Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanígy pl a halál sem biztos csak nagyon valószínû <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
azthittem h csak 1 nyelv létezik csak máshogy ejtik ki mindenhol máshol vagy vmi hasonló :D
rengeteg szót nem mondtam ki rendesen amúgy sokáig.hiába tudtam h mi a neve meg sokan elmondták nekem a kakaó akkor is kakajó volt (a hangsúly nem a kakán!)...
sokáig azt hittem hogy a sötétben van vmi és sztem annyira elhitettem magammal hogy néha láttam 1-1 elvillanó de mégis halvány fényt elég rémisztõ így utólag akkor érdekesnek tartottam :D de csak miután ijesztetegettek hogy az szellem csak utána féltem :S
volt hogy tv ben megmozdult vmi ember a képen utána paráztam vagy 2hétig minden festménytõl :D
az 1. számítógépes élményem elég hangos volt ( maxracsavargattam a hangfalakat) utána nem mertem ránézni se a gépre kb
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
DFTBA ಠ_ಠ
Bocs.:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
DFTBA ಠ_ಠ
és akkor én itt le is zárnám Micimacit
Még ott a seggeden a tojáshéj,te meg még a vuclikat sem ismered?!
Persze a vörld of várkráft az megy,mi?:(
Szóval vucli definíció: olyan, kicsitt tépett, itt-ott megvarrott plusfigurára emlékeztetõ elefánt beütésû teremtmény, ami rettegésben tartja Szászholdaspagony (vagy milyen) falvát. Általában csordákban járnak, de csak "ugatni" tudnak, nem harapnak.
Egyes gyerekek számára félelmet kelthet.
De én például már kisgyerek koromban is mikor láttam õket a TVben, odaálltam a TV elé, és ujjal rájuk mutogatva kiröhögtem õket, hogy mit akarnak ezek a bohócok.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Abban vótak vuclik.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
sõt, tõlem is félsz, hasonló okokból :D
Én anno mikor PS 1 volt a trend kiskoromban, toltam rajta a Resident Evil vmelyik részét, aztán ott az elején a vidiben mikor eszi a zombi a hapit, na én attól naon beszartam...xD Reggelente sprinteltem vissza a szobába ha kimentem WC-re vagy a konyhába.<#idiota>#idiota>
#1158: Na, én meg ettõl nem féltem volna például. :P
Én ilyen csontváz-szerû dologtól utoljára kb fél éve ijedtem meg,de akkor nagyon. A Terminator 1-ben van az a rész a vége felé,amikor már nincs a roboton a bõr,meg az ilyenek,és közeledik az ajtó felé, Connorék meg nem bírják becsukni,és én ott majd összeszartam magamat 14 évesen.:O
Szidtam is utána az effektes srácot,fasznak kellett ilyen szarul megcsinálni a Terminátort...
Ez a plafon dolog meg nálam is ismerõs, náhány érdekes plafon berögzõdik az emberben és például még máig is félek tõlük. De nem utolsó az sem, amikor a munkahelyemen felnézek, és pontosan felettem mozog egy nyekergõ venti. :D