21
  • Lame
    #21
    Jezusom, milyen sotet emberek vannak.
    Persze mar hozzaszokhattam volna, de meg mindig meg tudnak lepni.

    Amennyiben az AMD-nek ez tenyleg csak egy ketsegbe esett probalkozasa -ahogy ti allitjatok- akkor ugyis bebukjak es a hon imadott Inteleteknek semmi kara nem szarmazik belole ...
  • sathinel
    #20
    Akinek van esze az nem azért utálja a másik gyártót mert szar procijai vannak, hanem mert miatta szoptak sokan, és pénzével visszaélve befolyásolta a piacot. Az intel ezt megtette, ezért megérdemli hogy megszopja rendesen. Ha így nézed akkor rájöhetsz hogy tisztességtelen előnyre tett szert az intel. És így nem nehéz ugatni hogy mekkora királyok. Aki meg azért ugat hogy az intelt védje, az kicsit gondolkozzon el hogy neki mi a jó. Az hogyha verseny van, vagy elvan mint a befőtt a gyártó, és nincs rákényszerítve hogy fejlesszen, és árversenyben versenyezzen a másikkal.
  • Dark Angel 666
    #19
    PEdig a Tescoban is vesznek
  • htmm
    #18
    Ilyen helyen (MM) nem is szabad gépet venni.
  • PAtr0n
    #17
    Az a baj, ha van egy ilyen hír, az áemdések meg az intelesek egyből egymásnak ugranak, hogy "a a pénégy ilyen sz*r, olyan sz*r vót, meg, hogy az áemdé nem olyan stabil, meg rezsónak jó lenne stb ..." ...inkább ezek nőjenek má fel, és vegyék már észre, hogy a homokozó a kerítés másik oldalán van. Itt nem arról van szó, melyik gyártó terméke a jobb.
    Volt idő amikor AMD párti voltam, de most Intel párti vagyok, mert tény hogy jelen pillanatban sokkal jobb a másiknál, és aki ezt nem ismeri be az hülye is, és elvakult is. Nem vetem meg az AMD-t sem, sőt amikor tanácsot kérnek tőlem új gép összerakása ügyben, sokszor javaslom inkább az AMD-t, mert pénztárcakímélőbb, és ár/teljesítmény arányban jobb az Intelnél, de ezek ellenére magamnak Core2 rencert rakok össze. ha majd egyszer jobb lesz az MAD akkor azt veszek.
    Én mindig azt mondom, sok esetben maradjon az ember pártatlan, még akkor is ha mocsok dolgok irányítják ezt az egész világot...
    Enegem pl. k*rvára nem érdekel hogy az MM-ben nincs AMD konfig. Akkor megyek az Elektrovörld-be, ha az kell.
    Ennyi...
  • who am I 7
    #16
    dano nem bot, csak egy külön állatfaj :
  • arrakistor
    #15
    nekem tökmind1 1 gigahercnél nagyobb procira SOHA az életben nem lesz szükségem , ilyeneket pedig gyárt Intel is AMD is , szép számmal jókat, de még Transmeta Crusoe is, meg SiS is és talán még Cyrix is meg kituggya még ki

    szeretem az AMD Athlon szériát, jónak találom hogy az AMD vezette be először a 64 bitet de a sokmagos procit én már egy kicsit túlzásnak tartom.. mire az a sok gigaherc?? játékra? ezért kellene ennyit rinyálni?
    a szuperszámítógépek a laborokban egyébként is sokkal gyorsabbak, ugyhogy no para! az okos tudósok, az okostojások tudnak rendesen dolgozgatni a laborokban.

