12
-
Su0my #12 pont a Yahoo-val szerintem nem ez lett volna, tény, hogy a MS évek óta egyre inkább koncentrál az internet felé.
többire:
Bill bácsit meg nem szidni, nem véletlenül távozik a cégtől.
A nyugdíjbamenés meg szerintem is vicces, a következő az lesz, hogy csak minden második sajtótájékoztatón segít a cégnek?:)
Az ajánlat meg nemhogy bunkó volt, hanem nagylelkű. Egyfelől. Másfelől viszont azt is megértem, hogy a tulajdonosok nem akarják eladni vérrel és verejtékkel felépített cégüket (~lehet érzelmi vonal is, de lehet mohóság is nyilván). Igaz, így egyre hamarabb eltűnnek majd a süllyesztőben:) -
#11 Hogy lehetnek ilyen bénák, hogy nem adták el magukat... Nem veszik észre, hogy képtelenek maguktól megújulni? Kifogytak az akarásból is.. A microsoftban pedig mindaz megvan emi belőlük hiányzik. Még hogy keveset kaptak volna... Majd eltűnnek szép lassan a piacról, ha így akarják... Microsoft meg kiizadja a céljait, mint ahogy eddig is... -
Acheron #10 hát azért tényleg megöregedett pöttyett,viszonyíts ehhez -
sathinel #9 Valsz yahoonak fontos volt hogy ne tünjenek el örökre. Mer MS amit felvásárol annak annyi. Fejlesztés megáll, régi gárda szevasz, marketingesek rászabadítása, és kész a nagy upgrade a vinnek, és 5 év múlva ugyanitt tartana. -
god25 #8 Downgrade Bill, Downgrade Vista. Örexik és leáldozik az MS "csillaga".
Elhullik az öreg, s elhullik a MS... Ez már csak gesztenye kaparás...
(...de ha kikaparja!) -
Alec #7 attól függ honnana nézzük. ha jól tudom a Microsoft a részvényekért a piaci érték 60 százalékával fizetett volna többet.. innentől kezdve nem biztos, hogy ők a bunkók -
#6 Most eddig ketszer, vagy haroszor ment Billy boy nyugdijba? Ti mennyinel tartatok? -
fulcsa #5 Nekem tetszik a kép. Most létom először fotón hogy Billy is öregszik.
Eddig csak kisfius fotókat nyomtak be a cikkek mellé. -
#4 Melyikre gondolsz, ami a cikk képe vagy ami a cikkben van :D -
acdc #3 Nehogy mar a vevo mondja meg az arat.Ez olyan bunko magyar szokas.Oke megveszem a microsotot 1000ft-ert ez tokeletesen elegendo. -
#2 Éhes disznó makkal álmodik... -
#1 jajh ezt az arcképet nem kellett volna...