Ötvös Tibor

Hárman helyettesítik Ledgert

Johnny Depp, Jude Law és Colin Farrell lesz Heath Ledger utódja a Terry Gilliam rendezésében készülő The Imaginarium of Doctor Parnassus című filmben. A direktor elképzelése szerint mindhárom színész saját stílusában róhatja le tiszteletét Ledger előtt.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Heath Ledger sajnálatos és megdöbbentő halála miatt veszélybe került Terry Gilliam legújabb filmje. A The Imaginarium of Doctor Parnassus főszerepére ezután az ausztrál színész egyik legjobb barátját, Johnny Deppet kérték fel, aki akkor még nem adott választ.



Ma azonban kikerült egy hír, miszerint Gilliam Depp mellett Jude Lawt és Colin Farrellt is leszerződtette a szerepre. Vagyis Tony alakjába a film során négyen is belebújnak. A rendező terve szerint a film egy pontján, mikor Ledger belenéz a tükörbe már Depp néz vissza és attól kezdve Sparrow kapitány alakítja Tonyt.

Az, hogy vajon a másik két színész miként lép be a képbe, még nem tudni. A bemutató 2009-ben lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kemuri #15
    szar életed lehet bazzeg ha ennyire meg vagy keseredve
  • Ed Porter #14
    Igen ez üzlet, semmi több, pont az a bajom hogy az emberek úgy ugranak hogy milyen jófejek mikor csak a pénzüket mentik. Lehetett volna másképp is, az feltűnően gyanús hogy mindjárt három színész ugrik be a helyére, egynél még nem mondtam semmit, de ez már egyértelműen hírgerjesztés semmi több. Ez üzlet, a hír a marketing része és nem tiszteletadás, ennyi. Igen ez egy ilyen "kegyetlen világ". Attól még zavarhat.
    Lényegtelen, ha nektek ez szimpatikus hát hajrá.
  • Szilvi79 #13
    Egyet értek azokkal akik úgy gondolják tiszteletadás Ledger előtt. Annak idején amikor a Gladiátorban szereplő Oliver Reed meghalt mielőtt a befejező munkákat elkészíthették volna, akkor is nagy volt a tanakodás, de végül megoldották, mert mindannyian úgy gondolták végül, hogy nem lenne tisztességes a színésszel aki beleadott apait anyait abba a szerepbe. Így Reed legjobb munkája született meg belőle.

    Miért kéne kidobni azt amiért annyit dolgozott a színész? Jobb lenne ha az interneten valaki feldobná a népnek szar, vágatlan minőségben hogy azon csámcsogjon a jónép? Az nem lenne kegyeletsértés? Ugyanúgy meg akarná nézni mindenki hogy milyen lett volna ha....
  • Kmarha #12
    persze valamilyen szinten zavar, de hát felfogom hogy ez üzlet, nem fognak jótékonykodni és ingyen osztani a filmet. Jó reklám nekik, de a halál mindig is jó reklám volt, már a TV megjelenése elött is. Ez egy ilyen kegyetlen világ.
  • Zocsi #11
    Jaja, igazad van, gyorsan olvastam és rosszul értettem!
  • Csaba42 #10
    Miért, hogy "kommunikálják"? :) És mitől is lenne ez kegyeletsértés? Az lenne az, ha kivágnák, és újból leforgatnák azt a részt, amiben ő szerepelt, mondván, nincs már rá szükség. De az, hogy megtartják Ledger eddigi munkáját, több mint elismerés a részére.
  • Ed Porter #9
    Az nem tetszik ahogy ezt kommunikálják.
    "Persze hogy pénzt húznak le vele, de akkor is.." > Téged ez nem zavar, engem igen.
  • CaptainRumi #8
    Ma azonban kikerült egy hír, miszerint Gilliam Depp mellett Jude Lawt és Colin Farrellt is leszerződtette a szerepre.


    Ebben mi nem jó neked? LOL Szövegértelmezésből egyes :))
    Amúgy Ledger-Depp párosnál jobbat el sem lehetne képzelni....kár, hogy nem Heath játszotta Will szerepét a POTC-ben
  • Kmarha #7
    persze, visszadobhatták volna a filmet. De azon kivül? Nemesebb lett volna eldobni azt a pár tekercset és újjal nekiláttni? Ember, benthagyták a színészt, addig a jelenetig amig sikerült nekik lencsevégre kapniuk, mi ebben a "nem tiszteletadás, sőt" rész? Persze hogy pénzt húznak le vele, de akkor is..
  • Kemuri #6
    Jó hír és szép gesztus. Mindenképpen jobb megoldás mintha a gagyi, az emberi arcot, tekintet élethűen visszaadni képtelen CGI-al gyalázták volna meg Heath emlékét. Mondjuk Farell helyett szívesebben láttam volna Bale-t, mintha jelezte is volna, hogy ő is besegített volna.