1365
Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?
Irhattok félrehallásokat is.
Irhattok félrehallásokat is.
-
cargame #1324 Nekem ami most eszembe jut az h mikor kicsi voltam azt hittem h mikor valkinek eltort a laba keze vagy ilyesmi az olyan mintha telleg kettobe tort volna XDXD beteges mi?? :D:D Aztan kesobb rajottem h ez nem ugy van am h eltorik a lab es megis egyben van :D -
#1323 Ez csak mese,de az viszont igaz,hogy minden hányásban van répa:D -
#1322 ez alap volt mindenkinél,nem?:) -
andybaby #1321 Nekem azt mesélték be a szüleim,hogy csak akkor tanulok meg fütyülni,ha megeszem a répát is a levesben. -
#1320 én meg azt, hogy olyan nagyra gyúrták a kezüket és azért kell olyan nagy kesztyű :D -
#1319 Ja meg szüleim azt mondták ha nem alszok jön a gyerekszedő és elvisz :D én meg tökre paráztam és inkább aludtam :D -
#1318 Nekem is volt,olyan 4-5 éves lehettem,mamámnál aludtam és valami megfogta a lábam.Azóta zokniba alszok XD bár ez már megszokás.Ha nincs rajtam nem is tudok aludni mer fázik a lábam he :D -
#1317 én azt hogy a boxoloknak nincs kézfejuk hanem kesztyü van helyette -
#1316 Régen azt hittem,hogy a boxolók kezén gipsz van^^ -
Zsolcz #1315 ja:D -
#1314 kicsi voltam, vonatrol leszáltunk faluban, és mentem haza nagyanyámmal, kérdeztem hogy ez a tábla mit jelent, de sztem azt hihette, hogy a kapukon lévő táblát kérdezem, és mondta rá, hogy harapós kutya:) -
Zsolcz #1313 mégis méér?:D -
#1312 énb sokáig azt hittem, hogy ez azt jelenti, hogy harapós kutya -
#1311 A kempinget jelző kresztáblán (sátor, és lakókocsi) sokáig azt hittem hogy az nem lakókocsi, hanem egy szemből jövő mozdony.
Tehát vmi vasúttal kapcsolatos tábla. -
#1310 és bizony így is van :) -
#1309 egyszer készült rólam egy levegőben elkapott fotó ahogy épp ugrok a franciaágyon.
A suliba egy gyereknek bekamuztam hogy a hálót meg tudjuk csinálni gravitációmentesre, csak ritkán lehet, mert rengeteg áramot fogyaszt. :) -
Zsolcz #1308 :D -
Robicsek #1307 Hehe megtanultam gitáron a delta főcímét.lesz mivel ijesztgetni éjjel az öcsém -
#1306 eszembe jutott hog régen azt hittem, az egyenlotőtől délre forditva vannak az évek.
tehát ha most nálunk szilveszter van , ott nyár közepe.
-
#1305 :( -
gyuri12 #1304 Káosz.:o -
#1303 mi lenne ha nem tékelnél a topikomban? -
#1302 ezzel én nem vitatkoznék. -
#1301 Erre a válaszodra nem tudok mit írni. -
gyuri12 #1300 Ték. -
#1299 Te nem tudtad, hogy az új 21. századi fogkefék már szájon át tisztítják a fogat? :O -
#1298 ajkaid? :O te csukott szájjal szoktál fogat mosni? :) -
#1297 A hosszabb fogmosás még nem jelenti azt, hogy erősen is dörzsölöm (amit nem teszek). -
Zsolcz #1296 nem, csak az erős dörzsöléstől az ajkaid ekezdenek vérezni! ugyhogy ne higgyed azt -
#1295 Aszittem, hogy a hosszabb fogmosással fehérebbek lesznek a fogaink idővel. :( -
#1294 hát nem tom, a hiányzó feje jobban lefoglalt XD -
#1293 mondjuk attól kos egy kos :D -
#1292 A legfontosabb:DD -
#1291 de golyói még megvoltak? -
Zsolcz #1290 jaja,ott mindig kellemesebb szarni -
#1289 hát van egy feelingje XD -
#1288 Ki szereti a pottyantósokat a ganébogarakon kívül? -
#1287 szém= szép* -
#1286 meg emlékszem mamáméknak volt egy szém kos-uk és egyszer mikor mentem le hátra a kertbe kergetni az állatokat egyszer csak megláttam! ott lógott a kos felkötve a két hátsó lábánál fogva és nem volt feje!!! Szépen körbejártam megnéztem... és aztán mentem tovább kergetni az állatokat XD -
gyuri12 #1285 Tatám szomszédjának a pottyantósában egy halott kakas volt!:D
A Lába,és a feje állt ki a szarból, nagyon megijedtem tőle.:)
Azóta én is félek azoktól a vécéktől.:D