Gyermekkorunk tévhitei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy pár ami eszembe jutott, és most jókat derülök rajta.

Általános iskolás koromból Marika néni, akirõl biztosan tudtuk hogy robot, és nagyon erõs. Amúgy egy nagyon kicsi és nagyon öreg öregaszony...de amúgy multkorában láttam(el telt azóta vagy tíz év) és szerintem tényleg robot, ha még mindig és, ilyen jól bírja magát....XD

Egy haverom meg be mesélte hogy van idomított vakondja....el is hittem...

Éjszaka meg állig betakaróztam, mert féltem ügye a szörnyektõl, hogy ha nem takarózok be, el kapnak és megesznek...vagy valami.

Ahogy vissza olvastam, a ,,kinyerma" szó másoknak is fejtörést okozott...

Emelett a hupikék-törpikéktõl féltem meg a csontvázaktól.

Ja, meg a régi mozi a városban. Igen furcsa volt a vetítõ temben a plafon, mint a lefelé fordított piramisok, nos biztos voltam benne, hogy egyszer le fog szakadni és egyenesen rám fog esni...

Fantos
ez jópofa 😄

óvodában kiscsoportban nagyon szerettük a medvesajtot és a papírját amin a medve van mindig elültettük, hogy nõjjön medvesajt fánk, de sose nõtt 😞(

és ezzel a zenével mibajvan?

Aki átbasz, az basszon b-t is!

Mike
ismerik egymást, kedves akyyy

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Fantos
Fantos
nem

azki??? linkt

akyyy
lol és ezt egy 13 éves irja, mi ez humor topik?😄DDDDDDDDDDD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Takimate
a mekkmestert is utáltam !!!

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

jolvan, de csak beleborzongani lehet, nem félni

Mike
pl. mekkmester
na attól fostam én is
zene is rémisztõ volt, mekkmester is

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Te nem érzed át a helyzet súlyosságát,de túl fiatal vagy az ilyenekhez.:|

egy zenétõl fosni😄😄

norbre
vagy mégjobb 😊
delta fõcímzene <#alien>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Ki nem fosott attól?! Még most is beleremegek!😄

Fantos
mazoista :C

[HUN]FaTaL
Attól?😊

Én azt szerettem kicsinek is😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Takimate
nagyon fostam a delta zenéjétõl

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

mámegbeszéltük hogy az fekájnál van

Fantos
én nehezen hittem el hogy ott kifér

mama2
szintúgy😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Olcsy
OMFG sztem ez nem ide való...xD<#ejnye1>

fery02
😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

berczely
Hát ma is vannak ilyenek csak az pisi-kaki sexnek hívják!<#nyes>

Mike at home
tényleg az, sazl próbálj meg viselkedni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Olcsy
Én is...xD

de

norbre
bunkóparaszt poén:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mé a négerek nem?

<#idiota><#ravasz1><#vigyor>

Peetboy
születik a baba...<#nyes>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Én régen azt hittem, hogy a seggen keresztül születik. <#hehe><#nyes><#vigyor1>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

norbre
nyilván de azért kell ahoz valami elvetemültség hogy valaki ilyen prn-t nézzen 😊

kakaoskalacs
pr0n filmek?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

norbre
mitõl hitted ezt ??? 😄😄

bazz, te még mostis kicsi vagy<#wilting>
mama2
Én kiskoromban azt hittem, hogy amikor a férfi elélvez, akkor rászarik a nõre. Aztán pár év mulva már azt hittem hogy rápisil, és most már tudom hogy mijön a férfiból akkor😄. Elég hülyeség😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mért? ezé nemkaphatok bannt😄

szucsy89
lehet nem éled meg a holnapot😄
Nyitok 1 párizsi kocka topikot😞

antgecc
Én azt hittem, hogy sex közben a férfi és a nõ egyszerre megy el. Nem értettem, hogy miért, de ezt láttam a régi akciófilmekben 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bardocz
Nem baj,jóaz,felõlem gyrosba is pakolhatnak patkány,kutya,macska(najó,talán ezt a kettõt nem),nagymama,nagypapa,kisgyerekhúst,attól nem lesz más az íze😉
Scottt
Vmi béka geci van benne.Színe alapján:d

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

norbre
mindent nem 😊 de nem is kell.. mert ha egy már nem az akkor nem lehet minden olyan ízû 😊

bardocz
Honnan tudod?Tán megkóstoltál mindent párizsban?😄
norbre
párizsban sem minden felvágott ízû 😊

bardocz
Na,megmertem kóstolni.Most rágom.Meg még mindig.Sõt most is.Ejj,de jól megrágom.Még most is tart.Mindjárt lenyelem.De még rágom.Na most nyeltem le.Tényleg nem rosz,sõt,párizsi ízt sem érzek rajta(lehet azért mert szarintem vagy 8 éve nem ettem párizsit.Nem mertem kettéharapni,nehogy meglássa mi van bene,bá íz alapján nem nézhet ki roszul,meg nem is kutyaszar,de ha az lenne akkor se venném észre,mert azthinném csoki.
bardocz
Még mindig nem kóstoltam meg,inkább tanulok helyette :|
norbre
#1090-re <#zavart2>