IBM: gyorsabb és karcsúbb a 45 nm-es Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem 60 hanem 65nm volt az elõzõ generáció csíxélessége.
(Persze 45nm-en megint el kell játszani a kihozatali arány növelõ játékot. De úgyis csak akkor dobják piacra, ha elérték a megfelelõ arányt. Addig meg olcsóbb a 65nm-es.)
Valószínû rég elérték, a 40 GB-os PS3-nál a 65nm-es Cell volt az egyik fõ költségcsökkentõ tényezõ.
70-80% a lehozatal a tömegtermékeknél, pl. Core2-es processzor. A Cellnek is el kell érnie ezt a lehozaltalt, különben túl drága lesz.
Pár dolog meg is van duplázva abban a magban. Legalábbis az igazi HW SMT-nél (Simultaneous multithreading). Intelnél nem tudom.
mag
"dual-thread" olyan mint az Intel Hyper-Threading
azt hazudja hogy két 😊
azt hazudja hogy két 😊
Negativ.
Talán tudni kellene, mit jelent az a "korábban".. Hónapról hónapra tornázzák felfelé a kihozatali arányt a proci, ill. más összetettebb chipgyártásban.
két szál feldolgozásához nem kell kétmag?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
"sokszor annak is örülnek, ha a teljesen mûködõképes példányok arányát 10-20 százalékra tudják feltornászni"
Ezen kicsit meglepõdtem azthittem legalább 70-80%.
Ezen kicsit meglepõdtem azthittem legalább 70-80%.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.