    én az Intel helyében downgradeelnék és inkább a kevés fogyasztásra, jó hűtésre koncertrálnék, az AMD helyében is.. a gyakorlatban még a legbénább pöcökverő irodistának, koordinátor, meg mittomén milyen fantázianevű semmitevőnek is elég egy Ofisz, egy Wörd, 10 vírusirtó , meg a net (ja meg min. 1 giga ram) erre bőven elég egy 2 gigaherces gép is !! és azzal már lehet sutyiban DC-zni is , ha a főnök nem láttya. És ennyi. Viszta kihalt, egy jó Linux meg beéri 1 gigahercel (és 256 rammal) és ugyanazt tuggya: Wörd ,Ofisz, igaz ez Open, meg a net.
  • Narxis
    #14
  • Cleawer
    #13
    A sok agymosottnak egy csak sárdobálaás.. ahha...
    Persze! Az MM ben(se metro,se teszko sehol!) nem lehetett kapni AMD-s konfigot,SE összeszerelt konfiggal,nem sok ismerősöm nek van AMDje,hogy miért? mert az Intel fizetett...
    Az athlon szétcseszte a P4et,és jelentősen olcsóbb volt,és kb dupla olyan erős... hogyhogy az emberek 80%ának intelje van/volt?
  • tomcsa4
    #12
    Bocsánat, nem a monopolhelyzetek törvényesek, hanem a piaci előnyből monpolhelyzetet csinálni, törvénytelen eszközökkel.
  • tomcsa4
    #11
    Volt itt valaki, aki mondta is: a monopolhelyzetek törvényellenesek. Pláne, ha az amúgy is vezető szerepüket csalással, lefizetéssel teszik monopolhelyzetté. Szerintetek az Microsoft lefizeti a nagyobb cégeket, hogy Linuxot használjanak? Asszem olyan pert kapna a nyakába... de nem teszi. Meg hogy a nagyobb beszerzési helyeket, hogy csak MS termékek legyenek kaphatóak? Persze, ha előzőleg olyan szerződést kötöttek, de itt az Intel esetében nem volt ilyen.
  • tomcsa4
    #10
    Jesszusom! NEm ma kezdték meg a pert! Sőt, amikor az AMD-nek sokkal jobban ment, akkor is beperelte valamiért az Intelt, mert visszaélt piaci fölényével. Ennek semmi köze a termékek sikerességéhez! Ha igazak leszek a feltételezések, akkro mit fogtok szólni? Az nVidia is visszaélt egyszer, volt per ha jól tudom! Törvény tiltja ezeket. Ne legyetek már ennyire gyerekesek!
  • Kaadi
    #9
    Szerintem is azoknak van igazuk akik az AMD ketsegbeeseset latjak a perek mogott. Amikor jo termekeik voltak lassan, de biztosan szereztek piaci reszesedest ugy a desktop, mint a szerver piacon. Most amikor nem megy a szeker, akkor sarral dobaloznak. Adjanak ok is marketing tamogatast (vagy preferencialis arakat) azoknak az uzletlancoknak, akik csak AMD procis gepeket arulnak. A problema az, hogy mar csak az also szegmensekben versenyeznek (a negymagosaik is gyengek) ezert aki kozep- es felsokategorias gepet epit, az Core2Duo es Core2Quad procikat keres.
  • pedrohsi
    #8
    komolyan mondom szerintem te egy bot vagy, amelyet csakis Intel és MS-fan hozzászólások gyártására hoztak létre - süllyedhet épeszű ember ilyen mélyre?
  • DjDano
    #7
    Az első hozzászólónak teljesen igaza van, sőt nagyon finoman fogalmazott... Az AMD szándékosan próbál keresztbe tenni vetélytársának! Ha már a piaci versenyben nem képesek...
  • tomcsa4
    #6
    Mekora baromságot mondtál. Ember, szedd össze magad.
  • Sanyix
    #5
    Na kíváncsi vagyok gondoltak-e a jövőre, és eltűntették e a nyomokat, mint múltkor. Egyébként ez az ügy már akkor elkezdődött amikor a core2 még sehol sem volt csak a kukába való p4-volt.
  • Rage47
    #4
    gondolom a többség így gondolkozik sajna
  • ySr
    #3
    Végülis a Media Marktban adják el a legtöbb processzort...
    Dráma!
  • bertino
    #2
    ha te csak ezt látod ebben a dologban...
  • Divergencia
    #1
    Az AMD próbál kapaszkodni az Intel Core miatti piacvesztése miatt.