Európai razzia az Intelnél és a Media Marktnál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze mar hozzaszokhattam volna, de meg mindig meg tudnak lepni.
Amennyiben az AMD-nek ez tenyleg csak egy ketsegbe esett probalkozasa -ahogy ti allitjatok- akkor ugyis bebukjak es a hon imadott Inteleteknek semmi kara nem szarmazik belole ...
Volt idõ amikor AMD párti voltam, de most Intel párti vagyok, mert tény hogy jelen pillanatban sokkal jobb a másiknál, és aki ezt nem ismeri be az hülye is, és elvakult is. Nem vetem meg az AMD-t sem, sõt amikor tanácsot kérnek tõlem új gép összerakása ügyben, sokszor javaslom inkább az AMD-t, mert pénztárcakímélõbb, és ár/teljesítmény arányban jobb az Intelnél, de ezek ellenére magamnak Core2 rencert rakok össze. ha majd egyszer jobb lesz az MAD akkor azt veszek.
Én mindig azt mondom, sok esetben maradjon az ember pártatlan, még akkor is ha mocsok dolgok irányítják ezt az egész világot...
Enegem pl. k*rvára nem érdekel hogy az MM-ben nincs AMD konfig. Akkor megyek az Elektrovörld-be, ha az kell.
Ennyi...
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
szeretem az AMD Athlon szériát, jónak találom hogy az AMD vezette be elõször a 64 bitet de a sokmagos procit én már egy kicsit túlzásnak tartom.. mire az a sok gigaherc?? játékra? <#rinya>#rinya> ezért kellene ennyit rinyálni?
a szuperszámítógépek a laborokban egyébként is sokkal gyorsabbak, ugyhogy no para! az okos tudósok, az okostojások tudnak rendesen dolgozgatni a laborokban.
én az Intel helyében downgradeelnék és inkább a kevés fogyasztásra, jó hûtésre koncertrálnék, az AMD helyében is.. a gyakorlatban még a legbénább pöcökverõ irodistának, koordinátor, meg mittomén milyen fantázianevû semmitevõnek is elég egy Ofisz, egy Wörd, 10 vírusirtó , meg a net (ja meg min. 1 giga ram) erre bõven elég egy 2 gigaherces gép is <#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes> !! és azzal már lehet sutyiban DC-zni is , ha a fõnök nem láttya. És ennyi. Viszta kihalt, egy jó Linux meg beéri 1 gigahercel (és 256 rammal) és ugyanazt tuggya: Wörd ,Ofisz, igaz ez Open, meg a net.
Ki nem szarja le a Visztát?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Persze! Az MM ben(se metro,se teszko sehol!) nem lehetett kapni AMD-s konfigot,SE összeszerelt konfiggal,nem sok ismerõsöm nek van AMDje,hogy miért? mert az Intel fizetett...
Az athlon szétcseszte a P4et,és jelentõsen olcsóbb volt,és kb dupla olyan erõs... hogyhogy az emberek 80%ának intelje van/volt?
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Dráma!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!