102
Trials 2
-
#102 :D -
#101 Legalább 21-ig várhattál volna, h 1éves ték legyen :D -
#100 TAKE -
#99 Srácok megvan steam-en a játék, ez komolyan ekkoora szar lett az irányításban vagy állítani kell valamit?
Az első részhez képest nagyon fos.
Valaki segítsen ha lehet kalibrálni mert ez így irányíthatatlan...THX -
LMNO #98 nálam megy windows 7 alatt
viszont mintha v-sync nem lenne bekapcsolva... azt nem tudjátok hogy lehetne? (driver-ben be van) -
mikiking #97 Nekem nem megy..Valami OpenAl32.dll hibat ir ki.. letoltottem netről a fajlt. ment a Windows/System konyvtarba + a system32 konyvtarba is .... és akkor is ebbe talal hibat. lehet,hogy Windows7en nem mukodik ? -
chris0000 #96 Én az active profilra gondoltam.... -
#95 Ez nem WOW. Ez csak egy casual, egyszerű kis játék, minek ebbe több profil? :) -
#94 A "records" menüből tudod indítani a pályát ha erre irányult a kérdés :) -
chris0000 #93 Valahogy lehet profilt csinálni tört verzioval?v csak eredetivel... -
#92 1.07es verzióval jó csak, szedd le a hivatalos oldalról link -
#91 nekem nem nagyon akar müködni :( -
#90 kicsit szar ez a spoiler, meghát nem szerkeszthető a forum motor miatt de a passért jelöljétek ki :)
műxik tesztelve -
#89 na csaknektek :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!crack
a pass: sgforum -
#88 Vmilyen módon megosztanád velünk is?? -
#87 na végre sikerült szerezni az 1.07hez törést :) -
#86 már van 1.06 is azóta, de crack vagy loader na az nincs, érthetetlen :S -
#85 Szóval Special Edition. :)
Ok, köszi, majd utána nézek :) -
#84 :D:D a második kiadás! jobb páják jobb ragdoll, és a motor eldől! menetközbe leugorhacc a motorrol stb! nem vágjátok?? két hete má hogy megvan csak nincs hozzá semmi krekk vagy szeriál!
-
#83 trials 2 SE? Mi ez, valami Special Edition? -
#82 a trials 2 se-hez van már krekk vagy serial??? -
GCsab #81 Hát nem tudom nekem nem fogadja el a kódot... :/ -
#80 várok "türelemmel" :D -
#79 1.05 höz nekem is kellene valami törés, mert az alap 1.0nak a hang kezelése elég beteges :( -
#78 nem kellet volna sokat visszaolvasni..... -
#77 sziasztok! nem tudjátok honnan lehet leszedni az egész játékot? vagy crack vagy vlmi? előre is köszönöm! -
kr0tchy #76 eddig semmi, de kutatok -.- -
#75 Azt én is megköszönném! :D -
cheater93 #74 kk thx;) -
kr0tchy #73 hát utána nézek hátha megtalálom a Trials 2 Second Edition teljesben, amint meglessz belinkelem ! -
#72 Sikerült!
A sima 2.0 verzióhoz volt jó ez a crack! Azzal megy!
A 2.5 SE hez nem volt jó! Ahoz nem tud valaki valamilyen cracket? -
#71 Én leszedtem a Cracket, elindítom a Launcherrel és azt írja ki, hogy hibát észlelt! :S Mi lehet a megoldás? DXet újra tettem, ami nála található! -
cheater93 #70 a hibaüzenet mikor elakarom inditani a gamet...: az eljárás belépési pontja (alSource3i) nem található a DLL-ben (OpenAL32.dll). -
#69 Elküldhetem akkor mondjuk msn-en, ha nem találod meg. Címemet pm-ben megkaphatod, ha írsz pm-et :) -
cheater93 #68 a második linket www nélül irtam de ugyis visszadob:S -
#67 Először nekem sem akart mőködni egyik oldalró sem, de megnézted a #60-as hsz-t? Nekem így már letöltődött. -
cheater93 #66 a teljes módú cracknél az első linknél ami lejön annál aztirja h Hibásan csomagolt fájl, a második meg visszadob a filefront főoldalára... -
#65 csak egy picit olvass vissza -
timantes #64 van már használható serial , esetleg crack , torrent , bármi amivel TELJESSÉ lehet tenni a játékot ? -
cheater93 #63 az miért lejet h nekem nemindul el???
azt irja h vmi dll fájl nem található...