102
Trials 2
-
#62 Köszi a linket :)
Azért van némi difi:)
-
#61 isten vagy, ez nagyon nagy játék -
kr0tchy #60 a 2. linket www. nélkül írd be -
#59 detto. -
#58 hali!
nekem most a rapid mviért nem müködik(ugy értem a link jó csak nálam van vmi hiba), a 2. link meg nem jó visszadob a filefront föoldalára -
kr0tchy #57 És ittvagyok ÉN a megmentőtök :D sok sok óra keresgélés után találtam egy crack-ot amivel tudtok max grafon gamelni :P
Tessék:
www.rapidshare.com/files/97512245/Trials2_crack.rar
vagy
www.files.filefront.com/trials2exe/;9492303;/fileinfo.html
Egyszerűen írjátok felül az eredetit, és majd a launcher.exe elindításánál válaszátok ki grafikánál az ULTRA HIGH -t -
#56 most akkor hogy kell ezt elindítani? nekem nem igazán megy! van valami peccs? vagy mi? -
#55 na igen..semmi értelme -
#54 amugy azt nem vágom h az aktiválo kod mér van benne, ha nem is mülödik :S -
#53 kicsit kevés a pálya :( -
#52 köszi szépen :) -
daneszbaby #51 Jaja. =P -
#50 Igen, köszi szépen! ;)
Mondjuk azért jó lenne high-on tolni, dehát örüljünk, hogy megvan legalább! :) Persze ha valaki talál valami módszert rá, hogy miként lehetne futtatni jobb graffal, az szóljon feltétlen! :) -
ZsirosKenyer #49 akkor itt
csezz, ez nagyon fajául néz ki én ilyen graffal akarom nyomni -
#48 thanx jó gaME -
#47 nem látok itt vidit -
ZsirosKenyer #46 azért ha itt jobboldaltmegnézed a videot elég szembetűnő a különbség.
Szóljon ha vki rájött hogy lehet indítani full graffon :/ -
#45 működik mindenkinek? -
#44 Köszönjük:) -
#43 Hát pl hogy nincs árnyék:) (ezzel a low-os exe-vel legalábbis) -
#42 igazából ez nem low quality,van kép ami télleg "lowon" készült,de nem tudom mi az összefüggés,a játék egyáltalán nem rosszminőségű,grafikailag.... :) -
#41 Remélem azért megoldják hogy ne csak a low quality-be menjen xD -
#40 nincs mit...jó szórakozást -
daneszbaby #39 Köszi -
#38 Köszöntük! :) -
#37 Köszi még1x! :) -
#36 Trials 2 -
#35 letelt a 8 perc :P -
#34 na már csak 8 perc -
#33 Igen.. Végülis ez így nem illegális hely.. xD -
#32 igen köszi szépen mindenki nevében :) -
#31 nincsmit végülis,azért remélem gyorsabban fog innen jönni mint khm .. :D illegális helyekről -
#30 thx mindenki nevében:) -
#29 oké,már tölti :) -
#28 nem hát :)
http://www.filefactory.com/
Sztem ez viszonylag korrekt filefeltöltős oldal, annyi hogy itt regelni kell.
De teljesen free szal mind1.:)
..és ez az esetek többségében gyors is.
ps: persze ha valaki tud jobb megoldást, ne tartsa magában xD -
#27 nem kér regisztrációs kódot.. elinditom, nagy fekete kocka, és a nagy semmi :D -
#26 hát nemtudom mi van,regisztrációs kodot kér? mert akkor mégsem a low-os exe-t indítod :) egyébként ha valaki mondana egy oldalt,ahova felfér 101 mega (a játék a patchel,s3ri4llal,telepítővel),akkor fölteném,de ez ne rapidshare/megaupload legyen,mega fagy feltöltésnél,teljesen leáll,rapid pedig upload gombnál máris kidobja h nem hozható be az oldal,persze ebből nekem nemlehet problémám,ugye? -
#25 ezt én is megcsinálltam, de nem megy.. nem tudom mi baja lehet :/ Előjön egy fél képernyőni fekete kocka és már tünik is el :( -
#24 patch file-t beteszed a feltelepített trials 2 könyvtárba,rányomh patch,exit,és trials2_low.exe-vel indítod,viszlát -
#23 Hogyan csináltad meg, hogy elinduljon? Légyszi lépésről lépésre