Vaj vagy Margarin?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bens
vaj

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

ppk
vaj drága, marad a margarin :-/

Powerball!!!

vaj jó,margarin káros

kakaoskalacs
*gyorskaja

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
a gyorkaja az emberiség alapköve :>>

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

smith09
Csak is a tea vaj, amióta megtudtam, hogy a szervezet a margarint nem használja fel csak úgy van. Errõl ennyit

A Meki meg rosszabb mint a margarinok összessége 😊
LES FORZA INTER
egyetek mekis kaját: hamarabb megöl mintha vajat vagy margarint ennétek, biztosan tudjátok mitõl haltatok meg, és egyébként is<#idiota>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Pepsi Twist
Sztem édesmindeggy melyik... így sem tudjuk hogy más termékben mik vannak és mik nincsenek...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Sadist
Végülis ha PVC csövet szõrméhez, vagy a hajadhoz dörzsölöd, akkor elektromos töltése lesz. A sok okos szerint meg a margarin majdnem mûanyag, úgyhogy a "hajadra kenheted" lehet, hogy azt jelenti, hogy vigyél rá töltést, és csak úgy fogyaszd, mert különben káros.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

sztem ajtó
n3whous3
margarin : növényi "zsiradékkal" (hogy nevezik? 😄 ) van csinálva, ami egészségtelen, tehát az egész egy nagy szar
vaj : ez meg tele egészségtelen fajta koleszterinnel, tehát szar

VAGYIS EGYIK SEM =)

púúúúú

van töltéssel rendelkezõ margarin is? 😄D
majd fogyasztás elõtt 220-on kisütöm, hogy ne okozzon pangást az emésztõrendszeremben. lálmár 😄
tigeroo
Pszichológia. A természetes kiválasztódás mostis nagyon jól müködik, csak míg régen ezek a "hülyék" a sárban fetrengve haltak volna meg, most kis pénzmaggal képesek hóborttá alakítani ezt.
Jó példa erre pl. a Lakótárs topic 1# hsz-e,
vagy a sprektrumon ment valami kajafarmos mûsor, ahol mindenféle ételundoros embert gyüjtöttek össze (ÉTELUNDOR bazze...a világ másik fele meg éhezik..volt benne egy nõ csak fehér(!!) színû kajákat volt képes lenyelni, míg egy másik tinédzser fiú csak sültkrumplit evett..kést-villát nem volt képes használni)
De kicsit elkanyarodtunk a témától😊
Legalább a látszat megvan, lehet h ha vkitõl elvennék a C-vitamin tablettáit akkor megbetegedne de csak beképzelné

pl van aki beképzeli h allergiás kajákra és ha eszik belõle és tudja h az akkor tényleg mutatja az allergiás reakciókat ha meg nem tudja és eszik belõle akkor nem. Bár ez nem tom h jön ide 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tigeroo
Volt egy idõ amikor a fehér kenyérre meg a sültkrumplira mondták hogy rákkeltõ. Szartam az egészre. Legutóbb a szennyezett guargumi botrány volt érdekes. Hirtelen mindenki minõségellenõr meg dietetikus lett, mintha eddig ambrózián éltek volna..
Lammer
kosziekh^^

(nem is olyan veszes... zold flora is kb ennyire jon ki ha fel kiloban gondolkozunk^^)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sadist
Bármire. Volt már valami, amire nem mondták még, hogy rákkeltõ, meg meg hogy minden mesterséges szirszarral tele van nyomva? Az E betûs anyagokkal is volt már nem kis hisztéria keltés.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

konkrétan mire gondolsz ?

tigeroo
én nem fikáztam. csak az ilyen szirszaroktól nemkell csodát várni
Sadist
Hát nem tudtad? Mostanában az a trendi, ha fikázol mindent, amiben valami pici mesterséges is van, és nem 110%-ig természetes...

.. a joghurtokat faforgáccsal készítik..
itt gondolom az "epres" joghurtokra gondolsz 😄

mi a baj az "egészséges" magvakkal ?

tigeroo
Nem tök mindegy? A mai szintezikus kaják világában, ahol a joghurtokat faforgáccsal készítik, a piroska szörp felét meg színezõanyag teszi ki szerintem mindegy hogy mit kensz reggel arra a falat kenyérre...
Amúgy a mostani vaj sem "igazi"..a régi, igazi, tradicionális vaj a mostani teavajhoz hasonlított (íz és állag tekintetében).
Az a baj, hogy a mai ember inkább ritka egészségtelen (és káros!!) kajákat eszik,majd bepuszil 1-1 bifidusz eszenziszt meg béres cseppet és elvan magának.. aztán csodálkozik hogy kéthetente gethes meg infulenzás.
A földtúró parasztemberek meg lilahagymán és szalonán éltek, mégis 80-90éves korukig bírták a fizikai munkát...nem nyúlkaját, nem "egészséges" magvakat, nem gyorskaját ettek, hanem "csak" kiadósan de emelett hozzájutottak minden fontos anyaghoz ami a szervezetüknek kelett.
N o N a m e
Vaj.. fõleg a jó friss erdélyi vaj, amikor a tejfölet egy hétig gyûjtik, majd összekavarják jó sûrûre, megvárják amig a tej kifolyik belõle és kész a 100%-os házi vaj, majd házikenyérre kenve fogyasztható.
Sadist
Igen, ezt mondom, hogy csak másolod ész nélkül... #102

