358
  • Prince23
    Akkor lehet pc-re nem jön demó
  • grebber
    Nemtudom észlelted-e de pc szóba sem került.
  • Prince23
    Én biztos nem próbálom ki a demót, legutóbb a Space sieget próbáltam, és kurvára nem jött be, és itt a teljes és fajintos lett!
  • grebber
    Hamarosan itt a Pure kipróbálható demója.

Hamarosan kipróbálható az ATV Offroad Fury-t, a MotoGP-t és a Rally Fusion-t is jegyző, korábban Climax nevet viselő Blackrock legújabb játéka, a Pure.

A Pure szeptember 15-én jelenik Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, azonban még legalább egy héttel előtte kijön a demója is. Az ingyenes verzió a PSN-re és a LIVE-ra egyaránt felkerül, nem kell tehát majd vakon döntenie egyik tábornak se.

A játék lelke a Pure World Tour névre hallgató karrier mód lesz, amelyben aprólékosan megalkotott karakterünkkel kell megállni a helyünket különböző quadokat irányítva. A hét helyszín teljesen egyedi terepviszonyokat eredményez, így a kampány csaknem 50 pályája egyáltalán nem fullad unalomba.

info: Gamekapocs
  • joe1980
    Szerintem nagyon jó játék lessz,nálam már veri a snowboardos tesóját (ssx),hiszen nagyon szép trükkök lesznek benne és nagyon látványos.PC-re is kell ilyen már!már unom a nfs-meg iylen underground izéket.
  • arty
    basszus, akkor xboxra butitani kell, h a ps3-hoz hasonloan csunyácska lehessen :(

várom! mx vs. atv óta... :)
  • grebber
    Pure - Preview
  • Prince23
  • Prince23
    Ha volt sry
  • grebber
    Trailerek
  • grebber
    14 új kép
  • grebber
    Ha valóban kijön pc-re lazán.
  • strebacom
    Elmegy ez nekünk a GT-n???
  • grebber
    21 új kép
  • strebacom
    Engem meg a szomszéd neje(nője)....bocsi de ez kigyütt...

ui:jó game lesz....ja és a szomszéd boltos csaj tényleg ott van, majd lesz fotó is...
  • bertino
    engem max a PC verzió hoz lázba... :)
  • grebber
    Pure - egyforma lesz mindkét konzolon

Az ősszel megjelenő Pure egyforma lesz az Xbox 360 és a Playstation 3 konzolokon egyaránt, nyilatkozta Jason Avent, a fejlesztő Black Rock Studios munkatársa.

Nagyban dúl a konzolok közötti háború, ám úgy tűnik néhány fejlesztő cég szeretné elkerülni a vitákat, hogy vajon melyik platformon is szebb a játék. A Pure elkészítésén fáradozó Black Rock Studios szerint mindkét konzolra teljesen egyformán fog kinézni a játékuk. Az Xbox 360 a vezető platform, amelyikre terveznek, ám a Sony konzoljára készült verzó is teljesen ugyanolyan lesz. Igyekeznek, hogy mindkét tábor meg legyen elégedve a végeredménnyel és ne egymásra mutogassanak, hogy egyik szebb, mint a másik. Remek ötletnek tűnik, reméljük ez így is marad a megjelenéskor is.

info: Gamekapocs
  • grebber
    Pure ismertető
  • grebber
    Build Your Ride Trailer
  • grebber
    Új képek és atworkök
  • grebber
    Itt egy új trailer

A trailertömegben megtaláljátok.
  • Atti12
    jónak néz ki :)
  • grebber
    Trailer Bárcsak ilyen lenne ingame
  • Maxtreme
    Az azért túlzás :-D
    1ébként ha nem ismered az előzőleg említett gamet, prószáld ki. Megéri :)
  • takysoft
    akkor ok, te vagy a szaki:D
  • Maxtreme
    Katt :-)
  • Maxtreme
    Najó.. Ha így nem is, de közel:)
  • Maxtreme
    Hát ár hogyne létezne.
    Call of juarez pl. (simán néz így ki)
  • takysoft
    Teljesen ki van zárva.
    (kivéve ha létezik chrome2 engine:D)

Végigvittem a Chrome-ot... meg se közelíti ezt..
  • Maxtreme
    Mhh ezalatt szvsz chrome engine dobog :)
    Aztán lehet tévedek:D
  • takysoft
    Hogy lenne már illegális.
    Ha van a saját földeden egy saját pályád, akkor még Forma1-es autóval is mehetsz rajta:D

Közúton meg a tank is illegális:D
  • Max7
    Terepen és nem közúton nem illegális, továbbá közúti használat is engedélyezett rendszámmal és ha jól tudom A1 jogosítvánnyal bár hallotam hogy valami külön alkalmassági vizsga is kell rá! Tehát qvad nem illegális!
  • Kaszi46
    Huu hát ez nagyon jól néz ki! Kár hogy moci nem lesz benne.:\
    #2\4 - :O loál
  • RIZLA
  • Atkamon
    Igen tényleg az. Legalábbis a valóvilágban:D A játék az nem:D
  • grebber
    Micsoda a Quadozás ?? Vagy csak hülyülsz?
  • joebacsi
    ez itthon illegális :)
  • grebber
    A Black Rock Studios által fejlesztett, és a Disney Interactive által kiadandó, mai napon bejelentett Pure című játékban különféle Quad-okkal vehetjük be a természet által állított "várakat". Az év negyedik negyedében megjelenő alkotásból megérkeztek az első képek, melyekre pillantva azt mondhatjuk, hogy a grafika igen szépre sikeredett.

info: Cybergen