24
-
dez #24 Kivéve persze az X2-t. -
dez #23 Éppenséggel a 3xxx-esek kisebb csíkszélességgel készülnek, mint a 2xxx, ezért jóval kevesebbet fogyasztanak. :) -
#22 A plusz táp 95%-ban olyan kártyáknak kell, amiknek a neve x8xx vagy x9xx mind a két nagy gyártónál... -
floatr #21 Egyébként miért kell ezen a fejlesztésen megbotránkozni v röhögni?!
Vszeg alapra integrált megoldásként fog vele találkozni a gépét inkább munkára használó jómunkásember; lapitopiban v irodai gépekben.
Meg esetleg vista élményt futtató szerverekben :D -
floatr #20 Csak lassan már ott tartanak h plussz külső adapter kell hozzá tápellátásként, mint anno a voodoo uccsó szériájához. -
#19 "Pláne, ha valóban elterjednek a konzolok játékra "
Elterjedtek... eddig erről hogy-hogy nem tudtál?
A PC-s játékok nagy %-a port, multiplatform vagy gagyi, fehér holló számú exkluzív címmel. Ettől függetlenül jól elvagyok a PC-vel is. -
#18 "Az S3 szép csendben lopakodik a két nagy mögött és most meglehetősen hamar elkészültek a DirectX 10.1-es fejlesztésükkel."
MUHAHAHAHA! Az ATI Radeon HD 3xxx család is DirectX 10.1-es....
(Ráadásul PCIe 2.0-t használ.) -
tomcsa4 #17 melegedés akart lenni -
tomcsa4 #16 Szerintem van létjogosultsága az ilyen kisfogyasztású, HTPC-be szánt kártyáknak. Pláne, ha valóban elterjednek a konzolok játékra és az ember inkább HTPC vagy számítógépen néz TV-t. Lehet konzolon is, ha jól emlékszem megvan a kimenete hozzá, de leeht kevesebbet fogyasztó szgépet össze lehet állítani és az ugyanannyit (ha nem többet) nyújt a nagyfelbontású videókhoz (ugye a melegeséd és a hangzavar problémás egyik-másik konzolnál). -
digital #15 "markecing fogás az ostobáknak pro és kontra,"
Á, ez így akkor sem frankó. Méé nem mingyá egybül dx-11. Ammá döfi lenne! -
#14 Jellemző azokra az alkalmazásokra, amelyek Dx10 et igényelnek, hogy kicsi a HW igényük. -
bakagaijin #13 Az S3 inkább a beágyazott megoldásokra gyúr. A ultra-kisméretű alaplapokban (pico-itx) pl. csak nekik van cuccuk (via integráltan árulja). Egy példa a pico-itx-re, egy ehhez hasonló méretű media-centert képzelj el, és ez egy full működő PC (hálótámogatással, háttértárral, mindennel). Az egész cucc eszik vagy 25W-ot... A videón látható verzióban még bőven nem a chrome-400 fut, a doboz mérete miatt linkeltem. -
#12 Hozzám szóltál, mert ha jól láttam én nem intéztem hozzád egy db mondatot sem. Kímélj meg az atyáskodó baromságaidtól. Thx.
Ez a véleményem, neked még az sem volt -
dez #11 Mármint a nagyok legújabb belépő szintű kártyái, amik megbírkóznak az akár 1080p-s videodekódolással. -
dez #10 Ez olyasmi lesz, mint a "nagyok" belépő szintű kártyái. Szóval azokkal versenyképes lesz (főleg ha fogyasztásban még jobb). Csak nem tudom, azoknak mekkora most a piaca az alaplapi grafika elterjedtségét nézve. -
muerte2 #9 Nem tudom miért estek egymásnak azonnal. Hihhetetlen hogy nem lehet lassan semmihez úhy hozzászólni hogy ne támadjon be érte valaki azonnal. Respect! emberek! Tudom hogy magyarországon ez szinte ismeretlen fogalom de meg kellene szokni, hogy létező és szükséges dolog.
Mindenki leírja a véleményét, aztán lehet érveket egymással szembeállítani és normálisan vitázni, mert nem mindenki hülye aki épp máshogyan vélekedik valamiről.
Sztem értékelendő hogy próbálkoznak, sajnos rossz érzésem van a dologgal kapcsolatban. -
floatr #8 Szerintem meg van helye a piacon, ott ahol az intel is kapirgál.
Olcsó mindenrejóság, amivel akár szimplább dx-es alkalmazásokat is bőven tudsz használni. Végülis ez a piacnak csak azon része, ami nem a hardcore gémereknek szól. -
#7 Na király, végülis ilyenre is szükség van... -
Csaba42 #6 És még millió ember ugyanezt mondta/gondolta, szal arcot le legközelebb. -
szombi #5 DX7-et se kezelik normálisan az S3 csipek, mit akarnak DX10.1 - el??????? -
#4 Ne magadból indulj ki legközelebb.
Tehát elképzelésed szerint egy vidéki falu gyermeke nem lehet PR szakember, vagy "magasan kvalifikált" szakember. Ébredj fel.
Ez eredeti cikkben nem mellesleg !4x! is megemlítik a DX 10.1 támogatást...pfff.
Ha akarsz rá fogadni csak szólj.
Megmondtam HD DVD kapcsán is, hogy bukta lesz, megmondtam Aegia kapcsán is, hogy kutya se vesz külön ezért kártyát, anno a Rambust is rossz iránynak láttam, Transmeta procit szent grálként kezelték, nem hittem benne, igazam lett... ez is csak egy erőtlen próbálkozás. Nahát -
avman #3 és igennn, rögtön kapásból, a balkán bal hónalja alül, mucsaröcsögéről megmongyák a frankót... fejlesztőcsapat, píjárosok, befektetők, részvényesek, jertek az sg-re, magasan kvalifikált fórumozóink hosszútávú befektetésekben ingyenes tanácsadást végeznek.
nem mellesleg nem a dx 10.1-en van a hangsúly, ez csak egy píjár és markecing fogás az ostobáknak pro és kontra, hanem az alacsony fogyasztáson a vc1/avc hardveres támogatáson (igaz, közelebbit nem írnak, miként vagy milyen kodekkel), ja, a kis méreten és az ultraalacsony fogyasztáson. -
fixpont #2 Kicsit sajnalom, hogy az S3 meg a Matrox par eve "kiszallt" mar a versenybol, mert bar jo ez a ketto aki most van, de jobb lenne 4 valoban komoly versenyzo, mert ez a 2 nagy csak a szart daralja evek ota. -
#1 "Ezt azonban alacsony fogyasztású megoldásokba szánják, a teljesítmény itt nem fontos. "
Dx 10.1-ről beszélünk és a teljesítmény nem fontos... érdekes. 1080p-hez tök 8, hogy DX 10.1-et tud-e vagy sem.
Bukta.