Pure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bcrics nekem is ez volt a gond...indítsd rendszer gazadaként... xp sp2 ...talán megy 😉
Van amikor szépen fut, de van amikor kifagy mint a gerely. Kép megmerevedik, a hang 'beakad' és ennyi. Mikor elõször játszottam vele simán futott, azóta semmi különös nem történt se a winfossal, se a géppel, hogy ilyesmiket mûveljen 😞
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
-.-BOCSI😄
gondolom azért mert elég egyhangú lenne a játék ha 1 tükör lenne benne egyféle lábtartó,egyféle gumi meg hasonló.most ugyan olyan mint 1 autónak minek kell matrica?nem lesz gyorsabb.azér kellenek új alkatrészek mert amikkel kezdesz elég csúnyák.és sztem FÖLÖSLEGES ITT PRELOADOZNI!sokkal könnyebb ha az ugrató elõtt hátradõlsz a quaddal majd elõre és repülsz is.
ahogy megyeka world tourba oldok fel új alkatrészeket. De mi értleme annak h lesz egy bizonyos alékatrészbõl 2-3 olyan amik tulajdonságilag ugyaazt adják a quadnak???
Olyan problémám lenne hogy amikor elindítom a játékot akkor egybõl beadja
hogy A(z) Pure.exe hibát észlelt, ezért leáll. és ennyi másnak is volt már ez? Hogy lehet megoldani? elõre is köszi a segítséget
_JÓ_ billentyûzetes elrendezés ehez (és az ilyen stílusú) játékhoz nem létezik. Mintha szimezni akarnál a nyilakkal ...
A lehetõ legkomolyabban írtam, szerintem - ha kedveled a stílust - gondold át egy gamepad beszerzését. És akkor már vehetnéd a "legjobbat".
Forza.
arty:
látom nem tudsz olvasni. Azt kérdeztem valaki tud-e BILLENTYÛZETTEL jó elrendezést...
Mondatot nagy betável kezdjük. Végére írásjelet teszünk.
honan = HONNAN
ban
bbthxplzbai!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amit én láttam kontroller az 8k, illetve vehetek wirelesst is, de az 14k. Vagyis marad az USB-s. <#smile>#smile>
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Forza.
Kezem ügyébe került múltkor PC Guru és ott írták is, h nagyon sok embernél jelentkezett ez a bug.(?)
Az írányítás kaotikus, bár most tervezek egy X360 kontroller beszerzését, remélem azzal javul majd a helyzet.

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
A 2:32-nél a forgást Quaddal hogy lehet? Az tetszik a legjobban!
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
azt tudom hogy a jobb oldali sávnak minnél magasabban kell lenni, de olyankor is csak néha sikerül valami mást kihoznom mint az alapok. 😞
komolyabbaknál egyszere több trükk gombot nyomjak, vagy hogy?
thx
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |