11
  • WinT
    Most fejeztem be, még szól a zene - megy a stáblista a háttérben. Baromi jó film és punktum!!!
  • athlon
    nekem is nagyon tetszett a film!
  • barnie1990
    Kész röhej,hogy vannak emberek akik ellentmondásosan magukkal szemben mégis néznek romantikus drámákat.Mert ez a film a műfaj egyik gyöngyszeme számomra.
  • BiG G
    nagyon jó film, ajánlom mindenkinek.
  • Reggel
    Ez egy kibaszott jó film. Üt és nem is kicsit, viszont ahhoz átjöjjön a mondanivaló az érettség megfelelő fokán kell állni, értelmi de elsősorban érzelmi szempontból. Pont a 17-23 év közötti korosztály többségének ez nincs meg.
  • Power
    Nekem is kb. így volt.
    Ááá mondom, hogy nem nézem tovább, aztán végül is nem volt olyan rossz, de azért vannak ennél 1000x jobb filmek is. Kész röhej, hogy 7 jelölést kapott, bár végül is tökmindegy.
  • hiftu
    Izlések és pofonok. :)
  • Erpy
    Én végigszenvedtem, és a végére kiderült hogy kár volt. Mi volt abban nagy koppanás? Inkább szánalmasan unalmas volt az egész.
  • hiftu
    Nekem tetszett.
    A dunkerque-i jelent nagyon ütős volt. A sok bezizzent ember, az apokaliptikus jelenet, brr.. Nem volt benne harc, de áradt ebből a jelenetből a háború hatása. Vagy korábban a lemészárolt lányok. Nagyon megrenditő volt.

A zene pazar. Imádtam az irógépkattogásból kialakitott részt.
    De igazából a vége, ami fontos. Másképp talán nem is lehetne befejezni.

Érdemes megnézni mindenképp, ha nem csak a géppisztolyból áradó töltények mennyisége érdekel egy film kapcsán. Igazi romantikus dráma.
  • Elendir
    Miközben néztem, kb 15x mondtam, hogy vége elég volt, ez egy rakás...
    De a végére tényleg összeállt, és nagyon nagyot ütött.
  • bakvarnyu
    részemről inkább a Rambo IV