14
-
kicsizoz #14 Akkor elmondom lassabban, hogy megértsd! :)
Attól, hogy a konzolos játéknak lesz PC-s változata, még a 10-14 éves korosztályt célozza meg. Ez azt jelenti, hogy viszonylag kevesebb ügyesség, és logika kell a feladatok megoldásához. (cél a gyors és foylamatos sikerélmény biztosítása) Pl. Ha nem csinálsz semmit, csak mászkálsz a csapattársaiddal, a feladatok többsége magától megoldódik. Ha lövést kapsz, pihenássel meggyógyulsz, ha kinyírtad az ellent egy helyen, de nem mész előre, akár 2 évig állhatsz, ellenség akkor sem jön több, de ha 5 métert előre mész, és átléped a "scriptelt" vonalat, megint jönnek mint az oroszok, stb....
De már rájöttem, hogy az igényeim, nem piacképesek..... :( -
debut12 #13 De nem csak konzolos lesz...
Ha jól emlékszem a Gearbox készíti a PCs változatot!
Legalább néznétek utána -
kicsizoz #12 Banyek én marine-nel nem tudtam játszani, első és második részben is csak pár lépést mentem és összeszartam magam. Csipogott minden ajtóra a mozgásérzékelő, villogtak a lámpák, hameg jött 1-2 alien vagy eldobtam az egeret ijedtemben, vagy hiába lőttem le, tiszta sav lettem, banyek nagyon parás volt...
Ha jól emlékszem a második rész első szériájához ajándék alsógatya járt! :)
Nekem a predator való, lassan becserkészni az áldozatot, összeszaratni, és amikor már összerogyva sír egy sarokban, odamenni és lefejezni :))
A baj, hogy konzolos lesz, így agyonscriptelt események egy ösvényen játékra számítok, ami számomra kevésbé élvezetes... -
Hoz_Hun #11 Ez jó hír!!
Az AvP játékokban ugyis mindig csak a marint irányítottam. A 2-ben kicsit mentem Aliennel a poén kedvéért, de a Predatort pár perc után abba hagytam.
Ez így királyság lesz (nekem legalábbis). -
opeca #10 És miért is nem az AVP 3 készül inkább?
Eljátszok egy Alien FPS-sel, de hozzá kell tenni hogy míg a moziban az Alien volt a sikeresebb, a játékokban az AVP. -
#9 AvP-ből egyértelműen az első rész a legparásabb, a 2 már nagyon light...
Szerintem úgy en bloc az AvP 1 a világ legparázósabb játéka, ha Marine-nal nyomulsz... -
debut12 #8 Ha tényleg a 2. rész(film) történetét fogja feldolgozni, akkor az nagyon komoly kis game lesz!
A storry tuti *5ös lesz(ha nem nagyon baxkurálják el), már csak az Ut3 motor miatt parázok... -
#7 Akkor remélem te ki sem próbálod.
Ez olyan lesz, hogy mindenki összeszarja magát (: -
kicsizoz #6 Az AvP2 (a játék!) után, nem hiszem, hogy tudnak maradandót alkotni....
az az érzésem, Max grafikában lehet jobb, de az édeskevés... -
debut12 #5 Jézusom, most olvasom csak... "a PC-s változatot hivatalosan még nem jelentették be."
Na már hogy a francba ne jelentették volna be. Az is el lett magyarázva, hogy 2 külön csapat fogja készíteni. Most ha lelőnének se tudnám megmondani, hogy melyiket melyik csapat, de szerintem tök lényegtelen.
Amúgy meg...
Aliens FPS -
debut12 #4 Naja. Kb. 1 éve már beharangozták.
Csak azt nem értem, miért nem CryEngine2-re épül? Sokkal szebb lenne. -
#3 ahh...remélem sikerül összehozni vmi tuti játékot ps3-ra...Persze Cameron műve alapján(másnak nemis nagyon lenne értelme)...Az UT3 engine remélem teszi a dolgát majd rendesen,főleg a mostani hír után miszerint a Gearbox licenszelte a Naturalmotion animációs technikát,ami a videók alapján nem gyenge... -
#2 Igazán friss hír nem mondom (:
http://www.sega.com/corporate/corporate.php?item=pr_20061215a
:D -
sirpalee #1 Khmm, pontosabban előástak egy régi csapat alapó EA fejlesztést még a jó kis PS2-re... Pár éve elásták, és most valahogy előkerült. Kéne informálódni a cikkirónak :P .
De ha a második filmen alapul az csak jó lesz, sok hent és gyilkolás, meg ahogy hírlik U3.0 engine-l fog futni, szóval szépen fog menni mindkét konzolon és a PC-n is.