Milliók maradhatnak le a digitális átállásról

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biza..földfelszíni meg kábel megszûnik.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Hát igen. De ha nem akar venni TV-t? Akkor ez a megoldás! Mert nekünk az EU 2012õt szabott ki határidõnek. Ha jól tudom csak digitális lesz, semmi más!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

És nézheti kis felbontásban a nagy felbontású adást..tökjó. 😄

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Akkor te így jártál 😊

Nem kötelezõ új TV-t venni. KIs Set-Top boxot kapsz és az a digitális jelet analóggá alakítja és megmaradhat a TV-d. Ennek ak is dobozkának az ára kb 2000-4000 forint. Chello mintha magyarázott volna olyat is, hogy a hûségesek ingyen kapnak, de ez sztem téves.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Gondolom, hirtelen IQ növekedést fognak észlelni az USA-ban ha ennyi ember egy ideig nem fér majd hozzá az agymosó TV-hez. 😊

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Én biztos nem fogok venni új tv-t és plusz kiegészitöket ahoz , hogy tudjak tv adást nézni,inkább másnap letöltöm a netröl.
...az elkövetkezõ egy évben 700 milliót költenek felvilágosításra...
Ennyi pénzbõl amit reklámra költenek adhatnának nekik ajándékba új tévét, vagy konvertert 😄

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

moon08
Nem akarok másik tv-t venni, és + 1 távirányítót se akarok!!!
kopa1
mellesleg a HD televíziózás kurvajó üzlet, mert kell venni hozzá megfelelõ TV-t, majd filmeket is amíg be nem jön a HD-s mûsorszórás

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Mellesleg a HD-s televíziózás elterjedését is segíti (ami lehetséges volt analóg alapokon is, de úgy túl nagy erõforrásokat igényelt). Hogy mi a jó a HD-s televíziózásban? Hát alapvetõen sokkal jobb a szemnek egy nagyobb (>70cm) tévén, és sokkal több részletet ad vissza. Így ha pl. nem is túl jó az adás, legeltetheti az ember a szemét a részleteken. (Sokan úgyis borjú módjára bámulják a tévét. 😄)

Ezt nem a hagyományos TV-ben érdekelt cégek erõltetik, hanem az EU (mint ahogy az USA is, és más államok, közösségek), mivel a digitális mûsorszórás sokkal több csatornát jelent, plusz bizonyos új szolgáltatási lehetõségeket, amik összességében növelik a piaci versenyt, több különféle tartalom, több nyelvû adások, stb. megjelenését segíti.

NEXUS6
Van egy olyan érzésem, hogy ezzel az átállással, annak erõltetésével a hagyományos Tv-ben érdekelt cégek gyak a saját faxuba dõlnek!

Így is csökken a Tv-t nézõk aránya, ha ennyire macerássá teszik a dolgokat, akkor egyre többen mennek netezni, meg fájlmegosztani inkább.

Sajna a Barátokközött nagy felbontásban is csak Barátokközött, ezért nem fognak az emberek bizonyos kényelmetlenséget felvállalni. Aki meg nagyjából már leszokott a Tv-rõl az meg lehet, hogy fontolgatja, hogy visszaszokik, de valójában minek?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Gerygrey
Az én tévém sem tudja a DVB-T rendszerû digitális adást, de ha a digitális átállás után nem tudom nézni az RTL klubot, az nem nekem veszteség. Szóval a szolgáltató érdeke, hogy ingyen adja a tunert, vagy mit.
← ElőzőOldal 2 / 2