Kolostor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Mondjuk én kipróbálnám 1-2 hónapra. De sajna asszem, az így nem megy 😄
Marad a bulizás, a nõk, meg a pia 😞(
Bár most szakdogát írok, úgyhogy most inkább a kolostor 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
én már gondolkoztam rajta, milyen lehet kolostorban élni, és kicsit más véleményre jutottam. persze ez attól függ milyen a jelenlegi élete az embernek: ha valakinek arany élete van, és nincs gondja semmivel, nyilván nem akar bevonulni egy kolostorba.
#5: vagy akiknek két választásuk volt: kolostorba mennek, vagy hajléktalanok lesznek. a kolostorban kapsz kaját, tetõt a fejed fölé, csak dolgoznod kell érte, meg elmondani 2 imát. nem túl nagy ár
A 13eves szintu postokat meg inkabb nem veszem figyelembe.
Amig nem azok dominalnak +fav.Kivancsi vagyok lesz e kompetens hozzaszolo.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
vagy egy istenhata mögötti helyen van az egesz ? 😄
ha egyszer kiszorulók a társadalom peremére és az utcán fogok kikötni, akkor lehet kipróbálom, ha nem teccik megyek vissza az utcára😊
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
akkor már inkább a buddhista szerzetesek mert ök harcmûvészeteket tanulnak stb.
A türelem rozsdát terem.
ReaL MaDRid x siempre
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Bizonyára vagyunk egy páran akik elgondolkodtak azon, milyen is lehet egy kolostorban leélni az életünket.
Magyarországon rengeteg(!!!) kolostor található, vannak közte elég modern és régimódi életmódot elõtérbe helyezõ rendek.
Itt megvitathatjuk, hogy érdemes e bevonulni , ha igen akkor miért , ha nem akkor miért nem valamint a többi érdekességet is, vagy az emberek miért csatlakoznak , miért van ez a sok szerzetes akik elzártan töltik az életük 99%át....