17
-
#17 Nem, az csak a lehetséges leosztások száma (az is egészen riverig). Az akciókon messze több múlik. Fix-limiten még egész jól számolható, arra már sikerült egész jó adaptív AI-t is írni, igaz a profi játékosokat még nem tudta megverni. Pot és No-limit esetén már tovább bonyolódik a helyzet, mert nem csak check, bet, call, raise, fold lehetőségek játszanak, hanem az emelés mértéke is változhat. -
#16 Nem nagyon tudom elhinni, hogy pl. a sakk lehetséges játékai számának a meghatározásához több évtizednyi munka kellene. Szerintem egy jobb számelmélész jóval rövidebb idő alatt (néhány hét?) készít egy algoritmust, ami összeszámolja a lehetséges játszmákat. Persze az lehet, hogy a mai legjobb szuperszámítógép sem fogja összeszámolni elfogadható idő alatt.
Persze lehet, hogy tévedek. -
xizor #15 Sok sikert neki, hogy számszerűsítse a pszihológiát :) -
Psyho06 #14 sztem mindkettő,de lehet hogy nem van igazad -
Psichopat #13 Texas holdem esetén totál véletlenül a variánsok száma két játékos esetén nem 52*51*50*49*48*47*46*45*44 azaz 52-nek a 9-ed osztályú variációja???? Vagy ez bele akarja számolni a betelést meg foldolást meg ilyesmit? -
tomcsa4 #12 Hát, biztos közben mást is csinált, bár ezeknél sose leeht tudni :D -
#11 50000000000000000000000000
ennyie, kiszámoltam most. -
Rena11 #10 jah :D én is ezen goldolkodtam -
balsay #9 Micsoda tudományos áttörés! Ezekkel a kutatási eredményekkel máris jobbá válhat az emberiség! -
#8 Nagyon állat! Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi variánsa van pl a dámának.
Ott van a cikk szerintem nagyon(főleg, mert pont ezt tanulom)! -
god25 #7 Hmmm. Azt hinné az ember, h egy tolókocsis f@xi, aki csak az agyát tudja mozgatni, de honlapja is van. Sőt komoly cégeknek dolgozott (dolgozik). http://www.cs.ualberta.ca/~jonathan/
Mint pl.: a pokeracademia...
X'al komoly agya lehet. -
Reggaester #6 Fazsa, és ez megért a csávónak 18 évet? -
#5 -
Lameth #4 Hát gondolom nem hobbiból csinálja. :) -
Ghoosty #3 De baromira ráér valaki. De szerintem pályázhatna az anti Nobel-díjra. -
Kagemusha #2 ...ezt hol olvastad? -
Lameth #1 És ezért ez a fószer pénzt kap?