970

-
Akkor fogom...ááá már izgulok!Anyámék nincsenek itthon, sötétedik is!ááááááá -
Az előző rész is frankó volt, lesz benne nem egyszer befosatós jelenet!
Majd meglátod, legjobb este nyomatni a gamet! -
Olvastam!Az 1. rész ilyesztő?Mert én kipróbáltam a Black Plague demot és amikor jött a lámpással a muki hát én azt hittem meghalok úgy fostam!
Nem is értem hogy merte lefényképezni a lentebb berakott képek készítője!Én szaladtam mint a hülye szívem majd ki ugrott a helyéről!huh...nem láttam még ennyire fosatós játékot!Minden elbújhat mellette FEAR,Doom3 mindegyik félelmetesnek beállított game! -
Ja-ja, utólag rájöttem, sry! -
küldtem privit -
Az 1. rész kéne nekem! -
ez nem a rendes első rész, csak amolyan techdemószerűség volt. A rendesnek Overture az alcíme -
Ingyenes
Vagy nem ez kell? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki, az első részt honnan tudnám letölteni? -
gyuri12 #40 Elkezdtem az előző részt, kurva ijesztő!:D
Majd be szarok egyes részeknél!
De nagyon jó, nagyon tetszik ez a " egérrel saját magam nyitom ki az ajtót" dolog, ha érzem,hogy valami félelmetes van mögötte,akkor csak résnyire nyitom,stb:)
nagyon jó na! -
Én játszottam az előző ep.-al ISTENTELEN NAGY ÉLMÉNY VOLT! Már nagyon várom , hogy kijöjjön... ráadásul remek a sztori is. -
Júúúj ez dúrva volt!Amikor jött az a lény először elbujtam a sarokba de észrevett szívrohamot kaptam majdnem nagyon parás volt!Utána elkezdtem bújkálni az asztal mögött kiment én meg gyorsan visszafutottam!Dúrva! -
Kár volt kiadniuk a demot, most mégjobban várom a teljest! -
30 perc mulva lenntvan, ki se merem próbálni reggelig :D -
Az is sokat dob a hangulaton, hogy nincs fegyvered és így folyamatosan veszélyben érzed magad.Főleg amikor valami morgást vagy egyéb horrorisztikus hangot hallasz:) -
Hihetetlen jó hangulata van a játéknak, csakúgy mint az előző epizódnak.Éjszakai játszás esetén a befosás garantált.
Elvileg már jövő héten megjelenik a teljes! -
én ijedős vagyok:)
bejött a szörny, és el kellett bújni ^^ -
sztem felesleges a topic az elözöben simán elfér minden... -
Első a legjobb, demo alapján ez is hasonlóan fasza!!
Instant Get. -
strebacom #30
-
strebacom #29 Néhány Ingame képecske....
-
5:02? hát én végig néztem de nem volt semmi... -
strebacom #27 Naon faszányos.... -
youtubeon vannak küldivideók, ezt pont láttam -
strebacom #25 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megvan az injekciós tű? Azt előbb sterilizálni kell vmi alkohollal, az is ott van vmelyik szobában.A hullától veszel vért és azt használod az ajtónál -
most mi volt itt olyan egetrengető spoiler? mindegyik rész bemutatójában ott vannak -
strebacom #22 Help....jön az a zseblámpás faszi elbújok elmegy vissza megyek a hullához és az ajtónál valami vérmintát vagy mit emleget, itt hogyan tovább...??? -
OOOH MAN! SPOILER... -
strebacom #20 Egy kis bemutató... -
5:02nél beszartam :D -
köszi, jóféle -
hát ez hihetetlen játék, ki kell próbálnom :o
-
harcolni lehet, csak nem érdemes, bújkálni kell az ellenfelek elől (többnyire kutyák az első részben, 2. epizódban meg ilyen mutáns emberkék vannak) Logikai elemek vannak túlsúlyban szerencsére -
harcolni is kell, vagy csak ilyen gondolkozós kalandgamma?:) -
okay teccik neki állok ennek az egésznek :D -
igen az -
Penumbra Overture? -
bah ennek van első része? na akkor demo stop :D -
ha úgy döntessz hogy nekiállsz,akkor mindenképp az első résszel kezd a sztori miatt,mert ott folytatódik ez a 2. ep,ahol az első abbamaradt