Kémia részét csak bemásoltam, Johanna meg tényleg lol , 7 szer jelölték csak Nobel-díjra o.O

Sadist
Jó, akkor csak neked:

Ha valaminek elektromos töltése van, attól általában megpróbál megszabadulni. A susogós melegítõben ha mozogsz, akkor halmozódik rajta a töltés. Te megeszed a susogós melegítõd? Vagy csak káromkodsz egy nagyot, amikor hozzáérsz valami fém tárgyhoz, és egy kurvanagyot húz a kezedre?

"Végül még a margarin kémiai rákokozó is lehet, ha az immunrendszer legyengül 70% alá."

Aha. Szóval ilyen bemondásos alapon megy. Akkor én kijelentem, hogy maga az ISTEN vagyok, mert az istenfaktorom nekem a legmagasabb. Lehet hódolni.

Johanna Budwig pedig, mint írtam, NEM kapott Nobel-díjat. Se kémiai, se béke, semmilyen Nobel-díjat.

"igaz, a margarin szép, lassú és alapos munkát végez a szervezetben"

"Miért is?"

sztem témába illõ

Meg pár vasrudat h meglegyen a napi vas szükséglet

Sadist
De gondolom te a napi C-vitamin kapszula mellé bedobsz néhány gombelemet is, hogy meglegyen a szükséges napi elektromos töltés bevitel...

toljál ilyet a kenyérre:
klikk

hidrogénezett zsír nincs benne(!), ellenben tele van egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakkal, végül de nem utolsó sorban koleszterin mentes, az omega 3:6 aránya optimális

habár nem olcsó, de itt a pénzedért kapsz is valamit.

Sadist
Ember, te szemantikailag is nézed a szöveget, vagy csak átfutsz rajta, hogy gyorsan tudj replyzni valami nagyon értelmeset? Vagy netán Write Only üzemmódban vagy, hogy még csak el sem olvasod, hogy mit írnak mások, vagy hogy mit kopizol?

"A margarin négyféleképpen árt a szervezetnek:

1. Ahol az elektromos töltés nélküli margarin a szervezetbe kerül, ott leállítja az anyagcserét, és pangást okoz, így a legkülönbözõbb szervi problémák állhatnak elõ. Ekkor a máj védekezésképpen felemeli a vér koleszterin tartalmát, hogy azzal a margarin káros hatását csökkentse.

2. Mivel a margarinnak nincs elektromos töltése, ha az a koszorú-érbe kerül, azt az érfal visszalöki, mivel nem tudja felismerni és a margarin ott helyben, le fog rakódni.

3. A margarin felborítja a superhormonok egyensúlyát, ennek következtében a Prostaglandin 2 és a Thromboxan 2 kerülnek túlsúlyba. Az elõbbi érszûkületet, a másik pedig vércsomósodást fog elõidézni, ami elõrehaladott érelmeszesedés esetén szívinfarktust okozhat. A margarin tehát nem annyira szívbarát, mint ahogy azt hirdetik.

Sõt, kimondottan káros és veszélyes!

4. Végül még a margarin kémiai rákokozó is lehet, ha az immunrendszer legyengül 70% alá.

Ezt Joanna Budwig Nobel díjas német biokémikus fedezte fel a múlt század végén.

Meglehetõsen ironikus, hogy a margarint azzal hirdetik, hogy nem tartalmaz koleszterint, aminek még akkor sem lenne jelentõsége, ha azzal a margarin telítve lenne. A máj viszont védekezésképpen fel fogja emelni a vér koleszterin tartalmát, hogy a margarin káros hatásai ellen védekezzen.

Ha valaki a konyhában letenne a földre egy kis margarint, ahol egerek vannak, csodálkozva fogja tapasztalni, hogy azok nem nyúlnak hozzá, mert érzékelik, hogy az nem étel."

olvasd el az 50. hsz-ban beszúrt cikket.
..csak azért is ;-)

Ron Ragm
Miért is?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

igaz, a margarin szép, lassú és alapos munkát végez a szervezetben, a többi élelmiszernek csúfolt, ipari hulladék társával karöltve, melyeket nap mint nap fogyasztanak az emberek.

