19
-
#19 Szerintem egy opció ugrott, de tekintve, hogy a bizonyítási eljárás egy fontos eszköze lehet ezért biztos találnak megoldást.
Egyébként a hazai bíróságok is elfogadják, csak egyes sötét, és műveletlen bírák nem, de fellebvitelen már nincs gond. -
valaé valaé ná #18 Nyugaton a bíróságok bizonyítékként fogadják el a polaroid képeket, mint utólag nem manipulálhatót. Mi lesz helyette ? -
G_ArchAngel #17 digitális fényképezőgépbe épített nyomtató a Polaroidtól:
link 1
link 2
erről van szó, nem kell temetni ezt a céget, megtalálták mi kell egy hétköznapi családnak:) -
Inquisitor #16 Ja, hogy csak ennyi? Árából kb. 200db papírkép kijön .... vagy több. Nagyobb méretben, jobb minőségben. Hülyének is megéri. ;)
Amúgy elég régen vannak fotópapírra dolgozó pici képnyomtatók, csak drágák. -
snorbi #15 Meg a T1-ben. A végén a kisgyerek csinál egy képet a csajról a sivatagban. -
G_ArchAngel #14 10-es csomag: 3690 Ft -
Gabo #13 Gondolom a digitális papírral kapcsolatos fejlesztésekről még nem hallottál? -
arrakistor #12 én az animációs papírt várom, amire animált gifeket lehet nyomtatni
jó lenne ha már valaki feltalálná -
Cat #11 fenét, a mementóban. -
Flashy #10 kiveszed a memóriakártyát, meglóbálod és kiesik belőle a kép -
babajaga #9 Én 1200-ra emlékszem másfél két évtizedre visszamenően, azt viszont tudom hogy 7000-ért vettek most pár hete egy tízes csomagot. -
#8 a legnagyobb reklám talán a T2-ben volt a polaroiddal kapcsolatban -
#7 Én valamikor 15 éve találkoztam polaroid géppel, ha jól emlékszem valami 500 Ft volt egy tizes csomag spéci fotópapír hozzá, ami még ma is iszonyat drágának számítana. -
sanner011 #6 Nem tudom, de régen volt egy a családnak, és csak szép emlékek fűződnek hozzá. :) -
#5 Orvos a beteghez:
-Van egy jó és egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem?
-A rosszal.
-Sajnos az Ön tüdejében a röntgennel daganatot diagnosztizáltunk.
-...És ezek után mi a jó híre?
-Az, hogy Photoshop-pal eltűntethetem. -
babajaga #4 Te nem tudod mennyibe került egy kép? Ezért szünt meg. -
G_ArchAngel #3 Talán majd ők megcsinálják a digitális polaroidot: ott lesznek a képek a memóriakártyán, de ki printelheted őket egy speciális markolatból:) -
Lateralus #2 A digi egyszerűen átvette azt a funkciót, mint amire a Polaroid filmet kitalálták.
Azonnal kész fényképek. Csak abban több, hogy rögtön "papíron" a kép. Ez viszont a számítógépek korában nem kell már az átlagnak.Elég a digifotó is.
Várható volt, hogy egyszer végleg kihal. -
sanner011 #1 Basszus, de kár értük... :(
Hogy lehetett így elrontani?
Polaroidnak léteznie kell! :)
Hátha egyszer feltámadnak.