MP3 lejátszó miatt bírságolták meg a Tescot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sokkal hamarabb kellett volna rájönni, hogy nem aprópénzeket kell büntetésnek odavágni. (mondjuk szerintem még ezt is lazán kiköhögik) Jó nagy büntetések kellenek mert amit már csinálnak az tényleg pofátlanság.

oda ne oldalazzak ! és látok én , mint fogyasztó, ebbõl a 100 millió fortintból akár 10 fillért is?

-nem.

akkor meg menjenek el ugyanoda a fogyasztóvédõk, mint a megtévesztõ tesco nagyorrú vezérigazgató brigád.

Ki nem szarja le a Visztát?

Nem fix összegû büntetés kellene,hanem éves árbevétel (nem haszon) X százaléka
mondjuk elsõ esetben 1%,másodikban 5%,harmadikban 10% .
Azt kicsit jobban megéreznék,és rossz esetben úszna a teljes éves haszon.
Akkor kicsit másképp gondolkodnának és nem úgy futnának neki az akciónak,hogy a bírság eleve bele van kalkulálva.

Igazad van! Nagyon sok embert becsaphatnak (és be is csapnak). Ez a büntetés elég komolynak hangzik. Így kell(ene) eljárni mindenkivel!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Méltó ünneplése ennek az ötéves visszaesõ ciklusnak ez a 100 milás koki a fejükre. Nem kell értük könnyeket hullatni, a mellényzsebükbõl kipattintják.

"Azért a bõrfotelt nem viszik úgy, mint az mp3 lejátszót"
Ez egyáltalán nem igaz, akárhányszor volt az üzletekben nálunk, mindig elfogyott - ráadásul szinte minden szgépnél van egy az otthonokban. Ráadásul ennyi erõvel lehet azt is mondani, hogy a 10 Ft-os rágó a legkeltebb cikk, mivel abból rögevst lehet 100-1000 darabbal is indítani vásárlásnál.

"Az irreálisan alacsony indulókészlet esetében a GVH szerint az akció meghirdetett feltételei tekintetében megtévesztõ magatartást tanúsít a vállalkozás, hiszen a várható fogyasztásra sem felkészülve kínálja akciós termékét "a készlet erejéig". Nem vitatott, hogy termékenként akár eltérõ nagyságú indulókészlet lehet indokolt, ám különösen kirívó esetekben - mindössze egy-két termék rendelkezésre állása esetén - az alacsony készletezés jogsértõnek minõsülhet."
Azaz akkor is kijárt volna a büntetés, elvégre egy majd' 60k-s városban 13 darabot hozni eléggé "a várható fogyasztásra sem felkészülve" dolog, én úgy gondolom. Ez a büntetés csak és kizárólag a Tesco elleni közgyûlölet miatt történt, mivel ez csak egy jól bevált vevõcsalogató volt a Tesco részérõl, amit más cégek, vállalkozások is szívesen alkalmaznak - csak õket érdekes módon senki sem bünteti.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Persze úgy lehet járni a Tescoval, hogy akciós ár van az árun,,,,és normál áron adták el a cuccost..
Pld disperzit festék 1890ft akció pénztárnál meg 4200ft ós áron adták,,, más áruknál is igy van,,,
erre azt hivatkozták hogy még nem volt átállítva a kód, vevõszolgálatnál visszaadják a különbözetet...micsoda nagy üzlet van ebben 100ból egy kettõ vevõ ha észreveszi a számlán vissza megy panaszt tenni,.A vásárlok meglopása meg korra üzletet jelent nekik,és nem is büntetik ezért meg aki észreveszi annak visszaadják a pénzt aki nem azon kaszálnak,,,pld:kicsit olyan mint ha valaki lopna a Tescóban és ha tetten érik a biztonságõr akkor kifizeti az árut szabálysértés nélkül ,,,ha nem akkor elviszi az árut ,fizetés nélkül,,,
No persze máshol is elõfordul, de azért talán nem ennyire pofátlanul.
Nem tudom, ez mennyire a nagyfõnököktõl ered, szerintem pár kisfõnököt most ki fognak rúgni. A többiek meg talán kicsit jobban odafigyelnek majd - más cégeknél is.

Amúgy épp tegnap voltam, meg többször az utóbbi hetekben, és az olcsóbb dolgokból rendre nincs egy darab sem. De a név és árcédula kint van hagyva. (De van mellette egy kis papír, hogy elnézést kérnek, amiért "éppen" nincsen.) Az újságban persze úgy van feltüntetve, hogy xFt-tól.

Azért a bõrfotelt nem viszik úgy, mint az mp3 lejátszót - ami kisebb is, olcsóbb is, stb. Így ebbõl 2db-bal indítani kicsit durvább, mint fotelbõl 13.

Ja, persze azóta már van bõrfotelem a gépemhez, elvégre anélkül nem gépezés a gépezés! 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Persze, én is ugyanígy jártam az Intersparban meghirdetett bõrfotellel is. Aznap elfogyott mind (13 darabot hoztak!), és nem is szállítottak újat. Azért nem harapott senki. De most persze cs*sztetni kell a Tescot, hogy jól megmutassa a GVH, milyen keményen is fel tudnak lépni a mocskos monók ellen.<#levele> Inkább ezt a magatartást kéne büntetni.

akyyy
jaja. olyan büntetés kell hogy egy hét zárvatartás

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Az a baj, hogy még ez se kottyan meg nekik...

Divergencia
helyes 😊 beindult a gvh? mostanában egyre több hír van velük kapcsolatban

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

Megtévesztés az, hogy veszek 5 darab mp3 lejátszót, majd akciósan meghirdetem a reklámujságomban beszerzési ár alatt, jó olcsón, hogy tóduljon a nép. Volt termék, de alig kapott valaki, én keveset vesztettem, de az emberek számos egyéb terméket vettek. Na ezt a magatartást büntetni kell.

Heh? Volt áru (csak kevés), és volt akció is. Akkor mi ez a süket duma a megtévesztésrõl? Az egy dolog, hogy kifogy a készlet (mintha más áruház jobb akcióinál ez nem fordulna elõ), ez esetben újra kell(ene) tölteni, ha van még rá megfelelõ kereslet.