DirectX 10.1 az S3 új grafikus chipjében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Vszeg alapra integrált megoldásként fog vele találkozni a gépét inkább munkára használó jómunkásember; lapitopiban v irodai gépekben.
Meg esetleg vista élményt futtató szerverekben :D
Elterjedtek... eddig errõl hogy-hogy nem tudtál?
A PC-s játékok nagy %-a port, multiplatform vagy gagyi, fehér holló számú exkluzív címmel. Ettõl függetlenül jól elvagyok a PC-vel is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
MUHAHAHAHA! Az ATI Radeon HD 3xxx család is DirectX 10.1-es.... <#eplus2>#eplus2>
(Ráadásul PCIe 2.0-t használ.)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Á, ez így akkor sem frankó. Méé nem mingyá egybül dx-11. Ammá döfi lenne!
Fõoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
Ez a véleményem, neked még az sem volt <#levele>#levele>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mindenki leírja a véleményét, aztán lehet érveket egymással szembeállítani és normálisan vitázni, mert nem mindenki hülye aki épp máshogyan vélekedik valamirõl.
Sztem értékelendõ hogy próbálkoznak, sajnos rossz érzésem van a dologgal kapcsolatban.
Olcsó mindenrejóság, amivel akár szimplább dx-es alkalmazásokat is bõven tudsz használni. Végülis ez a piacnak csak azon része, ami nem a hardcore gémereknek szól.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Tehát elképzelésed szerint egy vidéki falu gyermeke nem lehet PR szakember, vagy "magasan kvalifikált" szakember. Ébredj fel.
Ez eredeti cikkben nem mellesleg !4x! is megemlítik a DX 10.1 támogatást...pfff.
Ha akarsz rá fogadni csak szólj.
Megmondtam HD DVD kapcsán is, hogy bukta lesz, megmondtam Aegia kapcsán is, hogy kutya se vesz külön ezért kártyát, anno a Rambust is rossz iránynak láttam, Transmeta procit szent grálként kezelték, nem hittem benne, igazam lett... ez is csak egy erõtlen próbálkozás. Nahát <#pardon1>#pardon1>
nem mellesleg nem a dx 10.1-en van a hangsúly, ez csak egy píjár és markecing fogás az ostobáknak pro és kontra, hanem az alacsony fogyasztáson a vc1/avc hardveres támogatáson (igaz, közelebbit nem írnak, miként vagy milyen kodekkel), ja, a kis méreten és az ultraalacsony fogyasztáson.
Dx 10.1-rõl beszélünk és a teljesítmény nem fontos... érdekes. 1080p-hez tök 8, hogy DX 10.1-et tud-e vagy sem.
Bukta.