970
-
#89 kb -
#88 0 beleélési képességgel nehéz félni egy játéktól. Ha nagyon akarom, énis végigröhögök akármilyen horrorfilmet -.- -
#87 hát én leszedtem 1 full mentést, azt úgy vittem végig, de nem engedte h kivegyem a pamutszálat a dobozból...
kipróbáltam az új résznek a demóját, de én 1általán nem éreztem félelmet még az 1 során is, csak 1-2xer... -
#86 Nekem is tökugyanez a problémám, ha rájössz mit csinálunk rosszul, szólj! :] -
#85 én is úgy vittem hogy egy ijesztés, kilépés, pár nagylevegő, és vissza :D -
#84 Nekem ez a demo is több mint egy órámba került, mert többször ki kellett lépnem. Para volt :C -
strebacom #83 A demó végén azt irta, hogy ha jól láttam,hogy 8óra a játékidö... -
#82 Remélem tovább tart, mint 8 óra, bár nem valószínű! -
strebacom #81 8 óra rettegés... -
#80 Remélem tényleg itt lesz keddre a teljes! -
#79 Demonak vége, vesszetttt jó. -
gyuri12 #78 jó a logód:D -
strebacom #77 Ezt hogyan érted?? -
#76 valaki tudna nekem is küldeni egy privit az első részről? nagyon jónak tűnik ^^ -
#75 nemtom, olvasd el azt a jegyzetet amiben írják hogy mi kell egy robbanószer elkészítéséhez. Lehet csak azután lehet, bár nem emlékszem, hogy ilyesmi lenne a játékban. Amúgy már nagyon nem emlékszem mi hol,mikor:( -
#74 néztem igen, és ott irja h a dobozban van, de mégse tudom kivenni, csak megjegyzi h jó minőségű pamutszál van, de nem tom kivenni, hiba lehet? -
strebacom #73 Én tegnap egy szuszra illetve ma hajnal 3-ig végigtoltam,de a pamut nem a dobozban volt, hanem valamlyik fiókban ha jól emlékszem, de lehet hogy keverem....mert még annyi minden lesz hogy húúúú...
EZT nézted már.?? -
#72 senki se tudja h h tudom kivenni a pamutszálat dobozból? #62 hsz. -
strebacom #71 Hali...megjenent a The Club Demó addig szedjétek és játszatok még ebböl megnem jelenik a FULL----tovább:ITT!! -
#70 akkor máshoz fordulj mert nekem még nem sikerült leszedni az első részt :S -
gyuri12 #69 az előzőre gondolok hát!:) -
#68 Talán ez még meg sem jelent?
Ha az előzőre gondolsz akkor pedig nem tudom! :) -
gyuri12 #67 nem indul amit khm,kölcsönkértem a havertól! ide is bemásolom,amit a másik topikba is írtam:
Letöltöttem a "dopeman" féle verzióját ennek a játéknak, de nem indul! Azt írja,hogy ki kell bontani(megvolt) el kell indítani az installját,hogy felrakja a fizikai motort(megvolt) de telepítés helyett,csak azt írja,hogy a telepítés kész. Aztán írja,hogy idítsuk el az .exe-t. elindítom,és crashel. Még egy "Blackbox" nevű progi is írja,hogy szívtad te kis köcsög. Mi a gond?
Előre köszönöm! -
#66 kéz jel a dobozon világba nincs, csak szem jel, akkor h vegyem le?ütöttem már de meg se mozdult semmi... -
#65 Jah, hogy még fel sem vette! Kicsit félreértettem! -
#64 vedd le a polcról, borítsd ki -
#63 Ha kombinálod őket? -
#62 az első résznek neki ugrottam, eddig vhogy nem érdekelt a game, de 1 kis help kéne!
ott vagyok ahol átkellett menni a cillandróton, a dinamitba kéne kanóc, lenne is 1 pamuszálas dobozban, de a végigjátszás szerint onnan kéne venni 1et, de nem engedi, csak azt mondja h furcsa pamuszálak vannak benne, h kéne kivennem belőle? -
strebacom #61 AAAAz nagyon fasza helyzet volt..de én adtam neki a kalapáccsal.... -
#60 én lehet megveszem :) -
#59 Én nem bírom...ááááBányaszerűben vagyok és jött egy kutya izé...szívem majd kiugrott kicsit lenyugszom megyek vissza... -
strebacom #58 Na megint elküldtem.... -
#57 Hova néztem be, a fekete lyukba? -
strebacom #56 Megkaptad a privit tegnap és benéztél oda tudod oda.... -
#55 Gyakorolj csak, mert 3 nap múlva playing the game! -
strebacom #54 Hát most én is elövettem az elözö részt(Overture) és ráadásul már magyarul van...ez baromi sokat segit..... -
#53 Mennyibe fog kerülni?Budgeat áron lehet megvenném de már csak a 2. részt mert az 1. most jött le és mehet a rettegés! -
#52 Örülök, hogy ennyir népszerű a gém, kár, hogy nem fogja megvenni senki.. Pedig ez megérdemelné.. Minimális költségvetésű, viszont rengeteg szellemi tőke áll mögötte. Igazi gyöngyszem :) -
#51 nekem is légyszi:) -
gyuri12 #50 nekem is küldesz?:)