M. Nagul Feladata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha olyan nagyon egyértelmû, és a #29 nem megoldás, akkor mi az ami azt kizárja?
mert én nem találtam semmit a feladat szövegében, aminek ne felelne meg...
(ugyanez áll a #44-re is, ha az se lenne megoldás)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Akkor a szám eleji 0-k miatt a 2 es bontás tûnik valószínûnek, mint ahogy már irta is valaki. Ha megnézzük igy lebontva, és kizárjuk azoat a számokat amik nem felelnek meg az 1<an>49 követelménynek, akkor marad a
02,03,08,14,20,22 hat tagú számsor.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ok. 2, 3, 4, 5, 6, 8 ez egy hat jegyû számsor, 1-49 közt és ezekbõl van kialakítva. megoldottam 2 perc alatt... -.-
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
itt nincs valami félrefordítva?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
LOL, még a feladat sincs egzaktul megfogalmazva, akkor mégis mit vársz? 😊
Elõször találjam ki, hogy mi a feladat egyáltalán, aztán meg találjak a saját feladatomra egy megoldást?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
lehet, hogy van aki kíváncsi lenne rá. ( pl én)
kösz
Apam rendor.
Mas miért tudta?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
szal ha szimplán összeadjuk a megadott számsorok azonos elemsorszámú elemeit, lesz 6 szám:
tuti nem ilyen gyógy megoldása van, de ami feltételeket leírtál ez is simán lehet megoldás...eléggé buzi elvont egy feladat 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
<1;49>1;49> (eleme az egész számok halmazának)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Olvass a sorok kozott"
<#vigyor2>#vigyor2>
Mast mi sem tudtunk szóval ez van.
nézegetem már egy ideje hogy mi lehet benne a csel. de nekem foggalmam sincs. igazándibl nincs is megadva mit kellene csinálni. ugy öszekevergetni a számjegyeket hogy hat szám jöjjön ki? esetleg osztani, szorozni õket? más számrendszerekben gondolkodni? közönséges törtekben? (függvényekben? komplexszámokban? o_0)
de az érdekelne, hogy te mirejutottál?
porki fagyok fállalon
Nem értem a feladatot...
gamertag: kenobita
Amúgy nem jo.
Egymás mellé írtam a kezdõszámokat. Aki szerint nem jó, az csináljon jobbat.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Lenne itt egy érdekes feladat amit egy Holland matematikus adott ki. Eddig senki sem tudta megoldani hamarabb mint egy óra. Akármit lehet használni hozza.
Meg vannak a következõ számok , sorban :
142253
2008
036085
8250
2008
02
01
Ezekbõl a számokból kéne kialakitani egy hat jegyu számsort 1 és 49 között.
Semmi mást nem árul el róla.
Na aki ezt megoldja az nagyon ügyes. Nekünk három óra allat sikerült értelmét találni.
Jah és egyszerûen ennyi a feladat, több infó nincs róla.
Sok szerencsét.