9
  • Epikurosz
    Ebben az ügyben a banknak nincs igaza, de igenis tárolják a felvételeket min. 1 évig, és a bűneseteket lehessen felderíteni.
  • aaaaa
    A balesetben megsérült haldokló sérültektől mikor kérnek majd takarítási díjat, hogy összevérezték a mentőautót ???... Senkiházi szemét egy féreg bank, ahol dolgozott valami nem normális, túlbuzgó ügyintéző, (akit most valószínűleg ki is fognak rúgni remek munkájáért). Szerintem már most sokkal többet vesztett a bank az eset nyilvánosságra kerülésével, mint ha nem szól semmit, és feltakarítja. Sokszor apró dolgokon múlik, hogy egy másikat választanak, pl. bunkó ügyfélszolgálat, lassú körülményes ügyintézés...
  • zserrbo
    LOL, nevetésges és egyben felháborító. Egyet értek az előttem szólókkal. Mi van, ha egy jó ksi esős őszi napon bemegy pl 300 ember a bankba (1 nap) és a felének (tételezzük fel, hogy van lábtörlő) sáros a talpa. Most akkor mindet meg kel bűntetni 12 ezer FT-ra? Mert tuti ennyire lennének fejenként is, mintha 1 csinálta volna ugyanazt.
  • entreri
    "összepiszkolta a helyiség padlóját"

Ez általában így van azzal, aki a földön jár. Nem kell ahhoz kutyapiszok, elég egy esős nap, és meg lehet nézni a padlót. Ezért mi fizessünk? Inkább örüljenek, hogy igénybe vesszük a szolgáltatásaikat. Azt meg nem hiszem el, hogy egy kétkilós kutyaszart cipelt volna be a kislány.

Azért van egy mentalitás ott. Összepiszkolta a padlót, egyből ment törlőkendőt venni. Nálunk néha az orvosi rendelő is szarban ázik.
  • Woland88
    Hát igen más az amit a törvény előír ezzel kapcsolatban és más az amit a különbőző
    cégek/bankok gondolnak erről.
  • menetrend
    Hát nemtom szerintem ez nem mindenhol van így. Cégeknél vállalatoknál pl: ahol dolgoztam ott maga az üzlet 2 hétig a vállalat pedig 1-2 hónapig őrzi a felvételeket asszem.
  • mumpic
    Mo-n is csak 3 napig lehet tárolni a felvételeket. Múlt hét csütörtökön cserbenhagyással ütöttek el a zebrán. Kedden derült ki hogy ott van térfigyelő kamera, de már nincsenek meg a felvételek mert letet a 3 nap. frankó.
  • peteragoston
    Beallok en is Nemetorszagban kutyapiszok takaritonak. :)
  • JL666
    egy kutyaxar piszok eltakarításában mi kerül 12 ezer forintba?!