294
Devil May Cry 4
-
Egy link is elég lenne a leáldozott topikra, ott már elbeszélgettetek a töltési időkről, installokról , kutyafa**omról. -
Na végig vittem, nagyon jó a történet vezetés, remélem nem minősül spoilernek, de Nero-val és Dante-val is mész majd a történet során. Ha valaki elakadt ( mert ilyen is van, kicsit idegölö egy-két hely) annak tudok segíteni:) 8/10-es értékelés a gamenek.:) -
na de a tudat!
(bogár a fuletekbe)
-
Én meg csak azt nem értem, hogy miért a cseszett töltés a fontos egy ilyen nagy játék esetében.
Én annak is örülnék, ha töltésenként menne 20percet csak tudnák játszani már vele.
JA ÉS MIÉRT VAN ODAÍRVA 2X IS, HOGY CSAK KIZÁRÓLAG PS3-RA LESZ MEG, HA EGYSZER PC-RE ÉS X360-RA IS MEGVAN MÁR???????? -
Ragnar360 #10 Figy , az a 4-5 mp is max csak akkor van mikor vége a missionnek v vmi , mert ha ajtón mész ki-be akkor szinte semmi! -
+ a tudat! hogy ps3 nem toltoget! -
nade addig amig installál csinálsz amit akarsz...
viszont ha toltoget 4-5mp-t akkor meg ulsz a kepernyo elott kontrollerrel a kezedben...
-
Ragnar360 #7 Sztem se kell ezt olyan nagydobra verni , ennyi.
Még keveseknek van meg a játék , szerencsere azok közé tartozom (ezt , csak ugy halkan jegyzem meg :D) -
azt se felejtsük ám el h a telepitésnek köszönhetöen a gép is jobban lesz kimélve..amugy egyszer 20 perc..akkor számold ki 1200 másodperc magyarul 400 töltökép kell ahoz h z kompenzálódjon,nem tudom pro én kontra x iléletve ps.tök mind1 a lényeg h van és jó és devil és oh jeee va va! -
Rena11 #5 elolvastam a hírt és komolyan nem tudom elhinni hogy emberek ezen a 20 percen képesek síni nevetséges hogy ennek hír értéke van -
Ragnar360 #4 Ja , LOL :D ...szerencsére 360 -on nyomom és egyáltalán nem lehet panasz a töltési időkre , véleményem szerint. :D -
vkinek meg van már?:) -
ldavid #2 tegnapi hír
Húsz percig települ a PS3-as Devil May Cry 4 -
Ragnar360 #1 Hi!
Úgyvélem ,hogy megérdemel ez a játék egy normális , -szvsz- aktív topikot , itt a Konzolosok fórumán. Megbeszélni az dolgokat.
MAKING OF DMC4 ! (Spoilert nem tartalmaz!)
Pls say hello to my little friend!