358
-
#358 hogy lehet nagyot ugratni? -
Lorant999 #357 bemész az optionsba,controls és megnézed !
bcrics nekem is ez volt a gond...indítsd rendszer gazadaként... xp sp2 ...talán megy ;) -
#356 hy mi az a preload? :S mindig mondja hogy csináljam de nemtom mi az -
bcrics #355 Hello,,van 1 kurva nagy bug a játékban nálam,,ha nyerek 1 versenyt és mennék a kov,, akkor nem indul el a móka,,eljut a toltoképernyore és ott megáll,,viszont a loading felirat sincs sehol csak a karakter majomkodik ott..most erre van vmi patch? -
#354 sziasztok -
#353 Valahogy nem lehet megoldani free roamot singlebe? -
Lorant999 #352 rájöttem, akinek alap a irányítás beállítás : q+a+preload -
Lorant999 #351 akinek hibaüzenetet dob ki az frissítse a vga - drivert:D nekem is ez volt a gond -
Lorant999 #350 nekem is az a gondom , h nem csinálja a pull a tricket de escape és quit azt má csinálsz amit akarsz ja és ha vki tudja h hogyan kell megcsinálni és mit kell megnyomni -
#349 Windows 7 alatt játszott már vele valaki?
Van amikor szépen fut, de van amikor kifagy mint a gerely. Kép megmerevedik, a hang 'beakad' és ennyi. Mikor először játszottam vele simán futott, azóta semmi különös nem történt se a winfossal, se a géppel, hogy ilyesmiket műveljen :( -
#348 szerintünk is.és a multiba is nézz be(warezzal is müxik) -
ast00 #347 ott tartok, hogy pull a trick. Hiába nyomom a trükk gombot, nem csinál semmit. Ez miért van? -
ast00 #346 magyaritás van hozzá? -
#345 Szisztok. Nagyon jó ez a játék mind játékélményileg mind grafikailag. -
Richardix #344 én konkrétan nem a amrkolatra meg iylenekre gondoltam... hanem amik adnak különböző teljesítményt is és sztem hülyeség h minek van 2-3 ugyaolyan alkatrész ami ugyanazt a teljesítményt adja de am olyan mélyen el van dugva a quadban h a kutya nem látja... -
decoy #343 és mér van az h ha online akarok jáccani a haverommal belépünk a játékba elindul,beteszi pályára és visszaszámolásnál kiírja h network connection lost?és csak entert tok nyomni h ok és visszalép a menübe -
joe1980 #342 Próbáld meg úgy ,hogy duplán nyomod meg a elörét vagy amivel szaltózik! -
decoy #341 az első hozzászólásnál nem tükör hanem az az izé ami a markolatnál van
-.-BOCSI:D -
decoy #340 ja és lenne 1 kérdésem:amikor szaltót akarok akkor nekimegyek a legnagyobb ugratónak dőlök előre vagy hátra folyamatosan és mindig fejre érkezik ez a szar.hogy kéne csinálni? -
decoy #339 Richardrix:
gondolom azért mert elég egyhangú lenne a játék ha 1 tükör lenne benne egyféle lábtartó,egyféle gumi meg hasonló.most ugyan olyan mint 1 autónak minek kell matrica?nem lesz gyorsabb.azér kellenek új alkatrészek mert amikkel kezdesz elég csúnyák.és sztem FÖLÖSLEGES ITT PRELOADOZNI!sokkal könnyebb ha az ugrató előtt hátradőlsz a quaddal majd előre és repülsz is. -
Richardix #338 Lenne egy érdekes kérdésem:
ahogy megyeka world tourba oldok fel új alkatrészeket. De mi értleme annak h lesz egy bizonyos alékatrészből 2-3 olyan amik tulajdonságilag ugyaazt adják a quadnak??? -
Dominic901 #337 Ezt a mini image-t nem ismerem olyan mit a Daemon Tools? -
#336 eredeti?
ha crackelt, probáld ki mini image-vel, hátha a rossz a krekk
vagy vedd meg -
Dominic901 #335 Hali
Olyan problémám lenne hogy amikor elindítom a játékot akkor egyből beadja
hogy A(z) Pure.exe hibát észlelt, ezért leáll. és ennyi másnak is volt már ez? Hogy lehet megoldani? előre is köszi a segítséget -
#334 tudom, arra írtam ;)
_JÓ_ billentyűzetes elrendezés ehez (és az ilyen stílusú) játékhoz nem létezik. Mintha szimezni akarnál a nyilakkal ...
A lehető legkomolyabban írtam, szerintem - ha kedveled a stílust - gondold át egy gamepad beszerzését. És akkor már vehetnéd a "legjobbat". -
Richardix #333 nos a preload az "elrugaszkodás". Mielött ugratnál le kell nyomni és magasabbra ugrasz.. mondjuk még így se sikerül utolérni az ellenfeleimet a felhőkben...
arty:
látom nem tudsz olvasni. Azt kérdeztem valaki tud-e BILLENTYŰZETTEL jó elrendezést... -
darkrage #332 Hello nekem tetszik a játék meg minden de az hogy lehet hogy amikor én ugratok alig repül magasra az ellenfelek meg a felhőket súrolják? vagyis hogy lehet elrugaszkodni? ugrani? vagy valami? mert nem vágom:D és mi az a preload vagy mi? -
#331 ms x360 gamepad -
Richardix #330 Tud valaki ajánlani egy viszonylag jó billentyűelosztást, mer az irányítás nem épp 1xrű... -
#329 Boltból.
Mondatot nagy betável kezdjük. Végére írásjelet teszünk.
honan = HONNAN
ban
bbthxplzbai! -
nemethpityu #328 honan lehet leszedni -
Lsilent #327 Hali! Nekem csak egy kérdésem lenne. Miért nem látszódnak az emberek? Elég vicces emberek nélkül versenyt nyerni, meg trükközni. -
FTXteRMiNal #326 Sziasztok! Lehet online is jáccani, gyertek minél többen! Várom a hozzám hasonló fanatikusokat :) a nevem VladesHUN. (nem kér semmi extrát a netes csatlakozáshoz) -
#325 50 euró volt (még amikor 220 körül volt :) ) -
#324 a wireless mennyiért vetted? -
#323 Nekem van egy wireless. Sztem a legjobb kontroller amit valaha létrehozta.. Fogtam már sokfélét, de ez über. Annyival sztem elmondok mindent, hogy lehet vele irányíta szimulátorokat (analóg gázkar, ami frankón érzékeny, analóg fék, stb.) :) -
#322 tudom h vicc, nem "haragosan" mondtam [#vigyor2
Amit én láttam kontroller az 8k, illetve vehetek wirelesst is, de az 14k. Vagyis marad az USB-s. -
#321 csak vicc probált lenni :D (amugy már csak 42k az árkád, minusz a kontroller 5-8 ezres ára amit amugy is megveszel ;) ) -
#320 Na ja, nemrég vettem gépet (ami az alámban van) 127k-ért, nincs rá keretem h vegyek még 50k-ért egy X360 arcade-ot. -
#319 vedd konzollal együtt, akkor töltés bug sem lesz ;)))