15
-
Kemuri #15 szar életed lehet bazzeg ha ennyire meg vagy keseredve -
Ed Porter #14 Igen ez üzlet, semmi több, pont az a bajom hogy az emberek úgy ugranak hogy milyen jófejek mikor csak a pénzüket mentik. Lehetett volna másképp is, az feltűnően gyanús hogy mindjárt három színész ugrik be a helyére, egynél még nem mondtam semmit, de ez már egyértelműen hírgerjesztés semmi több. Ez üzlet, a hír a marketing része és nem tiszteletadás, ennyi. Igen ez egy ilyen "kegyetlen világ". Attól még zavarhat.
Lényegtelen, ha nektek ez szimpatikus hát hajrá. -
Szilvi79 #13 Egyet értek azokkal akik úgy gondolják tiszteletadás Ledger előtt. Annak idején amikor a Gladiátorban szereplő Oliver Reed meghalt mielőtt a befejező munkákat elkészíthették volna, akkor is nagy volt a tanakodás, de végül megoldották, mert mindannyian úgy gondolták végül, hogy nem lenne tisztességes a színésszel aki beleadott apait anyait abba a szerepbe. Így Reed legjobb munkája született meg belőle.
Miért kéne kidobni azt amiért annyit dolgozott a színész? Jobb lenne ha az interneten valaki feldobná a népnek szar, vágatlan minőségben hogy azon csámcsogjon a jónép? Az nem lenne kegyeletsértés? Ugyanúgy meg akarná nézni mindenki hogy milyen lett volna ha.... -
#12 persze valamilyen szinten zavar, de hát felfogom hogy ez üzlet, nem fognak jótékonykodni és ingyen osztani a filmet. Jó reklám nekik, de a halál mindig is jó reklám volt, már a TV megjelenése elött is. Ez egy ilyen kegyetlen világ. -
#11 Jaja, igazad van, gyorsan olvastam és rosszul értettem! -
Csaba42 #10 Miért, hogy "kommunikálják"? :) És mitől is lenne ez kegyeletsértés? Az lenne az, ha kivágnák, és újból leforgatnák azt a részt, amiben ő szerepelt, mondván, nincs már rá szükség. De az, hogy megtartják Ledger eddigi munkáját, több mint elismerés a részére. -
Ed Porter #9 Az nem tetszik ahogy ezt kommunikálják.
"Persze hogy pénzt húznak le vele, de akkor is.." > Téged ez nem zavar, engem igen. -
CaptainRumi #8 Ma azonban kikerült egy hír, miszerint Gilliam Depp mellett Jude Lawt és Colin Farrellt is leszerződtette a szerepre.
Ebben mi nem jó neked? LOL Szövegértelmezésből egyes :))
Amúgy Ledger-Depp párosnál jobbat el sem lehetne képzelni....kár, hogy nem Heath játszotta Will szerepét a POTC-ben -
#7 persze, visszadobhatták volna a filmet. De azon kivül? Nemesebb lett volna eldobni azt a pár tekercset és újjal nekiláttni? Ember, benthagyták a színészt, addig a jelenetig amig sikerült nekik lencsevégre kapniuk, mi ebben a "nem tiszteletadás, sőt" rész? Persze hogy pénzt húznak le vele, de akkor is.. -
Kemuri #6 Jó hír és szép gesztus. Mindenképpen jobb megoldás mintha a gagyi, az emberi arcot, tekintet élethűen visszaadni képtelen CGI-al gyalázták volna meg Heath emlékét. Mondjuk Farell helyett szívesebben láttam volna Bale-t, mintha jelezte is volna, hogy ő is besegített volna. -
Ed Porter #5 Ez nem tiszteletadás, ez egy marketingfogás, film és pénz mentés. Semmi nemes nincs benne. Sőt! -
#4 Remélem sikerül nekik! Mindem tiszteletem Ledgeré! Ha ez a három, igencsak kiváló színész tudja adni azt, amit ő egyedül, akkor ez már jelent valamit. Tisztelet ide vagy oda... Ebből is látszik, hogy mit jelent, hogy egy ember egyedülálló és pótolhatatlan!
U.I.: A szerkesztő elrontotta a szöveget! "...miszerint Gilliam Depp mellett..."_ EZT KÉREM ÍRJA ÁT!! -
#3 3 zseniális színész 1 szerepre, úgy hogy ráadásul az egész egyfajta tiszteletadás?! Hát leemel a kalapom elöttük, ha ezt sikerül elrontaniuk :D -
echo #2 kockázatos ötletnek tűnik, vagy zseniális lesz, vagy nagyon gáz, nincs köztes út :) -
#1 érdekesen hangzik. És biztosan jobb ötlet, mint újra kezdeni az egészet.