoftban pedig mindaz megvan emi belõlük hiányzik. Még hogy keveset kaptak volna... Majd eltûnnek szép lassan a piacról, ha így akarják... Microsoft meg kiizadja a céljait, mint ahogy eddig is...
hát azért tényleg megöregedett pöttyett,viszonyíts ehhez
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
Valsz yahoonak fontos volt hogy ne tünjenek el örökre. Mer MS amit felvásárol annak annyi. Fejlesztés megáll, régi gárda szevasz, marketingesek rászabadítása, és kész a nagy upgrade a vinnek, és 5 év múlva ugyanitt tartana.
Downgrade Bill, Downgrade Vista. Örexik és leáldozik az MS "csillaga".
Elhullik az öreg, s elhullik a MS... Ez már csak gesztenye kaparás...
(...de ha kikaparja!)
Elhullik az öreg, s elhullik a MS... Ez már csak gesztenye kaparás...
(...de ha kikaparja!)
attól függ honnana nézzük. ha jól tudom a Microsoft a részvényekért a piaci érték 60 százalékával fizetett volna többet.. innentõl kezdve nem biztos, hogy õk a bunkók
Nekem tetszik a kép.<#taps>#taps> Most létom elõször fotón hogy Billy is öregszik.<#bee1>#bee1>
Eddig csak kisfius fotókat nyomtak be a cikkek mellé.
Eddig csak kisfius fotókat nyomtak be a cikkek mellé.
Nehogy mar a vevo mondja meg az arat.Ez olyan bunko magyar szokas.Oke megveszem a microsotot 1000ft-ert ez tokeletesen elegendo.