Kimeríthetetlenek a logikai játékok változatai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Nem, az csak a lehetséges leosztások száma (az is egészen riverig). Az akciókon messze több múlik. Fix-limiten még egész jól számolható, arra már sikerült egész jó adaptív AI-t is írni, igaz a profi játékosokat még nem tudta megverni. Pot és No-limit esetén már tovább bonyolódik a helyzet, mert nem csak check, bet, call, raise, fold lehetõségek játszanak, hanem az emelés mértéke is változhat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aquli
Nem nagyon tudom elhinni, hogy pl. a sakk lehetséges játékai számának a meghatározásához több évtizednyi munka kellene. Szerintem egy jobb számelmélész jóval rövidebb idõ alatt (néhány hét?) készít egy algoritmust, ami összeszámolja a lehetséges játszmákat. Persze az lehet, hogy a mai legjobb szuperszámítógép sem fogja összeszámolni elfogadható idõ alatt.
Persze lehet, hogy tévedek.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Sok sikert neki, hogy számszerûsítse a pszihológiát 😊
sztem mindkettõ,de lehet hogy nem van igazad <#idiota>
Texas holdem esetén totál véletlenül a variánsok száma két játékos esetén nem 52*51*50*49*48*47*46*45*44 azaz 52-nek a 9-ed osztályú variációja???? Vagy ez bele akarja számolni a betelést meg foldolást meg ilyesmit?
Hát, biztos közben mást is csinált, bár ezeknél sose leeht tudni 😄

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

ColdFire
50000000000000000000000000
ennyie, kiszámoltam most.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

jah 😄 én is ezen goldolkodtam

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Micsoda tudományos áttörés! Ezekkel a kutatási eredményekkel máris jobbá válhat az emberiség!
Techzsolt
Nagyon állat! Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi variánsa van pl a dámának.
Ott van a cikk szerintem nagyon(fõleg, mert pont ezt tanulom)!

Hmmm. Azt hinné az ember, h egy tolókocsis f@xi, aki csak az agyát tudja mozgatni, de honlapja is van. Sõt komoly cégeknek dolgozott (dolgozik). http://www.cs.ualberta.ca/~jonathan/
Mint pl.: a pokeracademia...
X'al komoly agya lehet.

Fazsa, és ez megért a csávónak 18 évet?

Frosty01
<#eljen>

practitioner of the forbidden arts of death

Hát gondolom nem hobbiból csinálja. 😊
De baromira ráér valaki. De szerintem pályázhatna az anti Nobel-díjra.
...ezt hol olvastad?

És ezért ez a fószer pénzt kap?