177

• barca15
    guitar hero III gitárom van, ami akkor jó lesz a rock bandhez is. Na most vajon külön dobot fognak értékesíteni?nem kell még egy gitár, szoftvert meg megoldom:P
  • musha
    nekem spec jobban tetszik kereken, de kinek mi...
    én inkább mondjuk két lábdobnak örültem volna (mondjuk hard szint fölött ^^)
  • tigeroo
    huá:D
    ez need. kár hogy nemnagyon éri meg (inkább igazi hangszerek)
    de egy ilyen játékkal játszani...hát hangulata tényleg nem lehet panasz:)
    Kooperáció + Rock'n'Roll:)
    Bár a dobot megcsinálhatták volna 6-8szögletűre sztem!
    És akkor hasonlítana egy "modern" dobszetre, mert igy gagyi sztem

Amugy ha 4en toljátok akkor nincs kicsit "képzavar"?
    Osztott képernyő vagy hogy van megoldva?
  • musha
    még csak haver se kell, ha van net :D
    ott gondolom bármikor találsz magadnak csapatot...
    csak valahogy le lehetne tölteni a bónuszokat :/
  • Petyus_
    170 dollár -> 170 euró -> 43000 forint jó esetben.

Abban igazad van, hogy két GH játék két gitárral ugyanennyi, tehát valóban jobban jársz a Rock Banddel, ha rá vagy kattanva ezekre a játékokra, és gyakran összejön 3 (ideális esetben ittas =)) haver, hogy nyomjátok.
  • Prince of Máté
    Külföldön 50ezer ftnak megfelelő pénzbe kerül, akkor szted itt Magyarországon olcsóbb lesz? pff
  • Senkkik
    szerintem 30 körül lesz az ára.. ami viszont akkor sokkal jobban megérné mint a guitar hero..
  • Petyus_
    Amerikai PS Store elvileg megy VISA Classic kártyával (Mastercarddal nem). X360-ra meg tudsz venni feltöltőkártyát az ebayen.

Én is nagyon vártam a játékot, de kezdek elbizonytalanodni... nagyon ritkán jönne össze, hogy négyesben nyomjuk, és nem olcsó mulatság (biztos vagyok benne, hogy 50k-nál az európai verziót sem kapod meg majd olcsóbban).

Lehet maradni fog a Guitar Hero. :(
  • musha
    persze lehet, sőt, ha jól tudom keresztbe kompatibilisek a guitar hero-k hangszerei ezzel.
  • musha
    a számból vetted ki ^^
  • Hmuda
    Így:
  • kakaoskalacs
    és mégis hogy a búbánatba lehet kontrollerel dobolni?
  • John Cena
    gondolom akkor leeht 4en játszani? dob 2 gitár énekes?
  • John Cena
    jó ksi gaménak tűnik
  • Alwares
    Hát jó lenne egy ilyen, de kétlem, hogy lesz ennyi pénzem. Inkább veszek majd egy új videókártyát a Pc-émbe :D
  • Vaxi
    nem rossz :D
  • musha
    el sem akarom hinni, hogy még nincs topikja oO

hivatalos oldal
    GT videók

a guitar hero-k készítőinek legutóbbi játéka, amiben nem csak gitározni lehet, hanem dobolni és énekelni is mikrofonnal, mindezt akár online. ps3 és xbox360

bár európában még nem jelent meg, több helyen is beszerezhető (esetleg megrendelhető) az amerikai változat, igen borsos áron (pl. Platinum 54900-ért árulja).
    valaki esetleg beszerezte már? illetve ha igen, van-e valami okosság, hogy a hozzá kiadott `bónusz` nótákat le lehessen imádkozni a sony szervereiről? (úgy, hogy ugyebár a magyar régióban nincs store)