Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel tudtak leszoktatni róla? Kitettek egy 15-20centis mûanyag hajas-babát, mert féltem a babáktól. Utána nem mentem a bokor közelébe. :D
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Én a platánfa és a juharfa levelét találtam furcsának, hogy olyan, mint egy kéz, de attól azért nem féltem. :-)
de emlékszem úgy hívtam, hogy banyafa
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ma se szeretem, mert gyom, mindenhol sok van belõle és alig lehet kiirtani. Ja és alkörmösnek hívják.

Kis koromban sokat hallgattam bakelitlemezt, de kicsit féltem a lemezjátszó kartól, amire azt hittem, hogy él. Úgy nézett ki benne egy csavar, mintha a szeme lenne, és elég mérges "arcot" vágott szerintem. :-)
A nagymamámnál is volt egy használaton kívüli lemezjátszó, persze azon is úgy láttam a kart, mintha arca lenne. :-D
A miénkrõl majd lehet, hogy teszek be fotót, hogy hogy néz ki. A másik lemezjátszót, amikor nagyobb lettem, szétszereltem. :-D
emiatt nehéz elaludni és idegesítõ, ezért úgy próbálok feküdni, hogy ne tapadjon a fülem a párnára...
Egyébként még mindig megvan nekünk a macska, de éjjel általában alszik. :-)
Még ma is rádió mellett alszom, mert kiskoromban elalvás elõtt mindig hallottam a pulzusomat a fülemben, és azt hittem, hogy egy járkáló ember dobogását hallom.
Sokszor ilyen csörrenéseket hallottam a konyhából hajnalban, és láttam, hogy még alszanak a szüleim, ezért azt hittem, hogy a nagymamám van ott. Pedig õ nagyon ritkán jött át, és akkor se hajnalban. Viszont amikor nála aludtam, korán kelt. :-) (A hangokat szerintem a hûtõszekrény, meg ilyenek, meg maga a ház adta ki)
Ha sokáig feküdtem hason, egy helyben, akkor úgy éreztem, hogy lebeg vagy forog velem az ágy (szerintem ez még ma is mûködik). Nemrég kicsit becsípve feküdtem le, akkor is ezt éreztem.
Amikor meg lázas voltam, sokszor úgy éreztem, mintha egy csomó kavics lenne a számban, a nyelvemen (lehet hogy azért, mert kiszáradt a szám).
Ezek mondjuk nem tévhitek, hanem fura élmények, de sok ilyet olvastam itt. :-D
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
- Halkan nyelven? <#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1><#hehe>#hehe>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az égboltot meg szó szerint vettem...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nagyapám ritkán de annál jobbakat nyomat ünnepi ebédekkor...
csak pár db.
-megfáztál fiam? Mondtam én ne csókolózz annyit a jeges feleségével.
-oké? (kérdezem én) erre õ: persze, hogy oké, minden az oroszoké.
- nagymamám két kanál tyúkhúsleves közben: anyámék 11 en voltak testvérek, abból 8 maradt életben.
erre nagyapám: aztán azok is meghaltak szép sorban.
meg még apám mondta egyszer:
Elújságoltam neki egy szép nyári napon anno hogy vettem még 16 MB ! ramot a gépembe.
erre õ: (fingja nem volt a pckhez) - ebbe a melegbe ?
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Nekünk csak a szokásosak voltak, a répától fütyülõs, meg ha káromkodunk, akkor istenke parazsat tesz a nyelvünkre (mama), meg ha széthúzzuk a szánkat az ujjunkkal, akkor buksza-szánk lesz (papa)..
Minden ugyanaz másképpen.
mov ah,4ch int 21h end
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hazakísért és jót röhögtek szüleimmel a sztorin.
Magyarázták is nekem, hogy ez nem így mûködik, de én még nem voltam akkora, hogy fel is fogjam.
Nem értettem miért nem jó az a pénz :)
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Na most én azt kivágtam és levittem a sarki közértbe amivel a pénztárnál nagyon komoly arccal fizetni akartam egy tábla csokit ! :DDD
DFTBA ಠ_ಠ
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Aki átbasz, az basszon b-t is!