970
-
#129 vki nem vitte itt már végig?mert ha tudja, h annál a résznél, amikor egy computer terembe vagyunk, és ott a gépbe belekell rakni 3 szinű kártyákat, nekem már csak a networkos kéne, de nem találom a megfelelő progikat, amiket rá kell rakni, sok variációt kipróbáltam, de nem jött össze, ha vki tudja az lerhatná vagy elküldhetné privibe, thx. -
strebacom #128 Kinn van a 8.2 catalyst:IME!!! -
#127 valaki tudna segíteni egy priváttal? kijutok a csőből ahol jött a gáz, bejutok egy helyre, ott átugrok egy lézersugarat majd egy másik ajtón keresztül egy folyosóra jutok. a végén van egy ajtó amit nem lehet kinyitni. (első pálya)
nem tudok továbbmenni, mit kell csinlni? -
strebacom #126 Köszi!!! -
strebacom #125 Hát éppen ezt mondtam....próbálj meg más drivert,a 2.havi jijött már nézz utánna, vagy kérdezd Maszkát az ATI topicban ö igazi fanatikus...ATI!! -
ntex #124 Asus ATI x1950 pro... -
#123 jaja -
strebacom #122 Hali és hajón ott a képszerint kell rakosgatni??? -
#121 nekem is jöhetne pici help, SPOILERES lesz!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott járok, h van 1 computer terem, és bennt eddig megtaláltam 2 kártyát, egy pirosat és 1 kéket, gondolom kell még a zöld is de azt nem találom, meg az a fránya szörny kerget jobbra balra mindig, hideg kiráz tőle:D -
Bence9292 #120 Köszi! -
Purga #119 Ment a privi. -
Bence9292 #118 "Már az elején elakadtam annál a résznél, amikor egy szellőzőben vagyok és egy csőből szivárog a gáz...oda mit kell rakni vagy mit kell csinálni?"
Én is elakadtam ennél a résznél. Valaki tudna egy kicsit segíteni? -
strebacom #117 Milyen VGA-d van???ATI-nál elöfordult ez a hiba... -
strebacom #116 Oké, most értem haza...nekem már lejött tegnap este, de korán mentem dolgozni, ezért hamar pihi volt, na most próbálom..... -
#115 Nincs rá nekem is villogtak. Meg volt, hogy nem is jelentek meg. De végig bírtam tolni, szerintem így is élvezhető volt. -
ntex #114 Valaki nem tudja miért villognak a textúrák az előző részben ? Volt olyan rész ahol a tárgyak nem látszódtak stb. Van patch rá vagy valami megoldás mert így nem tudok továbbjutni... :( -
#113 nah alig várom h elkezdhessem :) -
#112 De jó, hogy megvan a játék, és nincs időm tolni! -
#111 Innen szedheted -
gyuri12 #110 kérhetek én is egy privit?:)) -
#109 Na a game átmegy lassan silent hill-be :( -
#108 Hát a full verziónál is ugyanaz a graf hiba van nálam, a füst csak ilyen fehér négyzetekből áll,minden más pedig jó.A hang is recseg néha.Másnál is van ilyen? -
#107 az előző meg mindössze FÉL cd volt:) -
#106 válaszoltam! -
strebacom #105 ment a priv.... -
strebacom #104 ááá megvan....hatred... -
#103 Így is 2x akkora mint az első rész :D -
Hellsing47 #102 már kint is van torrenten
mindössze 1 cd -
strebacom #101 -
#100 a 12.-i megjelenés a Gamersgate-es, netes fizetős, letöltős változat, a rendes retail verzió meg 15(eu),19(usa)
-
strebacom #99 No meg ezt, most akkor nem értem:
Penumbra: Black Plague completes the story laid out in Penumbra: Overture, carrying on the series' brand of psychological horror.
Genre: Horror Action Adventure
Release Date: Feb 19, 2008
Players: 1 Player (Game Details) -
strebacom #98 Na én ezt találtam megjelenésnek, most akkor ebböl itt ma nem lesz semmi!!!
Mikor is????? -
Purga #97 Hát jogos a kérdés és felettébb bonyolult....meghalsz
Amúgy engem folyton elkap, úgyhogy ismét elakadtam :) -
csoola #96 de mi van ha elkapnak benne azok a lámpás figurák?:D -
Purga #95 Jólvan, közben rájöttem -
Purga #94 Sziasztok!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már az elején elakadtam annál a résznél, amikor egy szellőzőben vagyok és egy csőből szivárog a gáz...oda mit kell rakni vagy mit kell csinálni?
Köszi.
-
strebacom #93 Na én most értem haza, de már megyek is egy névnapi bulira, ha valami van azonnal privi vagy link, meg minden....főleg tesó rád számitok, meg mindenkire!!!!
Nagyon köszi elöre is.... -
#92 Különben várnom kell még, és azt nagyon nem szeretném! -
#91 Különben? .... :D -
#90 Eljött hát 12.-e, este hazaérek a melóból, addigra legyen game!!!