55
  • GregSB
    "Nem dőlsz be a reklámoknak" mottó alatt meg sem adod az esélyt az általad fikázott termékeknek, hogy bizonyítsanak, mert ki sem próbálod őket. Nem vagy túl okos.

"persze mindnek csak gyengített változatát hogy középszerű legyen ahogy szokott"

Mi az hogy "szokott"? Itt ütközik ki hogy gőzöd sincs a termékeikről. Hol középszerű pl egy MacBook? Simán egy szinten van a Dellel, Toshibaval meg HP-vel minden szinten. Asztali gépeik szintén. A jelenlegi iPod Nanoban van a kategóriájában a legjobb felbontáső kijelző. Középszerű, LOL.

Arról meg nem az Apple tehet, hogy itthon baromi drága... De erre is van megoldás: kintről kell behozni.

Az tény egyébként, hogy itthon nagyon sok sznob veszi, csak mert drága, és ezek az emberek az esetek többségében eléggé beképzeltek, az ilyenektől én is rosszul leszek. De ettől még nem lesznek sz@rok az Apple termékei.
  • Yv@n
    "megint megszólaltak a 12 éves hülyegyerekek:)"
    De ez nem gond, hisz gyorsan itt terem valami apple buzi, aki jól rendbe teszi őket :)

"Én azért tartom valószínűnek, hogy lesz egy asztali konzolja az APPLE-nek, mert egyetlen érv van egy Mac ellen: játékok szinte teljes hiánya."
    Viszont mint korábi hozzászólás is tartalmazza egyszer már csúnyán elbuktak a saját játékgéppel.

Egyszerűbb élmény játékokra most wii, drága nextgen projectekre pedig vagy ps3 vagy box360(esetleg vegyesen a kettő)...egy harmadik nexten gép szerintem nem férne ki appleből, de ha ki is préselnék magukból fejlesztőket áthúzni? Szerintem nincs meg az a pénzmag amivel egy durván veszteséges konzol ágat tudnának tolni maguk előtt ahogy az ms teszi a box-al. Akkor mi marad? Díszdobozba tenni valami már létező terméket...vagy apple Tv-t bővíteni további funkciókkal, valami módon játéklehetőséggel...végülis iPhone-t is megveszik, miért pont ezt ne vennék.
  • Sanyix
    "persze létezik gagyi apple termék (shuffle, régi apple TV), de ez 'csöppet' erős volt."

meg az ipod, meg a többi :)

"Sanyix: te nagyon el vagy tévedve:)))"
    sztem pont nem, én nem dőlök be a reklámoknak.
  • Su0my
    megint megszólaltak a 12 éves hülyegyerekek:)

középszerű egy APPLE termék... hát jól van, vegyetek mást, ha ilyen problémáitok van:) persze létezik gagyi apple termék (shuffle, régi apple TV), de ez 'csöppet' erős volt.

irreálisan drága: max itthon, de ha hasonló specifikációjú pl notikat nézel még olcsóbb is mint a többi.

Sanyix: te nagyon el vagy tévedve:)))

Egy új versenyző felbukkanása jó lenne, bár a 3 szerintem az a határ, ami még egészséges. Ha nem az APPLE-ről lenne szó, tuti bukó lenne, így viszont lassan invesztálok egy nagyobb összeget APPLE-részvényekbe:))

Igen, érdekes lesz, kiket tudnak megnyerni maguknak (játékprogramozókat) és azok milyen játékokat készítenek. Bár van WoW Mac-re, meg Spore is lesz, de pl GoW kéne már csak rá meg CS és simán király lenne:D

Én azért tartom valószínűnek, hogy lesz egy asztali konzolja az APPLE-nek, mert egyetlen érv van egy Mac ellen: játékok szinte teljes hiánya. Így viszont borulhatna minden :P:P
  • kids
    ugy van ahogy mondod sanyix
    ma az apple az a márka amit isteniteni kell. me ha olyanod van te vagy a középpontba stb.. nah ja..
    az apple egy kalap szar, egyedül a marketingosztályának jár a piros pont. Persze csak ha a cégvezetés szemszöéből nézzük, egyébként meg undoritó ez az agymosás
  • Tikal #10
    használtál már valaha is apple cuccott? :) mondjuk egy macbookot?....
  • HöfEE
    Ott a pont :D
  • Sanyix
    Lááál beleraknak egy fehér dobozba egy ps3-mat, vagy x360-at, vagy wii-t(persze mindnek csak gyengített változatát hogy középszerű legyen ahogy szokott), majd a dobozra egy almácskát, ezután az eredetinél 2-3x drágábban elkezdik árulni, és a sok birka rohan megvenni, majd mesél a többinek az iConsole életérzésről :D
  • Petys
    Én márcsak a konzol esetleges nevére lennék kíváncsi! Nemtán iPlay lesz?
  • Aramir
    Egyszer már belebuktak egy ilyen próbálkozásba:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Pippin
  • szvini
    szegény programozóknak még több dolguk, lesz, annyi konzol elsz lassan nem győzik legyártani a különböző konzolokra :D
  • ColdFire
    alsó mint egy félbevágott kuka :o
  • NEXUS6
    Végül is nem lenne rossz még egy versenyző. Viszont a gagyi hardver, jó minimalista dizájn (fehér), ergonómikus kezelés poénját a Wii már lelőtte, szal attól tartok az Apllenak max alma jutna.
  • Tinman #2
    Apple cucc nem kellene. Mindig is irreálisan drága amcsi termék volt.
    Az előttem megszólaló meg megfejelte a lényeggel...
  • SonicBoom
    megint csak az a közhely jut eszembe, hogy nem a gépnek kell jónak lennie (mert az "csak" egy jó hardver), hanem a játéknak amit írnak rá.