Nem, igazából én se vajat se margarint nem eszek >.<

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Rage47
akkor marad a margarin😄, nem is tudtam errõl a körlevélrõl :S
Sadist
Te láttál már olyat, hogy valaki megevett egy egész doboz margarint, és 5 perc múlva meghalt rákban? :| Ti tényleg ennyire nem gondolkoztok, és még az iróniát sem értitek? :|

Víztõl kapsz rákot ?>.<

Sadist
Ti amúgy ezt a mûanyagozást saját magatok találjátok ki, vagy pedig egy továbbküldözgetõs idióta e-mailbõl szeditek össze ezeket a fasságokat?

http://index.hu/tudomany/vajmarg1126/
Ez a kedvencem benne:
A margarint mindössze EGYETLEN MOLEKULA választja el attól, hogy MÛANYAG legyen. Ez a tény elegendõ volt számomra, hogy kivonjam az életembõl a margarint és minden mást, mely hidrogénezett (ez azt jelenti, hogy az anyag molekuláris szerkezetét megváltoztatják).

Ne igyatok vizet, mert a hidrogéntõl csak egyetlen atom választja el, és úgy jártok, mint a Zeppelin! Ha sok vizet isztok, majd rágyújtotok egy cigire, vagy nyílt láng közelébe mentek SZÉTROBBANTOK!!!

Körülbelül ilyen szinten van ez az egész vaj vs. margarin okoskodás.

Jah, és Johanna Budwig nem kapott soha semmilyen Nobel díjat. Persze ehhez is mindössze fél perc keresgélés kellett, de úgy látszik az emberek csont nélkül benyelnek bármilyen hülyeséget anélkül, hogy utánanéznének.

NessieGraf
A makrociotikus táplálkozás jó, sõt nagyon jó. De vannak olyan emberek, akik nem tudnak állati fehérje nélkül élni. Õk csökkenthetik, de nem hagyhatják el. Erre a leginkább állatbarát módszerek a tej és tejtermékek, meg a tojás.

Mielõtt valaki rámkiabálja, hogy akkor mi lesz a ki nem kelt csirkékkel, elárulom jóval több a tojás, mint amibõl csirke lehet. Mert tojás lesz kakas nélkül is, de csirke nem.

Amit meg a házi vajról írtam: annak van íze, de nincs vize. Nehezen kenhetõ, de lehet vele sütni. És azért is érdemes a megfelelõ helyen lévõ ismerõsökön keresztül beszerezni, mert a tehenészetek, kecske és juh tartók egyre rosszabb helyzetben vannak. Ha õket tönkreteszik, marad a tejporból készült tej, vaj, meg a vegyszerek hozzáadásával gyorsérlelt tejföl, yoghurt, kefír és sajtok. Az sem egészségesebb sokkal, mint a margarin.

Nemcsak ezzel kapcsolatban, hanem növényi táplálékokról, fûszerekrõl érdeklõdhettek a Biokultúra Egyesületnél. Termesztés, beszerzés ügyekben tudnak tanácsokat adni.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

12346
na ja, csak itt semmi köze a kettõnek egymáshoz^^

0Fritz0
Azért aranyos, hogy a margaringyártók az egészséges táplálkozás netovábbjaként árulják a mûanyagot.
Ehhez már tényleg olyan szintû pofátlanság kell, mint a fantán szereplõ: "A sok rostot a gyümölcstartalom miatt láthatod!" felirat.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kajak nélkül három hétig 😄D na, azért nem vagyok ennyire vízibuzi.
kaja akart lenni, sry. 😄
nem értem, mi a baj a margarinnal, sztem jó az íze. Mondjuk most a delma yoghurtos margarinra gondolok, az finom -.-
Meg ennyi erõvel minden egészségtelen. Még nem találkoztam olyan kajával, amivel ne lehetett volna ijesztgetni, hogy ezt meg azt okozhat.
A tiszta víz meg sejtméreg, na? ha semmi másban nem halnánk meg, 300-400 év alatt megölne pusztán a víz :p
ha belfgondoltok, kajak nélkül 3 hétig élünk, víz nélkül meg csak nlhény napig. Tehát sokkal fontosabb az, hogy mit és mennyit iszunk.
Levegõ nélkül meg csak 3 percig. Tehát a legfontosabb az, hogy hogyan lélegzünk 😄
madass
vaj és margarin

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

Crazygirl
en nem foglalkozom ilyenekkel... mindegyik jo, valamitol meg ugyis meg kell halni 😛

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Shadow ilyet tudott gyors fotózni 😊

szucsy89
lolbanner<#banplz>

az a kés milyen már😊))