6
  • wOlFbYTe
    #6
    Ha csak irígységből valaki nem intéz nekik bent egy "balesetet", mert nem volt hajlandó a bandába "beilleszkedni".
  • kadar1
    #5
    Szerintem volt annyi sütnivalólyuk , hogy ne a saját nevükön legyen a bankszámla ,a lakás,vagy egyébb más ingóság mit el tudnak venni tölük.Lehuzznak pár évet a siten és mikor szabadulnak még mindig teli vannak lóvéval.A siten kiépitik még jobban a kapcsolatokat,információt cserélnek,újabb üzletek kötödnek és ugyanúgy folytatják tovább mint eddig , mert nagy pénz van bent.
  • bakagaijin
    #4
    Ezért szokták elásni a rabolt pénzt. Legalábbis filmekben ez a szokás. Valóságban bizonyos szigetek valószínűleg preferáltabbak.
  • Frayer
    #3
    Ez nagyon jó üzletnek tűnik. 4 év szieszta, semmittevés cserébe 900 millió dollár, azaz 150 milliárd forint. Kulcsárnak is jól járt az agya, így kell ezt számolni, években kell mérni a pénzt.
    :)
    Én még pár száz millióért elpihengetnék 4 évet egy plazmatévés, internetes, jakuzzis magánzárkában, egy vicces jó kedélyű zárka társsal hogy ne unatkozzak, és heti két ágyas beszélőt kérnék, és a legjobb csajokat hozatnám be.
    Nem lenne olyan rossz az, sokan a életben nem élnének úgy. A börtönben is mindent el lehet intézni ha van pénze az embernek.
  • Csaba42
    #2
    Gondolom, vmilyen hatóság elveszi a pénzüket. Elvégre a bankrablókat is megszabadítják a zsákmányuktól, máskülönben honnan teremtené elő vagy a bank, vagy annak a biztosítója a lopott milliókat (tisztességes utakról beszélünk, semmi THM emelés, és hasonló :))?
  • Cleawer
    #1
    Ha 4 évig melóznak akkor se szednek össze dollár milliókat,szóval kalózkodnak lecsukják őket és gazdagon jönnek ki....