17
  • dez
    A MS nem egy site.
  • Zoleeca
    "tönkreveri AMD-t sebességben, fogyasztásban, tuningolhatóságban , árban egyaránt"

Ezt szerintem gondold át megint.
    (függetlenül attól hogy Intel procim van)
  • Adenoma
    minden site ellen lehet per, ha jól tudom a microsoftot is perlik, és nem a nagy fimlstúdió, hanem az EU. EU>filmstúdiók? EU<Filmstúdiók? mikor vagyok nagyobb szarba, ha az EU, vagy ha a filmstúdiók akarják a seggem?
  • tomcs
    azert tesztelni elegge maceras dolog, eleve kritikus alkalmazasban szoba se johet, ott az a szokas hogy az egesz cucc beszerzesi araval azonos nagysagrendet koltenek csak a tesztelesre, mert vannak dolgok amiknek egyszeruen nem szabad leallni.

isohunt nem ilyen, ha osszeborul akkor paran bazmegelnek egyet aztan megy az elet tovabb, senki se hal meg, nem veszti el a penzet, bolt nem esik el a beveteltol, stb. plusz vszeg akik uzemeltetik ertenek a rendszerhez, tisztaban vannak vele hogy egy hibajelentes nem annyi hogy "nem mukodik" hanem reszletes log, stb.

a teszteredmenyek elo rendszerbol jonnek ami sokkal tobbet er mint vmi szintetikus, isohunt kapott ingyen procit, szoval ez igy valoszinuleg megerte mindket oldalnak.
  • DjDano
    Lehet hogy jó PR fogás, de én ettől nem fogok AMD procit venni az tuti, pláne hogy Intel tönkreveri AMD-t sebességben, fogyasztásban, tuningolhatóságban , árban egyaránt :)
  • CybeRick
    Minden warez fan AMD párti lesz ezentúl? A jogvédők meg csak Intelt vesznek? Na nem. Ez tényleg csak PR fogás, és egészen jó! ÉS az IsoHunt-nál tényleg számít a terhelhetőség "ugyebár"
  • debut12
    Aztán majd az Intel jól lefoglaltatja az "illegális tartalommal bíró szervereket"
    Mekkorát röhögnék, ha tényleg lefoglalnák, de gondolom ez csak idehaza fenyegetné...
  • dez
    Miért is? Ja, hogy az idióta reklámod benyomáysa volt a lényeg.
  • M0RN1NGST4R
    merész
  • janicroft
    Nekem éppen ettől nőtt a szememben! Mert meg merik ezt húzni. Egyébként tisztán PR fogás ez az egész.
  • ziby
    Az amd sokat süllyedt a szemembe, régen pedig fanatikus voltam:(

http://href.hu/x/4mbo
  • waterman
    a cikkhez: szerintem nem véletlen, hogy egy pereskedés közepette cseréltek ilyen chipekre. egyrészt bárhol is szerepel a nevük, az nekik reklám. holivúd óta tudjuk, hogy a negativ reklám is reklám, csak beszéljenek az emberek. harmadrészt, meg lehet sikerül pár nagyszájút az ügyük mellé állítaniuk, ha azt olvassák, hogy a technológiai fejlődésért ilyen nyájasak voltak, hogy pár nagyteljesítményű chipnek otthont adtak..:)
  • waterman
    naná, hogy a saját jogaikat védik. a kis kezdők is már képesek otthon csinálni olyan minőségű (!=minőségi) zenét, amire ezelőtt 15 évvel még hatalmas kiadók voltak csak képesek(netre meg elég az mp3 is). aztán lehet egy az egyben kirakják a netre és csak a koncertjeikből élnek. ha megnézzük akkor azt látjuk, hogy nincs is szükség a kiadókra. mivel manapság meg a legtöbb énekes azt mondja, hogy a koncertezésből él, így aztán nem csoda, hogy a kiadók féltik a kártyavárként ingó monopóliumukat(?). így aztán a jogvédők meg féltik a maguk kis jussát, amit pl a cd eladásokból kapnának. nem értem különben, hogy kik ők és hogy hogyan osztják el arányosan az összegeket.
  • sarkiroka
    és kit érdekel amúgy hogy valaki pereli a site-ot? annyi a lényeg hogy nagy terhelést kell kiállnia.

mellesleg igazán felhagyhatnának ezzel a hülyeséggel a "jog"védők. igazából ők csak a saját jogaikat védik ahogy én látom
  • bracsek #3
    Nem mindegy milyen proci van abban a szerverben, valmit úgyis beleraknak, eddig is volt, eddig is lehetett amd, most hogy hivatalosan is az van, ennek a hírértéke annyi, hogy egy prototípus van benne...
  • geli13
    már várom mikor találják ki a filmstudiok, hogy amd procikon ne fussanak a fimljeik:DD
  • FoodLFG
    Nemsokára banolni fogják az egész AMD-t az internetről.